heyou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σύνδεσα το Wii με μια LCD της LG με componenent καλωδιο και δεν είδα κάποια διαφορά στα γραφικά... Μήπως εκτός απο τη ρύθμιση στο Wii (480p , 16:9) χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στην TV?
POG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Blepo simera to Wii kai mou irthan 2 minimata !!! Exo tin ekdosi 2.2E kai etsi me enimeronana gia tin kenouria anabathmisi (tin opia skopimos den tin ekana akoma) kai mesa sta ala pou egrafe to minima leei The full text of the update agreements can be found here : Europe : wii.nintendo-europe.com/terms opote kai as mpo na do tiapo periergia ti leei. Eki pou diabaza ta ipolipa pefto pano sto akoloutho kai mou fanike periergo D. UPDATES AND UPGRADES To ensure that your Wii console is operating properly and efficiently, we will automatically download updates, patches, upgrades and similar software to your Wii console. Ti thelei na pei o piitis akribos
gherudos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Λέει να κλείσεις το WiiCοnnect24 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
winters Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 sostos... Ego anekathen to eixa kleisto... to mono pou prosferei einai mia zesti konsola kai merika kollimata...
FILIM0N Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ακριβως. Αλλωστε δε μου προσφερει και τιποτα το ουσιαστικο περα απο ζεστη τωρα το χειμωνα...
Wolfidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά Wii εν όψη του Mario & Sonic at the Olympic Games μιας κ είμαι οπαδός των track&field παιχνιδιών. (θα περιμένω βέβαια να διαβάσω κ κανένα review) Θα ήθελα να ρωτήσω μιας κ δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με το Wii αν υπάρχουν παρόμοια games με το παραπάνω με διάφορα αθλήματα κτλ και αν ο χειρισμός τους "δουλευει" ικανοποιητικά? Επίσης επειδή μου πέφτει λίγο βαρύ να διαβάσω τόσες σελίδες, αλλη μια ερώτηση... Πόσο εύκολο είναι να χακεψω το μηχάνημα? Γίνετε με φλασιά ή θέλει τσιπ? Εϊναι μανούρα? (δλδ κάθε τόσο νεο fw κτλ με διαφορετικές εκδόσεις drive κτλ) Πολλές ερωτήσεις ε? (τι να κάνουμε?) YΣ. Δεν είμαι μετεμψύχωση του fits
tdm900 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 YΣ. Δεν είμαι μετεμψύχωση του fits :lol::lol:
FILIM0N Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω μιας κ δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με το Wii αν υπάρχουν παρόμοια games με το παραπάνω με διάφορα αθλήματα κτλ και αν ο χειρισμός τους "δουλευει" ικανοποιητικά? Μοιαζει σε πολλα σημεια με το Rayman Raving Rabbids με το οποιο εγω προσωπικα εχω κολλησει αφου εκμεταλλευεται σε μεγαλο βαθμο τον καινοτομο χειρισμο του Wii. Πόσο εύκολο είναι να χακεψω το μηχάνημα? Γίνετε με φλασιά ή θέλει τσιπ? Εϊναι μανούρα? (δλδ κάθε τόσο νεο fw κτλ με διαφορετικές εκδόσεις drive κτλ) Με τσιπακι, καταλληλα εργαλεια, λιγη εμπειρια σε κολλησεις και κανενα οδηγο δε θα εχεις προβλημα.
Wolfidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 FILIM0N Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Το MLB Power Pros απο όσο βλέπω στο νετ είναι αρκετά καλό! Το έχει παίξει κανείς? (παρεμπιπτόντως το baseball μου αρέσει πάρα πολύ, ισάξιο με μπάλα κ μπάσκετ, οπότε ο συνδυασμός με το χειρισμό του Wii πιστεύω οτι θα είναι κορυφή) Και κάτι τελευταίο... το Tiger Woods 08 είναι καλό στον χειρισμό?
panther_512 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 FILIM0N Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Το MLB Power Pros απο όσο βλέπω στο νετ είναι αρκετά καλό! Το έχει παίξει κανείς? (παρεμπιπτόντως το baseball μου αρέσει πάρα πολύ, ισάξιο με μπάλα κ μπάσκετ, οπότε ο συνδυασμός με το χειρισμό του Wii πιστεύω οτι θα είναι κορυφή) Και κάτι τελευταίο... το Tiger Woods 08 είναι καλό στον χειρισμό? Φίλε μου Wolfidi, το MLB Power pros είναι τόσο απίστευτο, με τόσα απίστευτα πράγματα να κάνεις, τόσο καλοφτιαγμένο και τόσο εύκολο στο παίξιμο, που έχω φάει το κόλλημα της ζωής μου. Υπερβάλλω φυσικά, αλλά δεν είμαι καθόλου sport fan, πέρα από το Football Manager, αλλά το παιχνίδι είναι τόσο καλό, που έκατσα και έμαθα τους κανόνες του baseball με κάθε λεπτομέρεια μόνο και μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάντως το παιχνίδι έχει τα πάντα: Arcade mode, Wii mode, RPG mode, Full season mode (+football manager φάση). Ότι και να πώ είναι λίγο. Δές το προηγούμενο πόστ μου: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1831275&postcount=955 Nα επισημάνω μόνο, ότι ρεαλιστικό τρόπο παιξίματος, δηλαδή να κρατάς το Wiimote σαν ρόπαλο, ισχύει μόνο στο Wii mode. Σε όλα τα άλλα, που αποτελούν το 85% του παιχνιδιού, ένας GameCube controller σε καλύπτει πλήρως. Και έτσι το προτιμώ προσωπικά.
Wolfidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Οκ πάνθηρα θα είναι από τα πρώτα games που θα πάρω με το κατάλληλο Modchip για να παίξει! Aπό ότι κατάλαβα εσύ δεν χρησιμοποιείς καθόλου το Wiimote αλλά παίζει με το κλασικό gamepad! Δεν σε καλύπτει το wiimote? Κάτι άλλο. Το παιχνίδι παίζει με καθε είδους μόντα? (γιατί όπως είδα στο άλλο σου ποστ χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία για να σου παίξει λόγου χάρη με το Wiikey)
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Για το χειριστήριο, τα περισσότερα modes παίζουν χωρίς motion sensing. Το προτιμώ, διότι κακά τα ψέματα, είναι ελαφρώς κουραστικό να χτυπάς όλη την ώρα με το Wiimote τον αέρα. Δεν χρειάζεται κάποια moda για να παίξει. Απλώς να έχεις 576i απεικόνηση και όχι 480p. Για άλλα chips πέρα του Wiikey δεν γνωρίζω αν παίζει/δεν παίζει.
BucketheadGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παίζω εδώ και καμιά ώρα το Zack & Wiki. Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής: - Πάρα πολύ καλή σχεδίαση και χειρισμός. - Πάρα πολύ έξυπνοι γρίφοι (αν και μέχρι στιγμής είναι αρκετά εύκολο) Αυτό που με χάλασε τρελά, ήταν πως το παιχνίδι μόνο adventure δεν είναι όπως διάβαζα. Στην ουσία είναι mini-πίστες από τις οποίες πρέπει να κερδίσεις κάτι. Καμία αλληλεπίδραση με το παιχνίδι σα σύνολο, απίστευτος περιορισμός και φυσικά καμία απολύτως επαφή με monkey island. Περισσότερο σε mini games μου έκανε παρά σε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Πάρα πολύ καλό, αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Αν θεωρείται καλύτερο από Mario Galaxy, ζήτω που καήκαμε... p.s. : με wiikey τρέχει μία χαρά χωρίς brickblocker και δεν έχει update. p.s. 2: δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ άσχημο το παιχνίδι. Ίσα ίσα που είναι απίστευτο. Αλλά όταν κάποιος διαβάζει τη λέξη "adventure" σε συνδυασμό με "monkey island" και "full throttle", νομίζω περιμένει πολλά περισσότερα. Αν αυτό θεωρείται adventure, ή μας κοροϊδεύουν ή adventure games no more...
panther_512 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 To παιχνίδι είναι puzzle point n click adventure. Έχει μεγάλη σημασία να καταλαβαίνουμε το τί διαβάζουμε, για να μήν σχηματίζουμε λάθος εντυπώσεις. Τα ονόματα Monkey-Island και Full Throtle έχουν να κάνουν με το point n click χειρισμό και όχι με θεματολογία ή σενάριο. Δεν έγινε καμία παρομοίωση των παιχνιδιών αυτών με το Zack and Wiki πέρα από τον έμμεσο χειρισμό του ήρωα μέσω του IR του Wiimote. Επίσης η φύση των puzzles και η ευρηματική χρήση του wiimote είναι αυτά που κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. Θα περιμένω το παιχνίδι να έρθει Ευρώπη να το δώ. Για την ώρα παθαίνω πλάκα με το Metroid. Ο χειρισμός του είναι καταπληκτικός και ούτε που μπορώ να φανταστώ πώς τα κατάφερε το Medal of Honor Heroes 2 να έχει ακόμα καλύτερο χειρισμό...
BucketheadGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Επίσης η φύση των puzzles και η ευρηματική χρήση του wiimote είναι αυτά που κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. Εδώ τους βγάζω όντως το καπέλο. Είναι απλά απίστευτο σε αυτόν τον τομέα και πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό. Ο χειρισμός του είναι καταπληκτικός και ούτε που μπορώ να φανταστώ πώς τα κατάφερε το Medal of Honor Heroes 2 να έχει ακόμα καλύτερο χειρισμό... Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό. Και εγώ που το λιώνω τόσο καιρό, αυτό σκέφτομαι. Καλό κάψιμο με το Metroid πάντως. Το αξίζει και με το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα