eilio94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα για τους φίλους του wii, μερικά καλούδια : WiiMote playing Half-Life 2 on a computer http://youtube.com/watch?v=asY_I8y6C0M Linux for the wii http://www.wiili.org/Main_Page http://www.wii-linux.com/ (Σύντομα κοντά σας ;-) ) GlovPie Official http://carl.kenner.googlepages.com/glovepie Wiicade (υπηρεσία δωρεάν flash games, διαθέσιμη σε μερικές μέρες που θα διατεθεί ο Opera. Tα ποιο πολλά δεν παίζουν με mouse θελουν προφανώς wii remote) http://www.wiicade.com/Home.aspx Nintendo Wii Useable As Bluetooth Device In Windows http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?t=12011 Αυτά προς το παρόν. Εnjoy.
heyou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 .paidia lew na agorasw to wii aurio .na parw kai to kalwdio component gia thn 37ara lcd h to scart einai ok me to wii .pio einai to kalyterio game gia to wii? Δε θα φαινεται καλά με LCD. Στο Πλαίσιο που το χα δει σε LCD χωρις component καλώδια είχε χάλια εικόνα. Σε 1 ή 2 εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν τα καλώδια. Οπως είπε και ο φίλος πάρε για αρχή το Zelda, το οποίο είναι εγγυημένο.
Rising1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Λίγα λόγια για το Rayman: Αρκετά καλό αν και τα περισσότερα mini-games παραείναι ...mini. Μέχρι να μπω στο πνεύμα του εκάστοτε game, τσουπ, τελείωνε και προχωρούσα στο επόμενο. Παρ'όλ'αυτά είναι άκρως διασκεδαστικό και σε σημεία ξεκαρδιστικό, όπως το mini-game που βαράς το κεφάλι ενός rabbid με σφυρί (!!) και προσπαθείς να του κάνεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο καρούμπαλο !! Μέχρι στιγμής το μόνο εκνευριστικό game ήταν αυτό που πρέπει να κλείνεις τις πόρτες των cabbins των λαγουδακίων (δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα). Για όσους δυσκολεύονται, να πω πως δε χρειάζεται να στοχεύεις την πόρτα. Μπορείς να στοχεύσεις το ίδιο το λαγουδάκι. Από την στιγμή που πήρα πρέφα το παραπάνω, το έβγαλα με τη μία.
FILIM0N Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Με λίγα λόγια Ν, φοβίες να ξεκωλήσει ... Θα μας παρεξηγησουν... σε 1-2 χρονια που οι hdtv's θα ειναι πλεον στανταρντ ακομα και για τους περισσοτερους στην ελλαδα, επιτρεπεται η Nintendo να κανει τετοια χαζαμαρα? μην κοιτας μονο το launch week.. για σκεψου λιγο μπροστα.... Moυ φαινεται πολυ ντορος για το τιποτα. Καποιοι παραπονιουνται για τα ιδια και τα ιδια χωρις να ξερουν οι ιδιοι το λογο. Ρε παιδια καλη η HDTV αλλα μηπως αιθεροβατουν ορισμενοι? Τι στανταρ θα ειναι σε 1-2 χρονια οι HDTVs? Απο που το συμπεραινουμε αυτο? Η Ν παει να πιασει τη ΜΑΖΑ! Και η μαζα ΔΕΝ εχει ΗDTV. Ουτε θα εχει η πλειοψηφια τα επομενα 3-4 χρονια, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εδω με το ζορι μπορει να πει καποιος οτι η πλειοψηφια εχει plasma ή LCD ΤV, που οι περισσοτερες δεν ειναι καν HD-Ready! Ας σταματησει λοιπον αυτη η καραμελα. Οταν θα καθιερωθει το ΗD τοτε ας βγει κονσολα που να το υποστηριζει (που θα συμπεσει χρονικα μαλλον με την επομενη γενια). Ως τοτε ας μην τρωγομαστε με τα ρουχα μας.
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 filimona μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια. φανταζομαι ξεχνας οτι ηδη αρκετοι απο εμας εχουν τετοιες τηλεορασεις... α, και τετοιες κονσολες επισης ακομα δεν αξιωθηκα να χουκαρω το wii στην 34αρα sdtv που εχω.. ισως εκει να παιζει καλυτερα προς το παρον...
raven360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 βαλτο στη CRT p3tran θα δειχνει πολυ καλυτερα.. eillio94 γυρνα στο forum του gamepro με τους ασχετους να κανεις τον αναλυτη και τον παντογνωστη.. :mrgreen:
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Βλέπω οι ιστορίες για αγρίους καλά κρατούν εδώ μέσα..... Λοιπόν, για τους κατόχους Wii, έχω ανοίξει ένα τόπικ με μιά πολύ συγκεκριμένη ερώτηση. Παρακαλείσθε να απαντήσετε για διευκρίνηση της φήμης. Ειδικά ο p3tran, μιάς και είναι expert στο να ανακαλύπτει τα αρνητικά της κονσόλας. Αν όμως ισχύει αυτό που ρωτάω, απορώ p3tran πώς σου ξέφυγε.... Πόσο ζεστό είναι το Wii σας?
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 WiiMote playing Half-Life 2 on a computer idea moy[?] i tromaktika endiaferwn ekseliksi?? [alitheyei](?)
raven360 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 back on topic please:-D κοροιδευα αυτους που και καλα τους φευγει το wiimote και βαζουν το λουρακι αλλα μου εφυγε και εμενα σημερα, ευτηχως οχι πανω στην TV:mrgreen: δυνατα πανω στο dvd player εσκασε. η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ καλη δεν επαθε το παραμικρο ουτε οι μπαταριες δεν εφυγαν :-D το dvd player απο την αλλη ραγισε η οθονη με το LED:evil: :evil: στο tennis ολο την ιδια κινηση κανουν η ειναι η ιδεα μου??
Rebel21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω ρωταω για να διευκρινησεις: "Ποια 100 Mario και ποια δεν ειναι του Miyamoto;" Και μετα γραφεις: "ta 100 mario party,soccer,golf ,tennis, basket paper mario,partners in time kai kai kai apo deuterous developers" Αυτο ηθελα απλα να μου πεις. Τα αλλα τα σχολια μου δεν ηταν προσωπικα για εσενα, αλλα για την κατασταση που επικρατει στο topic. Δεν πειραζει μαζι με την απαντηση πηρα και εναν χαρακτηρισμο δωρο! katarxin sygnwmi gia ton xaraktirismo.alla apla me epnixe to dikio giati krineis ton allon enw stin pragmatikotita esy den eisai kala enimerwmenos. o Shigeru Miyamoto einai o legomenos pateras tou mario kai tou zelda kai kata tin apopsi mou o korifaios developer tis epoxis mas.loipon o typos exei simetoxi se elaxista mario opws mario bros.mario 64,sunshine,kai to eperxomeno galaxy sxedon ola ta alla games einai ftiagmena apo deuteres tis perissoteres fores entelws akyres etairioules. px ta mario party einai ftiagmena apo tin hudson soft(kapote itan korifi).ta mario tennis golf kai baseball einai ftiagmena apo mia etairia pou legete Camelot Software Planning na kai ena link gia na deis me ta matia sou.einai ola ta super mario pou exoun vgei pote.pata ta onomata kai tha deis dexia ton ekastote developer. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mario_games pou thelw na katalixw.sto oti i nintendo xerwntas oti o mario poulaei exei katantisei na vgazei games me to onoma tou san xartopetsetes.apla to lew gia na dikaiolgisw oti apla i nintendo den einai afti pou oloi xerame palaiotera vevaia den mporei na tin katigorisei kaneis gia afto.
heyou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 στο tennis ολο την ιδια κινηση κανουν η ειναι η ιδεα μου?? Και εγώ τo ίδιο νόμιζα μέχρι που κοίταξα το...manual! Τώρα κάνω εξάσκηση βάσει αυτών που λέει το manual. Για δες το (έχει ένα κατατοπιστικό σχέδιο), κανε προπονηση τις κινησεις που λεει και σιγά σιγά θα κάνεις και αντίθετες μπαλιές και άλλα ωραία.
spinnet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εντυπώσεις λοιπόν: Το Wii το τσίμπησα Παρασκευή πρωί (νωρίς νωρίς), μαζί με Zelda TP και Wii Play, 250+60+55=365 euro και είμαι full και από multiplayer και από single player παιχνίδια. Ήλπιζα και σε component καλώδιο αλλά μεγάλη η χάρη της Nortec... Design: Ναι είναι σαν ένα εξωτερικό drive! Παρ' όλα αυτά το βρίσκω πάρα πολύ προσεγμένο και ελκυστικό (γυαλιστερό, καλό το glowing blue light, πολύ καθαρό interface) και σε άτομα που δεν ασχολούνται με υπολογιστές και δεν ξέρουν απο drives κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση. Πάντως για μένα είναι πολύ καλή φάση να έχεις την κονσόλα σου σε μέγεθος...drive!! Είναι πολύ βολικό και για μεταφορές (ήδη έχει κάνει πολλά δρομολόγια σε σπίτι ένος φίλου που μαζευόμαστε για να...αθληθούμε!). Controls: Το wii-mote με ξάφνιασε με το πόσο μικρό είναι! Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι, στιβαρό και τα action κουμπιά (A, trigger σε πολύ βολική θέση. Το nunchuk είναι πανάλαφρο (σε τρομάζει λίγο στην αρχή...νομίζεις ότι σε καμιά δύσκολη φάση θα σου μείνει στο χέρι) αλλά είναι πολύ βολικό. Το καλώδιο βέβαια είναι λίγο ξενέρα... Ελπίζω να βγει ασύρματο αργότερα. Wii Sports: Ήμουν πολύ περίεργος για αυτόν τον τίτλο. Βασικά πίστευα ότι θα παίζουμε multiplayer και όταν είμαι μόνος θα παίζω full Ζelda. Αμ δε! Είναι πολύ απλά τα games και πιστεύω ότι ακριβώς αυτό είναι το σημαντικό! Ποτέ μου δε θα έπαιζα εναν εξομοιωτή golf...πόσο μάλλον baseball (και ούτε κατα διάνοια σε κλασικό χειριστήριο με κουμπιά, πάντα απορούσα ποιος αγοράζει golf για να παίζει με gamepad). Το ότι κάθε πρωί παίζω 9 τρύπες στο golf, 2 παιχνίδια bowling και (απαραιτήτως!) τέννις προσωπικά μου λέει ότι κάτι έχει κάνει σωστά η Ν. Είναι απλά, ευχάριστα και άμεσα. Αυτά τα τρία είναι για μένα τα καλύτερα στο πακέτο. Όσον αφορά στο multiplayer...εκεί χοντραίνει το πράγμα! Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, αλλα ρε παιδιά, δε θυμάμαι πραγματικά σε άλλη φάση να είμαστε 4 άτομα σε ένα δωμάτιο, με κάτι χαμόγελα ΝΑ και να παίζουμε ανά δύο ΟΡΘΙΟΙ τέννις κάνοντας τις full κινήσεις (δε με ενδιαφέρει αν μπορείς να χτυπήσεις το μπαλάκι και με μια κίνηση του καρπού). Τόσο θετικό vibe από multiplayer videogame έγω προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει. Το baseball επίσης, αν και είναι βαρετό (και όχι ακριβές) για single play, με αντίπαλο ένα φίλο σου είναι αρκετά καλύτερο. Το box δυστυχώς είναι αρκετά broken, μόνο για mindless fun στο διπλό λέει κάτι. Σοφή κίνηση να είναι pack-in to wii sports... Είναι πολύ καλός κράχτης. Wii Play: To παιχνίδι των 20 euro! (60 euro wiimote + wii play). Άλλη μια καλή κίνηση και μάλιστα στον κατάλληλο χρόνο (στο launch). Το Play είναι πιο αδύναμος τίτλος από το sports (που φυσικά κι εκείνο κάθε άλλο παρά ολοκληρωμένο παιχνίδι είναι, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του). Κοστίζει όμως 20 euro οπότε θα πάρεις που θα πάρεις 2 wiimote, πάρε και μερικά minigames ακόμα. Shooting, πολύ ευχάριστο αλλά πολύ μα πολύ μικρό. Find Mii, άστοχη επιλογή... Ping Pong, είναι κόλλημα! Λίγο χαλαρός όμως ο χειρισμός (συνηθίζεται ευτυχώς). Mii Pose, ένα απλό αλλά αρκετά συμπαθητικό και έξυπνο puzzle game! Billiard, καλός χειρισμός, αλλά πολύ άδειο βρε παιδί μου, ένα τραπέζι και μια αδιάφορη ταπετσαρία από πίσω. Έλα να μη τεμπελιάζουμε... Laser Hockey, ωραίο design, minimal-neon και καλή φάση για διπλό, για αρχάριους όμως ο χειρισμός είναι κομματάκι ζόρικος (πολύ ευαίσθητος και απότομος). Fishing, απλούστατο αλλά χαριτωμένα γραφικά (paper mario φάση), έχει την πλάκα του. Cow Riding, καλή φάση!! Μόνο μία πίστα... Tanks, επιτέλους και ένα με πολλές πίστες!! Συνδυάζει και το nunchuk, πολύ καλό minigame! Συνοπτικά, σχεδόν όλα τα minigames...παραείναι mini!! Ξεχωρίζουν για μένα τα: Shooting, Mii Pose, Ping Pong, Tanks. Βέβαια, για να παίξεις από μία φορα το κάθε game, συνολικά θές 40 λεπτά. Και πάντα έχεις όρεξη να τα παίξεις τουλάχιστον μία φορά (ειδικά με φίλους). Την κάνει τη δουλειά του λοιπόν, και υπολογίζω ότι θα συνεχίσει να την κάνει τακτικά για κανένα μήνα και μετά σποραδικά για καμιά κόντρα στο μπιλιάρδο ή στο ping pong! Zelda: Αν και ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά για την composite θολούρα, η αλήθεια είναι ότι τις 2-3 πρώτες ώρες με είχε πάρει από κάτω. Απλά δε μπορούσα να το ξεπεράσω (που να είχα παίξει και Gears of War...). Τι γίνεται όμως... όταν συνεχίζεις λίγο το game, παίρνεις τη σφεντόνα, οπότε έχεις την πρώτη επαφή με το νέο χειρισμό (point & shoot) και το ηχειάκι (που δε με χαλάει ο ήχος του, ίσα ίσα! Απλά χαμηλώστε το λίγο σε αναλογία με την ένταση της tv). Μετά από λίγο έρχονται τα ωραία! Ενώ περίμενα να αργήσει η μετάβαση στην twilight zone, αυτή έρχεται ξαφνικά και απροειδοποίητα (πολύ καλό γύρισμα, αλλιώς θα ήταν πολύ αργό το ξεκίνημα). Και τότε ξεχνάς σε κάποιο βαθμό τη θολούρα γιατί οι σχεδιαστές έχουν κάνει πολύ μα πολύ καλή δουλειά. Ίσως να το παρακάνα λίγο με το ξεπλυμένο στυλ του Prince of Persia (μα τι μόδα κι αυτή!) αλλά η twilight zone έχει απίστευτη ποιότητα και χαρακτήρα κι ας έχει χαμηλής ποιότητας textures. Με το component θα έρθε και θα δέσει το γλυκό. Μετά από 6 ώρες παιχνιδιού ο χειρισμός μου έχει γίνει πάρα πολύ άνετος, πιο άνετος από τον παραδοσιακό. Πείτε με τεμπέλη αλλα ανταλλάζω το χειρισμό της κάμερας με το να μπορώ να ακουμπάω τα χέρια μου χαλαρά όπου βρω, είναι πολύ ξεκούραστο. Για να μη μιλήσω για τα point & shoot αντικείμενα και το ψάρεμα... Overall: Μέχρι στιγμής διασκεδάζω πολύ και το ίδιο ισχύει για τους φίλους που παίζουμε παρέα. Ένας πονοκέφαλος είναι οι μπαταρίες, καλή ιδέα είναι οι επαναφορτιζόμενες. Ένας άλλος πονοκέφαλος είναι οι γονείς! Έκανα το σφάλμα να το δοκιμάσω με τη μάνα μου (που φυσικά δεν έχει ιδέα απο games) και έχει κολλήσει με το golf και το tennis. Και είχε την καταπληκτική ιδέα να το δείξει και στη θεία μου... Tα minigames μπορεί να είναι απλά και μικρά αλλά είναι άκρως απολαυστικά (ειδικά στο sports) και για να τα παίξεις όλα από μία φορά θέλεις συνολικά τουλάχιστον 1 ώρα (δε μιλάμε για multi, εκεί ξεφεύγει η κατάσταση). Οπότε περνάει ευχάριστα η ώρα με εναλλαγές και τίποτα δε φαίνεται βαρετό. Ελπίζω οι καλές αρχικές πωλήσεις να ενθαρρύνουν τις 3rd party εταιρίες γιατί αν και στο mass κοινό που θέλει να απευθυνθεί (τη θεία μου ας πούμε...) θα πετύχει απ' ότι φαίνεται, οι παραδοσιακοί gamers (εκτός των φανατικών N fanboys) δε θα αντέξουν άλλη μια γενιά μόνο με Ν-games. Πόσο Zelda, Mario και Metroid πια...
mini me Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Re pousti mou de mporw me tipota na kanw auto pou paei grigora i mpala sto tennis, ta exw peksei. Please help Re sy sou eipa.. Katarxas den exei na kanei me to poso grigora kaneis tin kinisi.. Eite to kaneis apala eite me oli sou ti dunami einai to idia pragma... K meta sou eipa.. Etsi opws tha xtupas tin bala SUGXRONWS na xtupas pros ta katw.. Prospathise otan tha erxetai i bala to xeri sou na einai idi psila k aplws na to katevazeis!!(K diagwnia fusika..)
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το Wii ακόμα δεν ήρθε, αλλά παρήγγειλα από play-asia το official Nintendo Wi-Fi USB μπαρμπαδέλι. Ευχαριστώ Daredevil για τα φώτα σου, αλλά για αρχή θα δοκιμάσω το μπαρμπαδέλι αυτό και μετά βλέπουμε αν θα πάμε σε ασύρματο router. Μιάς και είμαι παντελώς άσχετος από ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα, θα δοκιμάσω την λύση για άσχετους. Οπότε, όταν έρθει, θα του ρίξω ένα τέστ με το Wii και το DS Lite και θα σας πώ εντυπώσεις.
heyou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εχει κανεις ιδέα, αν με το καλώδιο RGB scart θα φύγει η 'θολούρα' ? Οποιος έχει κάποιο σχετικό link ας το στείλει. (30 ευρώ είναι αυτά...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα