Georgio4ever Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπα και εγω πολυ χαλαρο το εβλεπα το τοπικ πως και αργησε να ριξει το φαρμακι του ο p3tran?
FILIM0N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 To Zeldα στο Wii ειναι απο τα πιο ατμοσφαιρικα παιχνιδια που εχω παιξει. Οσοι ΧΒΟΧακηδες δεν το ευχαριστηθηκαν σε αντιθεση με τον υπολοιπο πλανητη απλα εθελοτυφλουν. Μακάρι να βγαίναν περισσότερα γραμμικά, απαρχαιωμένα παιχνίδια, αρκεί να είχαν τη ποιότητα του Zelda. +1
foufoutios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειναι σαν το Zelda στο N64 αλλα ο χειρισμος και η ατμοσφαιρα (και οι αναμνησεις) το κανουν τοπ παιχνιδακι! Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο παιχνιδι εκτος απο το rayman raving rabbids? Το καλωδιο συνδεσης σε HD τηλεορασεις, δειχνει καμια διαφορα η τσαμπα τα λεφτα? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
Freakster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι κανει πολυ μεγαλη διαφορα, αλλα μπορει να μην μπορεις να παιξεις τα classics τα παλια game της nintendo εξαιτιας του. Εμενα δε με αφηνει να παιξω classic games οταν εχω το component, σβηνει η τηλεοραση γιατι "το σημα δεν υποστηριζεται"
foufoutios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοεις τα παιχνιδια που αγοραζεις μεσω ποντων? δε με ενδιαφερει και πολυ να σου πω την αληθεια μου. Θα ηθελα ομως λιγο καλυτερη εικονα στα κανονικα παιχνιδια! thnx again
Freakster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι αυτα λεω, αν δεν παιζεις τετοια και εχεις hd ready tv , κανε κινηση, αξιζει καθε σεντ.
heyou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειναι σαν το Zelda στο N64 αλλα ο χειρισμος και η ατμοσφαιρα (και οι αναμνησεις) το κανουν τοπ παιχνιδακι! Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο παιχνιδι εκτος απο το rayman raving rabbids? Το καλωδιο συνδεσης σε HD τηλεορασεις, δειχνει καμια διαφορα η τσαμπα τα λεφτα? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Σου προτείνω τα εξης: Super Paper Mario, Resident Evil 4.
sheik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Godfather,Scarface επισης ειναι πολυ καλα(απο οτι λενε )...
heyou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 προβλημα με glitch στο Ευρωπαϊκο Super Paper Mario H Νintendo θα ανακοινώσει σύντομα τη διαδικασία αλλαγής του παιχνιδιού για οποιον επιθυμει
mixalisss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia katebasa kai epexsa to fifa 08!!! Einai pros ekplixsh moy poly wraio! Ta grafika einai simpathitika alla to gameplay einai poly kalo,kalytero kata poly apo to anegdwto poy ebgale h ea gia pc. To online einai poly kalo exei akoma kai protathlima! Katebasteto einai apo ta liga paixnidia toy wii poy axsizoyn!
heyou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το FIFA έχει πολύ καλο χειρισμό αλλά βασικό ερώτημα: Γιατι δεν μπορούμε να παίξουμε σε τουρνουα με την Ελλάδα(?)!!! :|
xterm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Καλά αυτό το Spider-Man Friend Or Foe ειναι πολύ καλό παιχνιδάκι. Έχω κολλήσει άσχημα....
bartbrains Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 NBA Live GameSpot Score: 3.0 Bad NBA Live's first appearance on the Wii is a complete disaster. The Good * Perfectly harmless if you don't unwrap it * Good commentary. The Bad * Controls don't really work * Gameplay is a mess * Graphics are terrible * AI is lousy * Most everything else. !!!!
Daredevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 To Zeldα στο Wii ειναι απο τα πιο ατμοσφαιρικα παιχνιδια που εχω παιξει. ki gw ena apo ta idia alla sto cube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα