Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Zeldα στο Wii ειναι απο τα πιο ατμοσφαιρικα παιχνιδια που εχω παιξει.

Οσοι ΧΒΟΧακηδες δεν το ευχαριστηθηκαν σε αντιθεση με τον υπολοιπο πλανητη απλα εθελοτυφλουν.

Μακάρι να βγαίναν περισσότερα γραμμικά, απαρχαιωμένα παιχνίδια, αρκεί να είχαν τη ποιότητα του Zelda.

+1

Δημοσ.

Δεν ειναι σαν το Zelda στο N64 αλλα ο χειρισμος και η ατμοσφαιρα (και οι αναμνησεις) το κανουν τοπ παιχνιδακι! Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο παιχνιδι εκτος απο το rayman raving rabbids? Το καλωδιο συνδεσης σε HD τηλεορασεις, δειχνει καμια διαφορα η τσαμπα τα λεφτα? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Δημοσ.

Ναι κανει πολυ μεγαλη διαφορα, αλλα μπορει να μην μπορεις να παιξεις τα classics τα παλια game της nintendo εξαιτιας του.

Εμενα δε με αφηνει να παιξω classic games οταν εχω το component, σβηνει η τηλεοραση γιατι "το σημα δεν υποστηριζεται"

Δημοσ.

Εννοεις τα παιχνιδια που αγοραζεις μεσω ποντων? δε με ενδιαφερει και πολυ να σου πω την αληθεια μου. Θα ηθελα ομως λιγο καλυτερη εικονα στα κανονικα παιχνιδια! thnx again

Δημοσ.
Δεν ειναι σαν το Zelda στο N64 αλλα ο χειρισμος και η ατμοσφαιρα (και οι αναμνησεις) το κανουν τοπ παιχνιδακι! Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο παιχνιδι εκτος απο το rayman raving rabbids? Το καλωδιο συνδεσης σε HD τηλεορασεις, δειχνει καμια διαφορα η τσαμπα τα λεφτα? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Σου προτείνω τα εξης: Super Paper Mario, Resident Evil 4.

Δημοσ.

Paidia katebasa kai epexsa to fifa 08!!!

Einai pros ekplixsh moy poly wraio!

Ta grafika einai simpathitika alla to gameplay einai poly kalo,kalytero kata poly apo to anegdwto poy ebgale h ea gia pc. To online einai poly kalo exei akoma kai protathlima!

Katebasteto einai apo ta liga paixnidia toy wii poy axsizoyn!

Δημοσ.

Το FIFA έχει πολύ καλο χειρισμό αλλά βασικό ερώτημα:

Γιατι δεν μπορούμε να παίξουμε σε τουρνουα με την Ελλάδα(?)!!! :|

Δημοσ.

NBA Live GameSpot Score: 3.0 Bad

NBA Live's first appearance on the Wii is a complete disaster.

The Good

* Perfectly harmless if you don't unwrap it

* Good commentary.

The Bad

* Controls don't really work

* Gameplay is a mess

* Graphics are terrible

* AI is lousy

* Most everything else.

!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...