bartbrains Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 To Trauma Center Second Opinion einai EPOS !!!
heyou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το gamespot.com συγκρινει στα γραφικά το Metroid Prime 2 του Gamecube. με το Metroid Prime 3 του Wii. To αφιέρωμα καταλήγει ότι το Wii προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στο θέμα γραφικών. Metroid Prime 3: Corruption has surpassed Metroid Prime 2: Echoes in all of the major graphics categories. Corruption has better artwork, higher-resolution textures, improved enemy models, highly detailed environments, and extensive high dynamic range lighting.
ffseriespower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 To αφιέρωμα καταλήγει ότι το Wii προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στο θέμα γραφικών. καιρός δεν ήταν?
heyou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καιρος ήταν, ακριβώς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μονο η Nintendo ασχολείται με τα γραφικά στα παιχνίδια του Wii, ενώ οι άλλες εταιρείες (3rd party) έχουν δύο ομάδες. Μία για τα PS3, XBOX 360 και μια άλλη για PS2,Wii, PSP. Δεν αφιερώνουν χρόνο (και χρήμα) για να έχει το Wii πολύ ανώτερα γραφικά από PS2, PSP.
ffseriespower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Το wii όμως κάνει εδώ και καιρό τρελές πωλήσεις. Φανταστείτε άμα ασχοληθούν τι θα δούμε.
Asaverle Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο που εχω να πω φιλοι μου ειναι οτι την ευχαριστηση που ενιωσα παιζοντας με το Wii , στα 23 χρονια που ασχολουμε με τα games , λιγες φορες την ενιωσα . Γι'αυτο και δεν με ενδιαφερει ποσο δυνατο μηχανακι ειναι το Wii ... Εχουμε ξεπερασει το σταδιο της κοντρας εμεις οι μεγαλυτεροι . Ας εχουνε 70 CPU οι αλλες κονσολες και καρτες γραφικων απιστευτες , τον τροπο χειρισμου του Wii δεν θα τον εχουν... Στις αλλες κονσολες πληρωνεις το HARDWARE ενω εδω πληρωνεις διασκεδαση ... Ολοι απο καπου πρεπει να βγαλουν .... Ειναι απιστευτη εικονα να παιζεις ,να ιδρωνεις και ισως να ποναει και το χερι σου..και αυτο γιατι απλα ΤΟ ΖΕΙΣ το παιχνιδι .... Σε ποια αλλη κονσολα γινεται αυτο ? Γι'αυτο πιστευω οτι αυτοι που αγορασαμε ή θα αγορασουν το Wii ειναι χρηστες που ξερουν τι θελουν ... Άλλο διασκέδαση...κι άλλο ψυχαγωγία... Ποιο προτιμάς; Έχω παίξει με όλες τις κονσόλες πολλές ώρες. Το wii είναι απίστευτα εθιστικό στην αρχή αλλά μετά από λίγο πέφτει το ενδιαφέρον με γεωμετρική πρόοδο. Από την άλλη οι υπόλοιπες κονσόλες της αγοράς είναι πιο σίγουρα πράγματα. Το ps3 μέχρι πρότινος ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τον xbox όσον αφορά τον τομέα της ψυχαγωγίας αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά αναμένεται άνοδος λόγω νέων πολυαναμενόμενων παιχνιδιών. Θα δούμε. Το σημαντικό στη ζωή είναι η "διάρκεια στην ευτυχία" και όχι "ευτυχία χωρίς διάρκεια". Το wii προσφέρει "ευτυχία χωρίς διάρκεια". Χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι οι υπόλοιπες προσφέρουν "διάρκεια στην ευτυχία" εν τούτοις προσφέρουν πολλά παραπάνω που στο πέρασμα του χρόνου θα τις δικαιώσει αναμφισβήτητα.
heyou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Το NBA Live 08 για το Wii πως το βλέπετε απο τα διάφορα previews, σχόλια για το χειρισμό και εικόνες?
ffseriespower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αρκετά καλό θα έλεγα. Με ωραίες κινήσεις καρφώματα και τα σχετικά. Αλλά από τότε με το red steel έμαθα πάντα να είμαι επιφυλακτικός με τα όσα βλέπω.
ffseriespower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο internet με το wii του με wpa προστασία? Εγώ δεν έχω μπορέσει ποτέ μου ούτε καν με Wep. Έτσι αναγκάζομαι να το έχω στο open για να μπαίνω.
gherudos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο internet με το wii του με wpa προστασία? Εγώ δεν έχω μπορέσει ποτέ μου ούτε καν με Wep. Έτσι αναγκάζομαι να το έχω στο open για να μπαίνω. Τι πιο απλό από το να βάλεις MAC Address,έτσι θα είσαι προστατευμένος και δεν θα έχει και πρόβλημα το wii να συνδεθεί.
FILIM0N Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ισως μια χαζη ερωτηση. Τα παιχνιδια GC χρειαζονται αποκλειστικα GC-memory card ή μπορει με καποιο τροπο να σωθει η προοδος του παιχνιδιου σε SD-card? Aπο το Data-management μαλλον φαινεται να ισχυει το πρωτο. Εχει να προτεινει κανεις καμια καλη καρτα μνημης για GC?
BucketheadGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 @Filimon: Μόνο με GC memory card. Για μάρκα τώρα... ΜΟΝΟ Nintendo. Μην κάνεις λάθος και βάλεις άλλη. Ήδη έχασα 60 περίπου ώρες gameplay από το Tales of symphonia και πόσα άλλα τερματισμένα παιχνίδια με μία άλλης μάρκας που πλέον δε διαβάζεται και θέλει format. Καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
DimitRi_Del Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 @Filimon: Μόνο με GC memory card. Για μάρκα τώρα... ΜΟΝΟ Nintendo. Μην κάνεις λάθος και βάλεις άλλη. Ήδη έχασα 60 περίπου ώρες gameplay από το Tales of symphonia και πόσα άλλα τερματισμένα παιχνίδια με μία άλλης μάρκας που πλέον δε διαβάζεται και θέλει format. Καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Simfono, mono gnisia memory card Nintendo, enas filos exase 200+ wres apo Phantasy Star kai ksenerwse ti zwi tou !!!
heyou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Το Super Paper Mario ειναι πολύ καλό. Αν και δεν έχω παίξει πολύ, μπορώ να πω οτι συνδυάζει αρκετά καλά το platform με το RPG. Βέβαια περίμενα πιο κλασική ιστορία Mario.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα