Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερωτηση:Τα ps3 & 360 δινουν στο πακετο οτιδηποτε χρειαζεσαι για την συνδεση στο ιντερνετ?

Στο 360 χρειάζεσαι κάρτα δικτύου/router + συνδρομή

για να παίζεις on line

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλε fitsou,οπως ειπε και ο panther_512 για χειρισμο δοκιμασε τα παιχνιδια που σου ειπε..επισης δοκιμασε και το wario..θα εκπλαγεις...

εγω ειχα παιξει το re4 στο ps2 και το ειχα αφησει καπου στην αρχη,πραγματικα ομως στο wii εχω κολλησει..ο χειρισμος τα σπαει...

οσο για το zelda ουτε εγω τρελαθηκα...πολυ απλος ο χειρισμος..ελαχιστα χρησιμευει το wii remote..

και τελος για το ιντερνετ με πολυ λιγα χρηματα αγοραζεις ενα wifi adapter και κανεις τελεια τη δουλεια σου (υπαρχει σχετικο topic)...

Kι εδω που τα λεμε,μη τρελαθουμε,εφοσον το παλικαρι ηξερε οτι το wii-mote ειναι ασυρματο πως περιμενε να λειτουργει?Με τον ανεμο ή την ηλιακη ενεργεια?Με μπαταριες....

Φιλε fitsou

Αν δεν εχεις επαναφορτιζομενες μπαταριες παρε οπωσδηποτε....

Εγω πηρα 4 eneloop μαζι με τον φορτιστη τους 20ε και σωθηκα....

To zelda παντως, και ας μην εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του wii, καθως ειναι παιχνιδι του gamecube, θα σε αποζημιωσει.... Αν ειναι το πρωτο zelda που παιζεις θα σε δυσκολεψει, μην το παρατησεις ομως... ειναι παιχνιδαρα... Απο τα καλυτερα που θα παιξεις ποτε...

Kalimera

Pros sheik

auto pou thelo na po gia to thema tis mpatarias einai oti tha eprepe to arxiko paketo na exei mia lisi san autin pou protinei o Winters! diladi san auti pou exei to X-box360 ean den kano lathos.

Auto pou me lipizei telika einai oti i konsola den kanei 200kati euro!

giati vale kai ton adaptor

bale kai tis epanafortizomenes mpataries

bale bale bale telika i timi enos kala eksoplismenou Wii ftanei ta 300 kai euro!!!

Eno px otan eixa parei to ps2 itan mono i timi agoras kai tipota allo

oute antaptores oute extra kalodia.

kai etsi nomizo oti einai kai to ps3 alla kai to x-box360.

Prosopika protimousa na ta eixe ola auta mesa kai as itan pio akrivo!

Ta skas ola me tin mia k ksemperdeueis.

Winters eimai megalos fan tou Zelda. Ta exo paiksei ola plin autou pou itan me ta moufa grafika (wind walker??)

kai einai to 60% pou me ekane na paro Wii!!

Oso afora ta paixnidia pou mou protinete tha ta koitakso k ligo sto net.

Basika ego eimai poli tou RPG!! tetoia paixnidia goustaro!

kai ta action se stil Prince of persia! God Of War ktl

Ama exete tetoia paixnidia na protinete gamo!

Aa kai mia erotisi

auto pou grafete oloi stis ipografes sas to Wii Number ti einai?

kai kala gia na kanete chat meso tou wii?

Μην ξεχνας οτι σου δινει και ενα παιχνιδι μεσα.... Στις αλλες κονσολες δεν εχει... συν του οτι η πλειοψηφια που εχει dsl εχει wi-fi router...

Aυτο με τα μουφα γραφικα ηταν φοβερο παντως...

Μια συμβουλη.... Chipare to...

To psaxno genika to tsiparisma!

den thelo na paro oti kai oti chip

opos exo pei kai se allo thema

psaxno ena pou na kanei 3 pragmata

1: na mporo na to sindero sto net kai na paizo online games eite einai anitgramena eite oxi

2: na mporei na anabathmistei meso internet i cd se periptosi pou arxisei na ta klidonei i nintendo

3: na paizei ola ta games europaika amerikanika iaponika xoris boot disks

To psaxno genika to tsiparisma!

den thelo na paro oti kai oti chip

opos exo pei kai se allo thema

psaxno ena pou na kanei 3 pragmata

1: na mporo na to sindero sto net kai na paizo online games eite einai anitgramena eite oxi

2: na mporei na anabathmistei meso internet i cd se periptosi pou arxisei na ta klidonei i nintendo

3: na paizei ola ta games europaika amerikanika iaponika xoris boot disks

1. το κανουν όλα

2. πάρε το cyclowiz

3. και ιαπωνικά; Λίγο δύσκολο...

Εγω εχω wiikey παιζω online ειναι upgreadable (δεν μας το εχουν αποδειξει ακομα αλλα...) και παιζω τα αμερικανικα χωρις boot disk (για jap δεν ξερω δεν μου εχει τυχει...)

παιδια εδω και καιρο αντιμετωπιζω 1 προβλημα με το mario strikes...ενω το wii μου μπαινει κανονικα στο ιντερνετ οταν παω να ωρω καποιον να παιξω μαζι του το παιχνιδι "κολλαει" στο searching...το εχω αφησει εως και 10' αλλα τιποτα...ακομα searching λεει...αυτο γινεται απο την πρωτη μερα που το δοκιμασα...καμια ιδια...τι μπορει να φταιει??

Προσφατα παιζοντας το Transformers με τσιπακι wiikey μετα απο καμμια ωρα στο παιχνιδι η κονσολα εφαγε κολλημα, αναγκαστηκά την εκλεισα κρατωντας το power πανω στο wii για πεντε δευτερολεπτα γιατι το remote δεν ανταποκρινοταν .

Θελω να ρωτησω σας σημβαινει και εσας να κολλαει το wii οταν παιζεται για ωρα; Πρεπει να ανησυχω, η ευτεγαι ισως και το δισκακι;

Εχει προβλημα γενικα η κονσολα υπερθερμανσης; Προσωπικα οταν μου κολλησε δεν ηταν ιδιαιτερα ζεστη, γι'αυτο και μου εκανε εντυπωση.

Ρε παιδια, πειτε μου οτι δεν ειναι αληθεια.... Ειπα σημερα να παιξω κανενα arcade στο wii. Απο την τελευταια φορα που ειχα παιξει arcade εχω συνδεσει την κονσολα με component στην lcd..

Καθε φορα που ξεκιναω το super mario bros που μολις αγορασα μου βγαζει μηνυμα η τιβι οτι το σημα δεν υποστηριζεται και σβηνει.

Ελεος, εχει τυχει σε κανενα σας; Διορθωνεται η θα βαζω βγαζω το composite?

Ελεος;! :?

To πρόβλημα αυτό εμφανίζεται σε συγκεκριμένους συνδυασμούς Wii και τηλεοράσεων LCD με την ανάλυση 480p.

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί προς το παρών και η Nintendo αγνοεί την ύπαρξή του.

Θα πρέπει να πάς στα Wii settings και να ρυθμίσεις το Wii σου για 576i.

Ποιά LCD έχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...