panther_512 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος που δεν του αρέσει το wii η το ps3 πρέπει να είναι xbox fan. Και εγώ το ίδιο θα έλεγα, αν δεν υπήρχαν οι XBOX gamer tags στις υπογραφές των 9 από τους 10 που ρίχνουν το θάψιμο
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 en to metaksy oles oi maximes monades twn stayroforwn exoun erthei se ayto to topic kai sta ipoloipa topic iparxei mia psilonekra fobero sxedon mporeis na deis tin poreia apo tin sisxetisi twn post. re wii mallon rulezzzz an kai perimenw na bgoum kapoia games gia na to apoktisw kai na sas pw me sigouria an rulez i oxi alla in the mean time let the flame move forth omg ena post xathike.... kala eida egw ena stayroforo stis skies
Rebel21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Σόρρι παίδες αλλά με βγάλατε από τα ρούχα μου σήμερα και θα αποχωρήσω προς αναζήτηση ηρεμίας. Ακόμα δεν κατάλαβα ποιός υποτίθεται ζεί σε παραμύθια ή παραμυθιάζει τον εαυτό του. Και Rebel21, κάνε μιά βόλτα στην πρώτη σελίδα του τόπικ να δείς τί έλεγα. Μετά κάνε 2 κωλοτούμπες και ξαναέλα να μου πείς ότι ζώ σε παραμύθια. Δυστυχώς δεν σας καταλαβαίνω καθόλου. Βγήκαν 5 παιδιά που αγοράσαν τη κονσόλα να πούν 2 καλά λόγια για την εμπειρία τους και εν συνεχεία πεταχτήκαν 10 να θάψουν τη κονσόλα, τα γραφικά, το χειριστήριο, τη τιμή, τη φιλοσοφία ή τη στρατηγική της Nintendo. Καλύτερα ανοίξτε ένα ξεχωριστό τόπικ θαψίματος της Nintendo γιατί στη τελική το μόνο που καταφέρνετε είναι να διώχνετε από δω μέσα αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται. Άδειασε που άδειασε το PS3 τόπικ, μή κάνουμε τα ίδια και με το Wii. Στο τέλος θα καταντήσει XBOX-land εδώ μέσα. Καληνύχτα σας. katarxin den milaga gia esena prosopika.kai egw to antitheto exw ipostirixei to zelda perissotero apo olous edw mesa.kai gia to wii eixa mono ena parapono tipota allo.kai egw mporei na endiaferome alla den vlepw oute photos oute eidiseis oute tipota mono tsakomous.ama endiaferese vazeis kai esy ena litharaki den mpeneis mono gia na les mparoufes(pali den apefthinome se esena prwsopika). min krinetai tous allous epidei iparxei ena gamertag stin ipografi tous.na koita to proigoumeno post tou viper sigoura voithaei me tis plirofories tou osous endiaferonte gia to wii:mrgreen:
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ το ίδιο θα έλεγα, αν δεν υπήρχαν οι XBOX gamer tags στις υπογραφές των 9 από τους 10 που ρίχνουν το θάψιμο τωρα γινεσαι ολιγον ρατσιστης. οταν βγαλει και η nintendo αντιστοιχη υπηρεσια, τοτε θα προσθεσουνε οσοι εχουνε wii και το αντιστοιχο wii-tag. ο braveheart πχ εχει 360 (και tag) κι ομως γουσταρει με τρελλα wii. δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα.. δηλαδη πρεπει ολοι να συμφωνουνε οτι το wii tennis ειναι τρομερο? εμενα πχ που δεν μου αρεσε πολυ και βρηκα τα κοντρολ σχετικα φτωχα και το παιχνιδι ρηχο, παει να πει οτι φταιει που εχω 360 gamertag? δεν νομιζω.. θα δουμε ποσοι θα παιζετε wii tennis μετα απο 6 μηνες ή απο ενα χρονο.
heyou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά και η Nintendo και η Sony και η MS είναι εταιρείες. Ο σκοπός μιας εταιρείας είναι το κέρδος. Εδώ λέμε εντυπώσεις για το Wii (και θετικές και αρνητικές), αλλά καλό θα ήταν να μη ξεφεύγουμε. Δηλαδή δε χρειάζεται να βγάζουμε συνεχώς τις απόψεις που λέει κάποιος άχρηστες. Μπορεί απλά ο καθένας να λέει την άποψη του και να γίνεται διάλογος. Με το να 'τσιγκλάμε' όμως συνέχεια τους άλλους επίτηδες, οδηγούμε το θέμα σε ένα ατελειωτα βαρετή συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο. Τεσπα, αποψη μου είναι ότι το Wii είναι καταπληκτική κονσόλα διότι: * διασκεδάζουμε και χαμογελάμε όταν παίζουμε * μπορούμε να παίξουμε όλοι Έχει και πολλά αρνητικά, αλλά θεωρώ ότι τα θετικά υπερισχύουν και τα καλύπτουν. Αυτά
Braveheart1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδες καταρχην ΗΡΕΜΙΑ! Δευτερον πηρα και παιζω το Rayman Τρελλο παρεϊστικο game και αυτο Με την πρωτοτυπια να χτυπα ΚΟΚΚΙΝΟ! Για αυτο που θα ηθελα να διαμρτυρηθω ΕΝΤΟΝΑ ειναι οτι η Nortec στο εν λογω game επεστρεψε στα ΕΛΕΪΝΑ manual - φωτοτυπια της πλακας μιας (!!!) σελιδας! (ενω στο Zelda πχ εχει γινει δουλεια διαμαντι στο manual!) ΝΤΡΟΠΗ! Α! Και δεν ειχε ΟΥΤΕ την καρτουλα με το vip Αν ειναι δυνατον!
heyou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Για αυτο που θα ηθελα να διαμρτυρηθω ΕΝΤΟΝΑ ειναι οτι η Nortec στο εν λογω game επεστρεψε στα ΕΛΕΪΝΑ manual - φωτοτυπια της πλακας μιας (!!!) σελιδας! (ενω στο Zelda πχ εχει γινει δουλεια διαμαντι στο manual!) ΝΤΡΟΠΗ! Α! Και δεν ειχε ΟΥΤΕ την καρτουλα με το vip Αν ειναι δυνατον! Καλά μου θύμισες τώρα όταν αγόρασα το Meteos για το DS. Πόσο ειχα τσαντιστει με τη φωτοτυπία!
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 P3tran γιατί δεν απαντάς στον kostacurta όταν σου απαντάει σε αυτά που λες; Βρήκες ευκαιρία τώρα και κράζεις. Κόμπλεξ λέγεται αυτό ξέρεις. αν νομιζεις οτι ο costacurtas μου απαντησε σε κατι και χρηζει και απαντησης απο πανω, μην ψαχνεις μακρια να βρεις ποιος ειναι ο κομπλεξικος...
kostacurtas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο Rebel21kala file eisai entelws asxetos.kai milas kai gia to wii. Πρωτον σε ευχαριστω πολυ για τον χαρακτηρισμο. Δευτερον γραφεις κατι εντελως γενικο και αοριστο οπως: "diladi mporei na iparxoun 100 mario se ds kai ola ta alla apo ta opoia mono ta 10 einai gnisia tou miyamoto." Και εγω ρωταω για να διευκρινησεις: "Ποια 100 Mario και ποια δεν ειναι του Miyamoto;" Και μετα γραφεις: "ta 100 mario party,soccer,golf ,tennis, basket paper mario,partners in time kai kai kai apo deuterous developers" Αυτο ηθελα απλα να μου πεις. Τα αλλα τα σχολια μου δεν ηταν προσωπικα για εσενα, αλλα για την κατασταση που επικρατει στο topic. Δεν πειραζει μαζι με την απαντηση πηρα και εναν χαρακτηρισμο δωρο!
andreas133 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πφφφφφφφφφ ωραίοι και διασκεδαστικοί οι τσακωμοί σας αλλά όπως έγραψα και στην ---->σελίδα 7 έχω ακόμα προβλημα... καμια βοήθεια? Πείτε καμμια ιδέα γιατι δεν κοιμαμε σημερα... και στις 7:00 πρέπει να ειμαι στην δουλεια!!!
digitalsoul Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 .paidia lew na agorasw to wii aurio .na parw kai to kalwdio component gia thn 37ara lcd h to scart einai ok me to wii .pio einai to kalyterio game gia to wii?
xrest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 .paidia lew na agorasw to wii aurio .na parw kai to kalwdio component gia thn 37ara lcd h to scart einai ok me to wii .pio einai to kalyterio game gia to wii? apo bdomada ta component.ama breis pes k se mena.k oxi thes component gia na deiksei swsta se lcd zelda pare 100%,k meta des ti aresei sta gousta sou.apla to zelda einai to kalitero game gia wii
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Re pousti mou de mporw me tipota na kanw auto pou paei grigora i mpala sto tennis, ta exw peksei. Please help
MiltoZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 min krinetai tous allous epidei iparxei ena gamertag stin ipografi tous.na koita to proigoumeno post tou viper sigoura voithaei me tis plirofories tou osous endiaferonte gia to wii:mrgreen: Egw apla na prosthesw oti to gamertag sthn ypografh exei kapoio logo yparxhs kai aytos den einai oti dhlwneis xbox fan.
FILIM0N Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα. Το θέμα είναι απλώς ότι ένας gamer περνάει από διάφορες φάσεις στην gaming ζωή του. Ξεκινάς από casual, παίζεις πού και πού κάνα παιχνιδάκι. Μετά γίνεσαι πιό hardcore, αφιερώνεις πάρα πολύ χρόνο καθημερινά στα παιχνίδια και οι απαιτήσεις σου για τα παιχνίδια που παίζεις αυξάνονται δραματικά. Θέλεις καλύτερα γραφικά, καλύτερη ΑΙ, περισσότερη δράση, πλοκή κλ κλ κλ κλ. Και μετά φτάνεις στο μετα-hardcore στάδιο, όπου πλέον νιώθεις ότι τα έχεις παίξει όλα και ότι κανένα πλέον παιχνίδι δεν σου προσφέρει καινούργιες εμπειρίες. Πολυ καλη ψυχολογικη προσεγγιση του gamer. Αντικατοπτριζει σε μεγαλο βαθμο την πραγματικοτητα. Μηπως κανεις κανενα master στις ψυχολογικες μεταπτωσεις του μεσου gamer κατω απο το βαρυ πελμα της χρονιας καταπιεσης απο την καλπαζουσα τεχνολογια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα