Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sony DAV-S800

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια το home Cinema Sony DAV-S800 και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο αυτό.

Το θέμα είναι οτι εδώ και 3 χρόνια έχω και ..... έναν πιτσιρικά ο οποίος φυσικά θέλει να βάζει και να βγάζει μόνος του τα DVD. Το αποτέλεσμα: μια φορά πάτησε προς τα κάτω το συρταράκι-πορτάκι του DVD και κάτι έσπασε μέσα. Το άνοιξα και είδα ότι έσπασε ένα δοντάκι-οδηγός. Μικρό το κακό σκέφτηκα και έβαλα κάτι άλλο στην θέση του. Το κακό είναι ότι τώρα μάλλον λόγω της ηλικίας του άλλα και λόγω του προβλήματος που περιέγραψα παραπάνω (το συρταράκι "παίζει" όταν κλείνει το DVD) το Sony μου έχει αρχίσει να μην διαβάζει τα DVD (συνήθως βγάζει μήνυμα "The disk is dirty") ή μερικές φορές να κολλάει όταν παίζει και να παγώνει η εικόνα. Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα μη-original CD και DVD.

Τι μπορώ να κάνω?

Υπάρχει κάποιο κατάστημα να μου αλλάξει τον μηχανισμό ανάγνωσης σε κάποιο λογικό κόστος (μια φορά που είχα πάθει κάτι παρόμοιο μου πήραν 80ευρω για επισκευή)?

Μπορώ να βρω κάπου το DVD drive ώστε να το αγοράσω και να το πάω σε κάποιον γνωστό να το περάσει αυτός?

Οποιαδήποτε λύση-υπόδειξη δεκτή.... γιατί ο πιτσιρικάς κλαίει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...