Προς το περιεχόμενο

Programa pou na alazei aytomata wallpapers?

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις από την σελίδα μου το pps2jpg.

Κάνε drag-drop ένα φάκελο με φωτογραφίες.

Δεξί κλικ autoplay και βάλε τον χρόνο που θες να αλλάζει.

Δεξί κλικ autoplay - Only images to wallpaper

Στα vista δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Αν υπάρχει πρόβλημα πες μου.

Δημοσ.

Το wallpaperchanger.

Mικρο ελαφρυ,δεν θελει καν install και το κυριοτερο ειναι free.Το χρησιμοποιω εδω και χρονια χωρις κανενα προβλημα και πιστεψε με εχω τεραστιο gallery.

Εχει καλη παραμετροποιηση και preview.Πολυ ελαφρυ,το συστημα δεν το καταλαβαινει.

Give it a shot.

Δημοσ.

Κι εγώ υπέρ του webshots είμαι, αν και δεν είναι τζαμπέ... Είναι φοβερό πρόγραμμα.

Φυσικά, σε αντίθεση με την "πραγματική ζωή" όπου τίποτα δεν είναι τζάμπα, στο internet όλο και κάτι μπορεί να γίνει γι'αυτό...

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να εκτελείται όταν ξεκινούν τα Windows, να αλλάζει wallpaper (αν έχει περάσει π.χ. μια μέρα από την προηγούμενη αλλαγή), και μετά να κλείνει μόνο του (να αυτο-τερματίζεται δηλαδή). Χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Webshots, αλλά το βρίσκω λίγο αχρείαστο να τρέχει όλη την ώρα, αφού αυτό που ήθελα να κάνει, το έκανε στην αρχή. Δηλαδή, θέλω ένα Webshots, που να κλείνει αυτόματα αφού αλλάξει wallpaper.

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει με κάποιο script-άκι π.χ. που να αναλαμβάνει να εκτελέσει το Webshots στην εκκίνηση και μετά να το κλείσει, όταν αυτό ολοκληρώσει τον σκοπό του; :-)

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μπορείς εύκολα να τα κάνεις όλα αυτά, είτε με ένα τρίτο πρόγραμμα σε στυλ auto task scheduler ή ακόμα πιο εύκολα με ένα απλό batch που θα φορτώνει μαζί με τα windows, θα σηκώνει το webshots, αυτό θα αλλάζει το wallpaper αν έχει περάσει π.χ. μια μέρα και μετά το batch θα τερματίζει το webshots και τέλος... Με 2-3 απλές dos εντολές, δηλαδή μια εκτέλεση του webshots, ένα sleep για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει και να κάνει τη δουλειά του και μετά ένα ξερό taskkill στο webshots.

Λίγο άγαρμπο αλλά αφού δουλεύει είναι καλό. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...