Exoskeletor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 thimiste mou kana ettoio. gia ta vista to thelo basika
insomniac_new Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 wallmaster den einai free. alla mporeis na to kaneis
smilefreeware Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείς να πάρεις από την σελίδα μου το pps2jpg. Κάνε drag-drop ένα φάκελο με φωτογραφίες. Δεξί κλικ autoplay και βάλε τον χρόνο που θες να αλλάζει. Δεξί κλικ autoplay - Only images to wallpaper Στα vista δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Αν υπάρχει πρόβλημα πες μου.
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το wallpaperchanger. Mικρο ελαφρυ,δεν θελει καν install και το κυριοτερο ειναι free.Το χρησιμοποιω εδω και χρονια χωρις κανενα προβλημα και πιστεψε με εχω τεραστιο gallery. Εχει καλη παραμετροποιηση και preview.Πολυ ελαφρυ,το συστημα δεν το καταλαβαινει. Give it a shot.
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ υπέρ του webshots είμαι, αν και δεν είναι τζαμπέ... Είναι φοβερό πρόγραμμα. Φυσικά, σε αντίθεση με την "πραγματική ζωή" όπου τίποτα δεν είναι τζάμπα, στο internet όλο και κάτι μπορεί να γίνει γι'αυτό...
smilefreeware Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Για τις φωτογραφίες του webshots συμφωνώ απολύτως. Για το πρόγραμμα θέλει συζήτηση.
konnak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να εκτελείται όταν ξεκινούν τα Windows, να αλλάζει wallpaper (αν έχει περάσει π.χ. μια μέρα από την προηγούμενη αλλαγή), και μετά να κλείνει μόνο του (να αυτο-τερματίζεται δηλαδή). Χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Webshots, αλλά το βρίσκω λίγο αχρείαστο να τρέχει όλη την ώρα, αφού αυτό που ήθελα να κάνει, το έκανε στην αρχή. Δηλαδή, θέλω ένα Webshots, που να κλείνει αυτόματα αφού αλλάξει wallpaper. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει με κάποιο script-άκι π.χ. που να αναλαμβάνει να εκτελέσει το Webshots στην εκκίνηση και μετά να το κλείσει, όταν αυτό ολοκληρώσει τον σκοπό του;
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Φαντάζομαι ότι μπορείς εύκολα να τα κάνεις όλα αυτά, είτε με ένα τρίτο πρόγραμμα σε στυλ auto task scheduler ή ακόμα πιο εύκολα με ένα απλό batch που θα φορτώνει μαζί με τα windows, θα σηκώνει το webshots, αυτό θα αλλάζει το wallpaper αν έχει περάσει π.χ. μια μέρα και μετά το batch θα τερματίζει το webshots και τέλος... Με 2-3 απλές dos εντολές, δηλαδή μια εκτέλεση του webshots, ένα sleep για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει και να κάνει τη δουλειά του και μετά ένα ξερό taskkill στο webshots. Λίγο άγαρμπο αλλά αφού δουλεύει είναι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.