Filos19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας.Έχω αγοράσει εδώ και μία εβδομάδα ένα laptop και θα ήθελα να μάθω κάτι.Όταν είμαι στο σπίτι πρέπει να βγάζω το τροφοδοτικό από το ρεύμα και να τον αφήνω μόνο την μπαταρία ή μπορώ να τον έχω σχεδόν διαρκώς στο ρεύμα και να μην χρειάζεται να κάνω όλο αυτόν τον κόπο?Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τη ίδια την μπαταρία αλλά και για τον υπολογιστή.Η πληροφορία σας θα μου φανεί πολύ χρήσιμη.Ευχαριστώ!!!:?:
panagos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παλιά που είχα ένα sony vaio μου είχαν πει καλύτερα να βγάζω την μπαταρία απο το laptop όσο ήμουν σπίτι και να το δουλεύω μόνο με το ρεύμα. Αυτό ήταν εύκολο καθώς η μπαταρία έμπαινε σε θήκη μέσα στο laptop οπότε έκλεινες το πορτάκι και απλά ήταν (2 κιλά lol) πιο ελαφρύ αλλά καθόταν κανονικά στο τραπέζι. Στο laptop που έχω τώρα όμως η μπαταρία αποτελεί μέρος της κάτω επιφάνειας και αν την βγάλω δεν θα πατάει σταθερά οπότε.. δεν ξέρω τί είναι καλό τώρα. Σημειωτέον στο vaio δεν το έκανα ποτέ αυτό με αποτέλεσμα μετά απο 2 χρόνια η μπαταρία να τα παίξει απλά..
gerontas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Οποτε γίνεται αυτή η κουβέντα, (για παράδειγμα εδώ) συνήθως γίνεται χαμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.