Spitzenklasse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Φίλοι, καλημέρα! Εντελώς επιγραμματικά θα ήθελα να ρωτήσω, αν γίνεται και πώς να σβηστεί το κρυφό partition που υπάρχει σε -κάθε;- ένα laptop. Χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, πχ. Partition Magic ή γίνεται και μέσω DOS; Αλήθεια, σε τι χρησιμεύει; Για την ιστορία το laptop μου είναι ένα Toshiba L10 με 60άρη σκληρό δίσκο. Ευχαριστώ.
punky Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι λογικά έχει το restore του laptop. Drivers και τέτοια. Φυσικά γίνεται να σβηστεί. Απλά έχωσα φίλο μου που είναι αστέρι σε αυτά, να το κάνει για μένα. Αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιήσαμε αυτό: Acronis Disk Director Suite
Spitzenklasse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, φίλε μου. Γενικά και γω δείχνω μια ιδιαίτερη προτίμηση στα προϊόντα της Acronis οπότε θα το δοκιμάσω. Πού να μπλέκεις με DOS τώρα...
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 partition magic proteinw....an den exeis dvd h cds gia restore mhn to kaneis omws...
21century Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Με το Partition magic μπορεις να καταργησεις εναδιαμερισμα, αλλα και να τα συγχωνευσεις...παντως το καλυτερο ειναι να κανεις πρωτα ενα γερο back up και μετα να φορμαρεις τον δισκο ωστε να τον φερεις στα μετρα σου...
Spitzenklasse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ όλους. Τελικά προτιμήθηκε η Symantec λύση και όλα Οκ. Ως προς τους drivers τώρα, ένα ημίωρο κατέβασμα από το site της Toshiba έδωσε λύση στο "πρόβλημα" της έλλειψης οδηγών εκτός από αυτούς που αναγκαστικά έπρεπε να βρω στο recovery dvd. Αφήστε που ήταν και πιο καινούργιες εκδόσεις...
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Κρυφό partition σε κάθε laptop?.....Δηλαδή?
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Είναι κάτι σαν τα ανάποδα μηνύματα στους δίσκους. Συνήθως έχουν ψαλμωδίες που επικαλούνται το σατανά. Ή drivers του συστήματος για να το κάνεις restore.
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πω πω.....Φοβερό! Σίγουρα τωρα που εριξα αγιασμο πανω στο laptop (με την κανατα φυσικα) θα φυγει το κακο.... και τωρα σοβαρα, αυτοσ ο χωρος δηλαδη ειναι δεσμευμενος ετσι, και μπορεις να τον ελευθερωσεις?
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χα χα. Ναι, φυσικά και μπορείς να τον ελευθερώσεις. Αναλόγως το μοντέλο, περίπου 5-10 GB δεσμεύει αυτό το partition. Αλλά όλο αυτό ρε συ έχει ήδη απαντηθεί από την αρχή του thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.