a123xxsp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 δεν την πήρα, την είδα στο "πλαίσιο" οπότε δεν μπορούσα να αλλάξω ανάλυση αλλά ούτε και να βάλω κάποιο πρόγραμμα, πάντως στις 15-20 οθόνες που είχε μου κίνησε την περιέργεια το ότι είχε από τα πιο αχνά μαύρα και γενικά ξεθωριασμένα χρώμματα (που δεν έφτιαχναν με φωτεινότητα/αντίθεση) , την έχω παραγγείλει και μου είπαν ότι ήρθε αλλά μάλλον θα την ακυρώσω, απογοητεύτηκα πολύ.... εν το μεταξύ δεν ήταν η μόνη wide 20'' που έκανε αναγκαστικά stretch παρόλα αυτά είχε την πιο θολή και ξεθωριασμένη εικόνα, σε μονόχρωμο δε φαίνεται καθόλου αυτό το πρόβλημα. εμφανίζεται εντονότερα με τον τρόπο που έχω περιγράψει πιο πάνω.όσον αφορά το θέμα των αναλύσεων (φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε games) από όσο ξέρω οι nVIDIA έχουν κάποια επιλογή να "κόβει" το frame έτσι ώστε να μη κάνει stretch, αλλά υπάρχουν και διάφοροι τρόποι να κάνεις ένα game να τρέξει σε wide ανάλυση. το σχετικό forum είναι το http://www.widescreengamingforum.com.
Sorath Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε a123xxsp φυσικά και γίνεται να ανεβάσεις 1680 X 1050 και επίσης φυσικά υπάρχει επιλογή μέσα απο τους drivers της κάρτας γραφικών να επιλέξεις αν θες να κάνεις stretching ή όχι. Τα λέω αυτά γιατί τα έχω δεί στο PC μου με την εν λόγω οθόνη.
rikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 skeftomai na agoraso tin othoni auti gia na tin sindeso sto xobox360.Mias kai ta paixnidia tou paizoun se analisi 1280x720 tha mou emfanizontai stretched kai thola?euxaristo!
a123xxsp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε a123xxsp φυσικά και γίνεται να ανεβάσεις 1680 X 1050 και επίσης φυσικά υπάρχει επιλογή μέσα απο τους drivers της κάρτας γραφικών να επιλέξεις αν θες να κάνεις stretching ή όχι. Τα λέω αυτά γιατί τα έχω δεί στο PC μου με την εν λόγω οθόνη. ευχαριστώ παιδιά, στο ΠΛΑΙΣΙΟ φυσικά δεν μπορούσα να αλλάξω ανάλυση (δοκίμασα αλλά μέχρι 1280χ1024 σήκωνε), την είδα και στο media markt, σαφώς καλύτερη εικόνα παρόλο που είχε τις ίδιες ρυθμίσες ... (ακατανόητο), είπα τελικά να πάω σε 22'' για να μην κουράζω και τα μάτια μου... δεν #$%^#$^ μια φορά στο τόσο παίρνω οθόνη... θα είναι γκουμούτσα αλλά θα την χαρώ.(ελπίζω)
FocusX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία και άγια η LG με το after-sales της και τις εγγυήσεις της και τις χαμηλές τιμές αλλά παιδιά, ό,τι πληρώνετε παίρνετε... Το λέω αυτό διότι κι εγώ LG είχα (1950SQ) και μόλις άλλαξα με τη Samsung215TW κατάλαβα πόσο ΜΑΠΑ οθόνη είχα τόσο καιρό... Το μαύρο που έβλεπα τόσο καιρό ήταν στην πραγματικότητα γκρι. Ένα άπειρο μάτι δε θα έχει παράπονο από τέτοιες οθόνες, όπως δεν είχα κι εγώ. Γι'αυτό ΒΛΕΠΕΤΕ τις οθόνες πριν τις αγοράσετε και κάντε συγκρίσεις. Δε λέω πολλοί μπορεί να μην έχουν τα φράγκα για κάτι καλύτερο, αλλά πιστέψτε με αξίζει να ζοριστείς λίγο περισσότερο οικονομικά και να πάρεις κάτι που θα το χαίρεσαι παρά κάτι φτηνότερο και μέτριο. Ειδικά όταν μιλάμε για οθόνη που δεν την αλλάζεις και κάθε χρόνο... Επίσης η διαφορά ΤΝ panel με PVA (και SIPS ακόμα πιο πολύ ίσως) είναι χαώδης. ΟΙ διαφορές στην τιμή δεν είναι τυχαίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.