cleeverblade Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ένας φίλος έχει την L204WT και αντιμετωπίζει το πρόβλημα που φαίνεται στην φώτο η φώτο είναι από κινητό αλλά αυτό που φαίνεται είναι ένα gradient από μαύρο σε κόκκινο και ενώ η γραμμή έπρεπε να είναι ευθεία είναι καμπύλη ... το πρόβλημα ουσιαστικά είναι ότι στο πάνω μέρος της οθόνης είναι πιο "σκοτεινό" από το κάτω... με contrast/brightness και gamma δεν έχει αλλάξει κάτι.... ξέρει κανείς κάτι για το τι μπορεί να φταίει ???
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 elegxe tis rythmiseis pou proaneferes alla oxi ths othonis,ths kartas grafikwn toy pc,h dokimase thn se allo pc...meta,xtypa thl sthn mama etairia..
cleeverblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 να σας κάνω και ένα update πάνω στο πρόβλημα για το οποίο έγινε το Thread αυτό. μετά από πολλά αποφάσισε να την στείλει RMA. η οθόνη που του ήρθε είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. πήγε ο ίδιος μετά στο service της LG στην Θεσσαλονίκη όπου δοκίμασαν επιτόπου την πρώτη οθόνη, την δεύτερη και άλλη μία του κουτιού. όλες είχαν το ίδιο πρόβλημα. μάλιστα ο υπεύθυνος του service ξαφνιάστηκε τόσο που δοκίμασε και την δικιά του 204 που είχε στο γραφείο (που ήταν και από τις πρώτες παρτίδες) και έχει κι αυτή το πρόβλημα!!!! πρέπει να είναι κάποιο χαρακτηριστικό των LG. εξήγηση δεν μπόρεσε να μας δοθεί από το service. το παλικάρι πήρε πίσω την 1η οθόνη του (που δεν είχε και dead pixels). αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς χρήστης 204WT παρόλο που βγάζει μάτι. προσωπικά δεν μπορώ να την προτείνω για κανέναν αυτή την οθόνη, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή.
PATRINOS06 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 epeidh me endiaferei to thema mhpws mporeis na peis pws akrivws evales thn othonh na emfanizei ayto pou emfanizei parapanw?thelw na to elegxw ki egw se mia 19 wide pou exw...eyxaristw
Ardov Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής. Έχω μια ταπετσαρία με κάθετο ντεγκραντέ απο ανοικτό γκρί σε πολύ σκούρο γκρί (αριστερά προς τα δεξιά) και όταν μετακινώ ένα παράθυρο αριστερά δεξιά, γρήγορα, αλλάζει η απόχρωση του ντεγκραντέ (gradient). Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είναι πολύ ενοχλητικό.
cleeverblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 είναι σε ένα από τα test του passmark monitor test ένα gradient από αριστερά προς τα δεξιά σε διάφορα χρώματα και σε γκρι.
TeoNOKIA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε και σε μένα συμβαίνει αυτό αλλά διορθώνεται αν κοιτάξεις την οθόνη εντελώς κάθετα.
cleeverblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 το φιλαράκι που την έχει μου είπε πως δεν αλλάζει το πρόβλημα με τη θέση που το κοιτάς, γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που τον ρώτησα.
a123xxsp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 τέλεια... και πάνω που είχα καταλήξει σε οθόνη (μου πήρε 3 βδομάδες) και την έχω παραγγείλει μάλιστα.... ελπίζω να βρούμε μία άκρη πριν φτάσει.... σε καθημερινή χρήση είναι ορατό? π.χ έχοντας ανοιχτό ένα παράθυρο με μπλέ φόντο όπως π.χ του ινσόμνια, βλέπεις άλλο μπλε ψηλά και άλλο χαμηλά στην ίδια ευθεία?
cleeverblade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 όταν σου έρθει η οθόνη τρέξε το testάκι που γράφω πιο πάνω και πες μας τι βλέπεις κι εσύ.
a123xxsp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 όταν σου έρθει η οθόνη τρέξε το testάκι που γράφω πιο πάνω και πες μας τι βλέπεις κι εσύ. μα το θέμα είναι αν έχει πρόβλημα να μην την πάρω καθόλου, δεν θα έρθει σπίτι θα την πάρω από το κατάστημα... σε κανονική χρήση όπως λέω και πιο πάνω (το έκανα edit) φαίνεται? ή π.χ σε μία φωτογραφία?
cleeverblade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 λογικά όσο πιο χρωματιστό και ποικιλόμορφο είναι αυτό που βλέπεις τόσο λιγότερο θα φαίνεται, αλλά και πάλι θα φαίνεται! από κει και πέρα είναι προσωπικό θέμα του καθενός αν και πόσο τον ενοχλεί ...
a123xxsp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ο φίλος σου το βρήκε με το τεστ ή το είχε καταλάβει πιο πριν και με το τεστ το επιβεβαίωσε? μπορεί το εννιαίο χρώμα να προκαλεί το πρόβλημα και σε απλή χρήση να μην είναι ορατό γι αυτό και ρωτάω... άσε που πρέπει να το δοκιμάσουμε και σε άλλες tft μήπως είναι κανα γνωστό θέμα σε ΤΝ panel ή σε wide ή ξέρω γω τι....
a123xxsp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής. Έχω μια ταπετσαρία με κάθετο ντεγκραντέ απο ανοικτό γκρί σε πολύ σκούρο γκρί (αριστερά προς τα δεξιά) και όταν μετακινώ ένα παράθυρο αριστερά δεξιά, γρήγορα, αλλάζει η απόχρωση του ντεγκραντέ (gradient). Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. παρόλα αυτά στον ίδιο κάθετο άξονα έχεις το ίδιο γκρι πάνω και κάτω?
cleeverblade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ο φίλος σου το βρήκε με το τεστ ή το είχε καταλάβει πιο πριν και με το τεστ το επιβεβαίωσε? μπορεί το εννιαίο χρώμα να προκαλεί το πρόβλημα και σε απλή χρήση να μην είναι ορατό γι αυτό και ρωτάω... άσε που πρέπει να το δοκιμάσουμε και σε άλλες tft μήπως είναι κανα γνωστό θέμα σε ΤΝ panel ή σε wide ή ξέρω γω τι.... το παρατήρησε γενικά και το επιβεβαίωσε με το test, και ναι με απλή χρήση είναι εμφανές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.