Προς το περιεχόμενο

USB Flash Reading Error...

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν από 2 χρόνια περίπου είχα αγοράσει ένα OnDSL Kit της Otenet και μου είχαν δώσει μαζί ένα USB MP3 Player 128MB της Daewoo,σήμερα λοιπόν έχω παραγκωνίσει αυτό το φλασακί για έναν λόγο και θα ήθελα τα φώτα σας καθώς μου είναι χρήσιμο...

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εδώ και κάποιο διάστημα δεν λειτουργεί πια καθώς μου πετάει μήνυμα "Reading Error", επίσης το μενού που εμφάνιζε στην LCD οθονίτσα για την λειτουργία του ως MP3 Player μου βγάζει κινέζικα και όχι αγγλικά σε κάποια μάλιστα υπομενού εμφανίζεται στην οθόνη μια κινέζικη λέξη με θαυμαστικό...

Μαζί με το USB Flash μου είχαν δώσει και κάτι firmwire τα οποία δυστυχώς προσπαθώ να ξαναφορτώσω αλλά ανεπιτυχώς αφού εξακολούθεί να εμφανίζει "Reading Errors", εννοείται ότι και format του έχω κάνει αλλά τσίφος.

Καμία ιδέα έχετε πριν το πετάξω στα σκουπίδια αν και μου πονάει???

Δημοσ.

Ψάξε και κατέβασε το τελευταίο firmware για το MP3 Player σου από το site της Daewoo. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις και πες μας τι έγινε...

Δημοσ.

Αυτό σου λέω, έχω το τελευταίο firmware αλλα όταν δοκιμάζω να το εγκαταστήσω μου εμφανίζει στην οθόνη του υπολογιστή "Reading Error"?

Δημοσ.

Τελικά βρήκα την λύση από ένα ξένο forum, to πρόβλημα παρουσιαζόταν σε bug του προγράμματος που χρησιμοποιούσα για να κάνω update στο firmware...

Κατέβασα λοιπόν την τελευταία έκδοση του προγράμματος "rdiskupdate" και το πρόβλημα λύθηκε, δεν εμφανίζει πια "reading errors".

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...