Προς το περιεχόμενο

Πόσα πιάνει;

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το παρακατω pc και θελω να ξερω στο περιπου ποσο μπορω να το δωσω...

midi atx 400w

celeron 2.4

1 GB ram/333

asrock 478

agp 6600 (zalman)

1.44

120 GB western digital

dvd asus

dvd-rw nec

keyboard

mouse optical microsoft

spekears 300w wavemaster

monitor nec crt 17''

modem 56

tv card

hp printer 920

αυτα περιπου ειναι...λειτουργει αψογα, ειναι αγορασμενος 2 ετη, το dvd και η καρτα γραφικων ειναι αναβαθμισμενα, ποσο λετε να πιανει;

Δημοσ.
I d say 250 € και βαλε...

Ειπαμε εχει κ οθονη κ εκτυπωτη...

Εγω θα ελεγα πως το κουτι σου πιανει κανενα 260-290

Η οθονη 40-60

Εκτυπωτης 30

keyboard/mouse/ηχεια 20

Oποτε καπου στα 350-400..

Δημοσ.

χμμ και εγω καπου εκει το κοβω στα 400... αλλα ρε γμτ δεν συμφερει να το πουλησω....την δουλεια του την κανει μια χαρα...μονο τα καινουργια games δεν παιζει...

Δημοσ.
χμμ και εγω καπου εκει το κοβω στα 400... αλλα ρε γμτ δεν συμφερει να το πουλησω....την δουλεια του την κανει μια χαρα...μονο τα καινουργια games δεν παιζει...

Το προβλημα σου ειναι 100% στον επεξεργαστη...Τραβα ενα 20% o/c για αρχη και εαν υποστηριζει η μητρικη σου pci lock ανεβαινεις και παραπανω.

Y.Γ celeron η celeron d εχεις?

Πούλα το celeron και ρίξε του κάνα P4 3-3.2GHz με κάνα 50ευρο άμα βρεις και κράτα τον

Για πες απο που?Κατω απο 80-90 δεν εχω βρει πουθενα...

Δημοσ.

αναβαθμιση δεν με συμφερει να του κανω... δηλ για να παιξω κανα παιχνιδακι θα πρεπει να του αλλαξω mobo-cpu-ram-καρτα γραφικων. δεν νομιζω οτι αξιζει τα 500 ευρω περιπου που χρειαζονται...αλλα και να τον δωσω για 400 σκοτωμα ειναι...:cry:

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα απο clock επεξεργαστη...εχω μονο την καρτα clocarei, αλλα αντε να τρεξει καινουργιο παιχνιδι...:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...