{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Maista tote file Kaizer pane desto stin Big Screen kalutera...apla sou leo oti sugritika me oles tis tenies marvel vgazontas DareDevil kai Electra einai i xeiroteri alla safos anoteri apo tis proigoumenes pou anefera...elpizo na voithisa...
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ama einai xeirotero apo Electra tha ksenerwsw poli asxima! To Daredevil mou arese arketa, alla to Electra elega pws kai pws na teleiwsei :s
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Για να δούμε. Εγώ το περιμένω για τους ευνόητους λόγους.
lalanis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Στο movieblog έλεγε το παλικάρι ότι είναι μεγάλη μούφα, και απ' ότι έχω δει στα τρέιλερ κτλ, μυρίζει μεγάλη πατάτα... Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ama einai xeirotero apo Electra tha ksenerwsw poli asxima! To Daredevil mou arese arketa, alla to Electra elega pws kai pws na teleiwsei :s Den egrapsa oti einai xeirotero apo Electra ffs...eipa oti einai anotero apo DD kai Electra exontas panta upospi oti gia mena auta ta 2 einai ta xeirotera movies tis marvel...min mperdeuomaste...
theobabis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 το ειδα παρεα με τον θειο. Kαι πολυ του ηταν... :-?
qspock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ο Κειτζ λεει προσθεσε δικο του χιουμορακι στον χαρακτηρα, πραγμα απαραδεκτο για το συγκεκριμενο κομικ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Το είδα κι εγώ με τον "θείο"...αν και δεν είχα προλάβει τα comics με τον Johnny Blaze/Ghost Rider, είμουν περισσότερο fan του Dan Ketch/Ghost Rider. Τώρα στα comics έχουν ξαναρχίσει με τον Johnny Blaze μετά από μια χλιαρή και μια πολύ καλή μίνι σειρά. Δυστυχώς κατά την ταπεινή μου γνώμη, με την ταινία δεν θα καταλάβουν αυτοί που δεν τον ξέρουν, τι είναι ο Ghost Rider και οι fans θα απογοητευτούν. Περίμενα κάτι περισσότερο. spoilers: Εντάξει, απ'όσο είχα δει από μερικά παλιά, ο Johnny Blaze είχε κάποιον έλεγχο του GR, οπότε στην ταινία μπορεί στην χαρά του να έκανε τις "βλακείες" (γίι-χα! *έλεος*, ή όταν έφαγε το κλομπ στο σαγόνι...πολύ εύθραυστος έγινε ξαφνικά). Προτιμώ τον καρασοβαρό GR που απλά δεν σήκωνε νταϊλίκια, έδερνε άσχημα και δεν πήγαινε "guilty! Innocent!", εντάξει, να πει "Feel the searing pain of my penance stare!" που έλεγε ο Dan Ketch/GR δεν έπαιζε, αλλά θα το προτιμούσα. Να δούμε αν βγει 2, τι ιστορία θα έχει αφού είναι ανάμεικτος ο ίδιος ο GR εδώ. Δεν νομίζω να βγάλουν Zarathos πάντως. Α, και μέχρι το τέλος της ταινίας, το ότι ο GR είναι το πνεύμα της εκδίκησης το είχαμε τουπεκί. Απλά για bounty hunter τον είχαμε...έλεος και πάλι.
Freddie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 το είδα και εγώ το έργο χωρίς να γνωρίζω κάτι για τον ήρωα. Μεγάλη πατάτα:-?
v-tidus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Όντως η ταινία ήταν τρελή μούφα, και ήταν ταινία-κράχτης... Πολύ φλου το σενάριο και τα πράγματα όλα πολύ επιφανειακά...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) http://www.imdb.com/title/tt1071875/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι... http://www.youtube.com/watch?v=ebCawfEnSWU&feature=player_embedded Πάλι Cage... Διαφορετικός (killer?!) Ghost Rider και... πάλι για μούφα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.