Προς το περιεχόμενο

Ghost Rider (released february 2007)

DimitRi_Del

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει την πλάκα μου με το τρέηλερ της ταινίας.

Για το 2007 δε περιμένω τίποτα άλλο, εκτός βέβαια από 300 και Spidey3 :-D

Aς ελπίσουμε ότι η ταινία θα είναι τουλάχιστον το μισό καλή από ότι το τρέηλερ ;)

Eπίσης άμα δε σας αρέσει από το imdb μπορείτε κάλιστα να το δείτε από το επίσημο site.

Δημοσ.

Και εγώ νόμιζα ότι έβγαλε νέο dvd το παλικάρι από την Σουηδία.

Από trailer κάτι λέει πάντως. Θα δούμε αν ανταπεξέρχεται και στην φήμη του comic

Δημοσ.

Thn fobame ayth thn teneia, makarh na eine ontos kalh alla kati de mou akthete kala.

Entometaksi guys zoume sthn kalyterh periodo etsi. Oles oi teneies exoun kati efe... ena hxo.. Pragmatika k xalia na eine h skhnothesia k to senario les de peirazei akti eidame :D. Kai apo poiothta den exo parapono. Opos panta pou kai pou skane merikes kales teneies

Δημοσ.

Eμένα το trailer που είδα στα προσεχώς (ή μήπως ήταν teaser, anyway) με έκανε να γελάσω...

Μου φάνηκε πολύ αστείο το σκηνικό...Anyway, χωρίς να θέλω να θίξω το κομικ ή αυτούς που το γουστάρουν, εμένα δεν μου άφησε και την καλύτερη εικόνα...

Δημοσ.

Εγώ το κόμικ δεν το έχω διαβάσει όπως και κανένα άλλο της marvel (μα καλα τι έκανα;) Με το τραίηλερ του Ghost Rider πάντως σκατοπωρόθηκα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mou fanike psilokaki i ithopieia...i mallon polu pseutiki....opos kai oi demons den itan apla kakoi alla kakistoi...den ksero vasika mallon metria mou fanike...tis dino ena 5/10 an kai o Cage den mporei pia na pernaei gia pitsirikas,einai alloste konta sta 50 ean den kano lathos.Ola auta fusika eno eimai fan tis marvel alla gia kapoio logo den thimame na exo diavasei pote Ghost Rider...

p.s. i foni tou rider den itan ligo psilo gia to p3o?

Δημοσ.

Τελικα ποτε θα το φερουν αυτο εδω οι αιθουσες? Αντε γιατι τελευταια αρχισανε τα παλια μου φαινεται, οταν περιμεναμε κανα χρονο να ερθουν οι ταινιες που παιζονταν εξω...

Δημοσ.

Για οποιον την εχει δει...

Εχει "αλλη αισθηση" στο σινεμα ή βλεπεται και σπιτι? you know what I mean

Δηλαδη τα εφφε και ο ηχος οντως θα την καλυτερευσουν ή δεν αξιζουν τα 8 ευρα?

Δημοσ.

Understood

Για να σου δωσω να καταλαβεις. Το Prestige ειναι μεν ταινια με κουστουμια και εφε και σαφως καλυτερη ταινια αλλα βλεπεται σπιτι.Το Xmen 3 ομως δεν βλεπεται...If you know whatta mean.Οποτε?Σπιτι το Ghost Rider?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...