blademyc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια ξερη κανεις κανενα τροπο για να συνδεεται το κινητο στο pc μεσο bluetooth η το καλωδιο του ωστε να περνη internet και να μπορει να πλοηγιθη... με καποιον browser η να δει τα mail...
urezin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 φιλαρακι γινεται εγω το εχω κανει με το νοκια 7650 απλα εγκαθιστας μεσα απο το bluetooth το κινητο ως modem το οποιο μετα χρησιμοποιεις για να καλεσεις με την χρηση ενος ειδικου προθεματος.Αν κανεις ενα search εχει ξαναναφερθει το ζητημα κοιταξε το
blademyc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 αυτο που ζηταω ειναι να πλοηγουμε απ το κινητο μεσω του pc(εχω adsl) , δηλαδη το ακριβος αντιθετο!!! Τωρα θα μου πειτε, τι καθεσε και το παλεβης και ταλαιπορισε ?? εεε... αυτο εχει τι γλυκα.
blademyc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Το μονο που καταφερα ειναι να εχω ενα λογαριασμο φουσκομενο με το wap μαλον κατα λαθος μπηκα χωρις να το καταλαβω... (βλεπεις vodafone live τηλεφονο). Δεν το καταφερα παντος Πλοηγηθηκα ομως με το htc p3300 μεσο wi-fi το οποιο ειναι με windows mobile και παλι πολυ ζορικο ειταν... φανταζομε οτι στο κινητο θα ειναι χαλια η πλοηγηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.