louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια μια ερωτηση.Εχω isdn 64 otenet και το τελευταιο 10ημερο οχι απλως σερνεται ουτε καν μπορω να ανοιξω μια σελιδα(κυριολεκτικα-ασχετο που δειχνει σταθερα 64κ)Μιλησα me otenet και μου ειπε οτι στην περιοχη μου δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα και οτι ειναι τυχαιο γεγονος. Το ωραιο ειναι οτι φιλος με την ιδια εταιρεια αλλα pstn πιανει ταχυτητες γελοιες(της ταξεως των 10 ή και 8 kb/s!!!!!!!!!!!!!!!!)(του ειπα να τραβηξει scrennshot να το παραθεσω να γελασουμε.Το ωραιο ειναι οτι και σε αυτον τα ιδια ειπανε.Κοινως μας δουλευουνε, Ηξερα οτι πιταραν τα dslams αλλα και pstn/isdn? Τι μπορουμε να κανουμε?
kostasplak1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 giati ti taxytites pianei max i pstn? 10 kb/s kala mou akougontai!
v-tidus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,sorry κιόλας,αλλά το ανώτατο όριο της pstn 56κ είναι τα 7kb/s. Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα,αφού 1 byte είναι 8 bit.Άρα τα 56 bits-->7kbs. Άσχετο που ούτε 7 δεν γίνεται να πιάσεις λόγω κάποιων γνωστών απωλειών σε όλες τις συνδέσεις internet,άντε να πιάσεις και 6.
asmilon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια το παιδι μαλλον εννοει Kbits και οχι KBytes... louben πες τους να σας κανουν καθαρισμο γραμμης να δεις αν θα σας βοηθησει αυτο.
louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 akribos enoo kbits oxi kbytes.Σας φαινεται φυσιολογικο αυτο?
k_w_t Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ο κλασσικος ΟΤΕ! Συνηθως αμα τους παρεις τηλεφωνο σου αρχιζουν το παραμυθι οτι για καλυτερες ταχυτητες ειναι καλυτερα να αγορασεις πακετο connex και σε συνδεουν με τις πωλησεις!
louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι μας βγαζουν τρελους και τους 2.Για να ανοιξω την τρεχουσα σελιδα και να γραψω την απαντηση αυτη εφτυσα αιμα εβω το μεσημερι που ξαναμπηκα ητν οκ ειναι φυσιολογικο αυτο(κατα τα αλλα η ταχυτητα σταθερα στ 64κβ/sec)
Amigan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 8-10 Kbps με PSTN? Δηλαδη με 56κ modem? Αν και πιστευω οτι ο φιλος σου δεν ξερει τι λεει, ειμαι περιεργος να μαθω τι μοντεμ εχει και στα ποσα συνδεετε. Τα 10 kbps στην πραγματικοτητα ΕΙΝΑΙ εφυκτα, αλλα ΜΟΝΟ οταν κατεβαζεις κειμενα. (.html, .doc, .txt) Sorry που δεν μπορω να βοηθησω στο προβλημα σου, αλλα δεν ειχα ποτε ISDN. Υποψιαζομε προβλημα στο καλωδιο σου ή θορυβο στην γραμμη.
wert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εγω τι να πω. Με isdn 64 πιάνει ακριβώς το όριο στο download που είναι τα 7,4 kb/sec... Αλλα βλέπω παραπάνω με pstn πάνε καλύτερα τα πράγματα. Την ταχύτητα με ποιό πρόγραμμα την είδε ; louben έχεις δοκιμάσει με άλλον isp να δείς τι γίνεται; για παράδειγμα την σύνδεση από κάποιον φίλο σου ή να πάρεις κάποια κάρτα από άλλον isp όχι οτε για να δείς αν φταίει ο οτε. ή η οτενετ.
kifinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ο κλασσικος ΟΤΕ!Συνηθως αμα τους παρεις τηλεφωνο σου αρχιζουν το παραμυθι οτι για καλυτερες ταχυτητες ειναι καλυτερα να αγορασεις πακετο connex και σε συνδεουν με τις πωλησεις! Κοιτούν να σε ενημερώσουν για τι άλλες λύσεις υπάρχουν και έχεις παράπονο;
leomar_7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Η λυση ειναι να μπορουν να υποστηριζουν και να δουλευει σωστα οτι πουλανε.Οχι να προσπαθουν να σου πουλησουν κατι αλλο. Γνωμη μου αυτη και sorry για τη παρεμβαση....
Amigan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Κοιτούν να σε ενημερώσουν για τι άλλες λύσεις υπάρχουν και έχεις παράπονο; Κανεις χιουμορ ή εισαι πρακτορας?
louben Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 8-10 Kbps με PSTN? Δηλαδη με 56κ modem? Αν και πιστευω οτι ο φιλος σου δεν ξερει τι λεει, ειμαι περιεργος να μαθω τι μοντεμ εχει και στα ποσα συνδεετε. Τα 10 kbps στην πραγματικοτητα ΕΙΝΑΙ εφυκτα, αλλα ΜΟΝΟ οταν κατεβαζεις κειμενα. (.html, .doc, .txt) Sorry που δεν μπορω να βοηθησω στο προβλημα σου, αλλα δεν ειχα ποτε ISDN. Υποψιαζομε προβλημα στο καλωδιο σου ή θορυβο στην γραμμη. Δεν ειναι προβλημα γραμμης κτλ.Πριν απο καμια 20αρια μερες ειχα ΑΛΤΕΚ και πεταγε.Με το που εληξε και γυρισα στον Ποτε σερνεται. Παντως παιδια ο φιλος μου δεν πρεπει να μου λεει ψεματα με τα ματια μου ειδα στο σπιτι του 16kb/sec και μου ειπε οτι στο ιατρειο του που εχει isdn παει μεχρι 40.Και ο αδερφος μου παλι με ΠΟτε pstn23-24kb/sec.Emena me isdn αν και γραφει 64 δεν ισχυει γιατι τις περισσοτερες φορες σερνεται(ουτε σελιδα δεν μπορει να ανοιξει ουδεν σχολιο για downloading. Υπενθυμιζω οτι τοσο εγω οσο και ο φιλος μου καναμε παραπονο στον Ποτε και μας εγραψαν κανονικα.Ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα. Απο εβδομαδα με κοβω για ADSL nα δω την υγεια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.