trobasrobas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν ας το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον το θέμα ........( ναι κατάλαβα ότι πιο πριν έγραφα μλκιες μη βαράτε) .Ας συγκρίνουμε τους : Core 2 Duo E6400 vs Amd X2 4600+ .Στα Benchmarks οι επιδόσεις τους είναι σχεδόν οι ίδιες αλλά ας βάλουμε στη σύγκριση 2 μητρικές τις :Asus P5b-v και την Abit fatality αντίστοιχα ( αν έχετε να μου δώσεται κάνα link αντίστοιχο με τα Benchmarks ) .Ποιος θα έχει καλύτερη απόδοση ?( για μουσικές εφαρμογές παντα και χωρίς overclocking )
@topos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Που ειδες οτι ειναι σζεδον ιδιες?Σε ολες ειναι μπροστα ο 6400...
trobasrobas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Καλά δεν λέω ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις αλλά όποτε υπερτερεί είτε ο ένας είτε ο άλλος ο δεύτερος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ;-)
billpeppas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλά δεν λέω ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις αλλά όποτε υπερτερεί είτε ο ένας είτε ο άλλος ο δεύτερος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ;-) Εντελώς άκυρο, γιατί ο Core2Duoης τρώει 30-40% OC με ευκολία, και ξεπετάει τον Athlon στο χαλαρό.
tolis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 στα ιδια λευτα ο c2d που περνεις ειναι καλητερος σε ολα με τον αντιστιχο αθλον οποτε τι το συζηταμε? χωρια ο οτι επιλεγοντας μητρικη με 965,975,680i μπορεις να βαλεις και 4πυρηνο μελλοντικα(αν βγαλουν εκδοση και για 775 διοτι ετιμαζονται δυο νεα, 1366 και 715) κατι που σε αμδ δε μπορεις.....δε βλεπω κανενα λογο να παρεις αμδ ΤΩΡΑ.
billpeppas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δεν εχει βγει ο q6700 se 775? Ναι φυσικά και έχει βγεί ο Intel Core 2 Extreme QX6700 Και έρχεται και ο Q6600 [ Q1 2007 ]
tolis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 α οκ! ελεγα μηπως μεινουνε στον εξτρημ. παλι καλα
billpeppas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 α οκ! ελεγα μηπως μεινουνε στον εξτρημ. παλι καλα Μην ανησυχείς για τίποτα. Όσο για το LGA775 ? έχει ακόμα ζουμί. Εδώ η Intel ετοίμασε και τώρα τελειώνουν και οι κατασκευαστές mobo με την 2η γενιά i965P [ Asus "Commando" ] και την 3η γενιά i975X.
overclockerd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Core 2 Duo Rulez! Pataxse ton Athlon X2 ! overclocaretai polu perissotero ti allo thes? Zhto h Intel!!!
nimik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μην ανησυχείς για τίποτα.Όσο για το LGA775 ? έχει ακόμα ζουμί. Εδώ η Intel ετοίμασε και τώρα τελειώνουν και οι κατασκευαστές mobo με την 2η γενιά i965P [ Asus "Commando" ] και την 3η γενιά i975X. Offtopic Bill μιλας σαν Intelακιας..μην μου πεις οτι αλλαξες στρατοπεδο ..?
billpeppas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 OfftopicBill μιλας σαν Intelακιας..μην μου πεις οτι αλλαξες στρατοπεδο ..? Επ, foul! Ποτέ δεν υπήρξα "θαυμαστής" / fan / οτιδήποτε και οποιασδήποτε εταιρίας. "fan" του high end από την άλλη ήμουν και πάντα θα είμαι. Πάντα πρέπει να κοιτάς να παίρνεις ότι καλύτερο παίζει στα λεφτά που δίνεις, και να καλύπτει καλύτερα τις πραγματικές σου απαιτήσεις. Ονόματα και λογότυπα δεν χωράνε σε αυτά τα πράγματα. Τώρα έχουμε Intel CPU, αύριο μπορεί η AMD να βγάλει καλύτερο, άρα θα πάμε AMD τότες...μπορεί έπειτα να μας χτυπήσει η Via ( LOL ) , κ.ο.κ.
nimik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Επ, foul!Ποτέ δεν υπήρξα "θαυμαστής" / fan / οτιδήποτε και οποιασδήποτε εταιρίας. "fan" του high end από την άλλη ήμουν και πάντα θα είμαι. Πάντα πρέπει να κοιτάς να παίρνεις ότι καλύτερο παίζει στα λεφτά που δίνεις, και να καλύπτει καλύτερα τις πραγματικές σου απαιτήσεις. Ονόματα και λογότυπα δεν χωράνε σε αυτά τα πράγματα. Τώρα έχουμε Intel CPU, αύριο μπορεί η AMD να βγάλει καλύτερο, άρα θα πάμε AMD τότες...μπορεί έπειτα να μας χτυπήσει η Via ( LOL ) , κ.ο.κ. Σωστος ..:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.