parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εννοούσα: Το F8 αφού πατήσεις Enter για να μπουτάρουν τα XP. Ένας σίγουρος τρόπος να μην «χάσεις» το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο αναμένεται είσοδος πληκτρολογίου για να μεταβείς στο Advanced Options Menu των XP είναι αμέσως μόλις πατήσεις το Enter, να αρχίσεις να πατάς μανιωδώς πολλές φορές το F8. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά το προτείνει και η ίδια η Microsoft: To use a Safe Boot option, follow these steps:1. Restart your computer and start pressing the F8 key on your keyboard. On a computer that is configured for booting to multiple operating systems, you can press the F8 key when the Boot Menu appears. 2. Select an option when the Windows Advanced Options menu appears, and then press ENTER. 3. When the Boot menu appears again, and the words "Safe Mode" appear in blue at the bottom, select the installation that you want to start, and then press ENTER.
iopa12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Update! Τελικά ΝΑΙ, λειτουργεί το F8 πλήκτρο και μπορείς να φέρεις τα WinXP σε safe mode ή στην επιλογή που είχα αποφασίσει εν τέλει τις "τελευταίες ρυθμίσεις που λειτουργούσαν"!! (Να βρίσω όμως για το ότι δεν υπάρχει οπτικό μήνυμα για αυτό? - κακή διεπαφή?!) Μάλλον φαίνεται πως έκανα πολύ extra κόπο, ακολουθώντας μια πιο δύσκολη (και πιο 'επικίνδυνη' διαδρομή), αλλά χιχι, μάλλον ακόμη κι αν δεν το θέλουμε, 'στα δύσκολα' πέφτουμε, ούτως ή άλλως! Εκτιμάς και τη 'διαδρομή' έτσι!
jimn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο μηχάνημα του γιού μου και φτιάχτηκε ώς δια μαγείας με το που έβαλα το service pack 3.Γιά δοκίμασε και αυτό και πές μας
iopa12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο μηχάνημα του γιού μου και φτιάχτηκε ώς δια μαγείας με το που έβαλα το service pack 3.Γιά δοκίμασε και αυτό και πές μαςόταν αναφέρεσαι για το πρόβλημα, εννοείς για το ζήτημα που είχα κι εγώ με το εν λόγω Firewall ή για το μήνυμα του "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" που αναφέρεται γενικά το τόπικ εδώ? Αν αφορά στο πρώτο, τότε απλώς παραθέτω το Link στο συγκεντρωτικό τοπικ μου, με όλη τη διαδικασία επίλυσης+μερικές παραλλαγές: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2386689&postcount=58 Όσο για το SP3, το είχα ήδη εγκατεστημένο! Πάντα καλό είναι να γίνονται τα updates στα Win! (νομίζω κάθε 2η Τρίτη του μήνα, κάτι διορθωσούλες, τις κάνει η Ms!) keep faith!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.