wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι εύκολο please... Έχω καινούργιο υπολογιστή athlon 4200 x2, 2 giga μνήμη και τα συναφή... Από τότε που τον πήρα του πέρασα τα WinXP ProEnSP2 με όλα του τα update από την Microsoft(όχι γνήσια Win). Έχω και 2mb γραμμή Vivodi. Κοινώς έχω όλες τις δυνατότητες για ασταμάτητο downloading και games... Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι... Μόνο ασταμάτητα δεν είναι τα πράγματα... Όποιο πρόγραμμα και να έχω ανοιχτό να κατεβάζει (BitLord, DC++, eMule) μετά από κανα 2ωρο περίπου μου πετάει μια ωραιότατη μπλε οθόνη που λέει τα παρακάτω και κάνει restart... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL μπλα μπλα μπλα.... μπλα μπλα μπλα.... ***STOP: 0x000000D1 (0x00000081, 0x00000002, 0x00000000, 0x89E03638 ) Έψαξα στη Microsoft Knowledge Base και μου λεέι πως πρέπει να κατεβάσω το Update for Windows XP KB916595 για να λυθεί το πρόβλημα. Φυσικά αφού έχω κάνει όλα τα updates έχω κατεβάσει κι αυτό και το έχω εγκαταστήσει. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται... Και εδώ έρχεται η δική σας βοήθεια και τα δικά σας φώτα στο πρόβλημα μου... Please help!!! Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το downloading!!!! Εκεί που πιάνει ταχύτητα...restart... Δεν πάει άλλο...Είναι και καινούργιο το μηχάνημα.... Λέτε να φταίει κανά πρόγραμμα... Δεν τον έχω φορτώσει γι'αυτόν τον λόγο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
subdee Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 μέσα στα μπλα μπλα που σου παρέχει το σφάλμα θα ήταν χρήσιμο να μας έδινες τουλάχιστον το όνομα του αρχείου που αναφέρει (αν αναφέρει). συνήθως μια επανεγκατάσταση ενός driver διορθώνει το πρόβλημα.
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δεν λέει τίποτα από όνομα... Αν έλεγε θα το είχα αναφέρει... Όπως επίσης αν ήξερα και ποιος driver ευθυνόταν, θα τον είχα απεγκαταστήσει....
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πολυ γνωστο σφαλμα.Το εχω συναντησει πολλες φορες.Καρτα γραφικων τι εχεις?Εχεις καποιο conflict?modem ποιο εχεις?ειναι usb η ethernet?Επισης απενεργοποιησε το restart.Υπηρχε επισης καποιος τυπος που του εδινες 6-7 mini dump αρχεια και σου ελεγε που ειναι το προβλημα.Θα ψαξω μηπως βρω το link.
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 hal που εισαι?κανει νερα το forum!Αυτο ηταν ιδιο μυνημα με το παραπανω και απλα εγραψα κατι αλλο!
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την ATI RADEON X1800 256mb, ένα modem του κολλητού μου(Fritz!Box-ethernet) γιατι το δικό μου το USRobotics πήγε για επισκευή. Δεν ξέρω αν έχω κάποιο conflict άλλο... Συνέχεια αυτό το πρόβλημα βγάζει... Please ρε φίλε ψάξε να το βρεις...
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 πιο πολλες πιθανοτητες δινω στο modem και μετα στο να φτεει η καρτα.οποτε δοκιμασε πρωτα να εγκαταστησεις ξανα το modem.
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το modem είναι plug and play. Δεν έχω τίποτα να εγκαταστήσω... Ποια κάρτα λες να φταίει??? Η γραφικών????
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 κανε αν θες ενα post εδω : http://www.geekstogo.com/forum/Windows_XP_2000_2003_NT-f5.html
billpeppas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πιο συχνός λόγως BlueScreen IRQL Not Less Or Equal είναι η αστάθεια/πρόβλημα HW. Συνήθως κύριος ύποπτος εδώ είναι η μνήμη RAM. Εγω θα ξεκίναγα κοιτάζοντας τις RAM με το memtest86+ για 50 loops το test #5 [ αν βγάλουν errors, δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα loops... ]
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 billpeppas : εχει και το driver μπροστα ομως. επισης θα πρεπει να δει και τι γραφει η οθονη γιατι με autorestart ισως δεν προλαβαινει.
fearx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 filos mipos exeis to blackice?ean nai to idio problhma eixa kai egw
billpeppas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 billpeppas : εχει και το driver μπροστα ομως.επισης θα πρεπει να δει και τι γραφει η οθονη γιατι με autorestart ισως δεν προλαβαινει. Aarg, ρε man μην με κάνεις να σου τα χώσω Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι [ έτσι δεν το λένε ? ] κάτι θα ξέρω ο άχρηστος ( )
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 filos mipos exeis to blackice?ean nai to idio problhma eixa kai egw blackice??? τι είναι αυτό φίλε?? όχι δεν το έχω...
fearx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 einai programma san to norton internet security...alios elekse me to memtest ..kathos episis thermokrasies cpu kartas grafikwn motherboard ekei stin mple othoni emfanizetai kai to onoma tou arxeiou pou prokalei tin epanekinisi poio einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.