Προς το περιεχόμενο

λεπτη γραμμη στην οθονη=καμμενα pixels

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

δυστηχως ειμαι και εγω θυμα της τεχνολογικης αβεβαιοτητας.πριν ενα χρονο αγορασα απο την hp το pavilion zd8000.καλο κομματι δεν λεω αλλα απο σημερα μια λεπτη γραμμη απο πανω εως κατω εμφανιστηκε δεξια στην οθονη.τι πρεπει να κανω απο δω και περα?η αληθεια ειναι οτι τον εχω μερες σερι ανοιχτο γιατι εχω το μουλαρι στην τσιτα.παιζει ρολο αυτο?

αν οντως ειναι καμμενα pixels επισκευαζεται?κοστιζει πολυ?το παραδοξο ειναι οτι το σημειο που εμφανιστικε ειναι ακριβως επανω στην μπαρα κυλισης στα δεξια της οθονης.δεν ενοχλει εντονα αλλα ειναι το γ@μωτο.πιστευω να με καταλαβαινετε.

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν είναι καμμένα Pixel δεν επισκευάζεται. Το καλύπτει η εγγύηση;; Είναι όντως περίεργο που η γραμμή είναι ακριβώς εκεί.. αλλά για σκέψου να ήταν στο κέντρο τις οθόνης! Όταν το αφήνεις όλο το βράδυ να κατεβάζει έχει την οθόνη ανοιχτή ή κλειστή; Καλύτερα να την κλείνεις. Φίλε σε βλέπω για αντικατάσταση...

Δημοσ.

τελικα ποσο σου κοστισε η αντικατασταση οθονης?αξιζει τον κοπο?αν δεν γινει αντικατασταση θα προχωρησει και στην υπολοιπη οθονη?

τελικα ειναι καμμενα pixels ή αλλου τυπου προβλημα?

Δημοσ.
τελικα ποσο σου κοστισε η αντικατασταση οθονης?αξιζει τον κοπο?αν δεν γινει αντικατασταση θα προχωρησει και στην υπολοιπη οθονη?

τελικα ειναι καμμενα pixels ή αλλου τυπου προβλημα?

H αντικατάσταση της οθόνης κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ.

Εγώ διεκδίκησα μέσω δικηγόρου την διετή εγγύηση που προβλέπουν οι νόμοι για όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. και δικαιώθηκα. Συνεπώς δεν πλήρωσα.

Σε εμένα το πρόβλημα δεν επεκτάθηκε. Απ' ότι είδα σε κάποια φόρουμς του εξωτερικού, σε άλλους επεκτάθηκε. Εϊναι πρόβλημα που παρουσιάζεται στις οθόνες του συγκεκριμένου φορητού.

Με ένα απλό google-άρισμα θα το δεις.

Δημοσ.

και νομίζω οτι δεν ειναι "καμμένα" pixels, αλλά μια ταινία που δίνει ρεύμα σε ολόκληρη τη στήλη σταματά απλά να τροφοδοτεί....(όχι οτι σε νοιάζει, απλά λέμε....)

Δημοσ.

Η αντικατασταση δεν αξιζει τον κοπο γιατι με αυτα τα χρηματα παιρνεις καινουργιο φορητο συστημα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι ακομη?

Οι γραμμες οι καθετες ειναι χρωματισμενες(εγιναν τεσσερις). Μηπως τελικα οντως δεν ειναι καμμενα pixels αλλα δεν εχει κουμπωσει καλα η οθονη ή το καλωδιο της?

Δημοσ.
?Ακόμα το έχεις το laptop με το πρόβλημα;; Πήγαινε ρε μαν να το αλλάξεις... 2 χρόνια εγγύηση έχεις

Φιλαρακι τζιφος.

Ο Σαραφιδης που το αγορασα δεν με καλυπτει γιατι το εχω 1 χρονο και 2 μηνες. Πηρα στην infoquest και εψαξαν μπας και μπορεσουν να το βαλουν σε εγγυηση αλλα ματαια. Τα δυο χρονια δεν υφιστανται μου ειπαν και οι δυο μεριες και επειδη δεν εχω νομικο συμβουλο ή φιλο δικηγορο δεν μπορω να το κυνηγησω το θεμα. Καταλαβες γιατι τραβιεμαι ακομη?

Δημοσ.

Κυνήγησέ το... δεν έχεις καμία δουλειά να μιλάς ούτε με infoquest, ούτε με Σαραφίδη.

Θα μιλήσεις απευθείας με HP και θα απαιτήσεις 2 χρόνια εγγύηση.

Αν χρειαστεί προχώρα σε εξώδικο.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μου παρουσιάστηκε στον 1,5 χρόνο.

Δες το παρακάτω thread:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161669

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

τι να πω κι εγω ρε παιδια που εχει 8 γραμμες εκ των οποιων η μια ειναι στο κεντρο και αναβοσβηνει συνεχως, και το εχω 2,5 χρονια και δεν εχω εγγυηση και μου ειχε χαλασει και το dvdrom σε ενα μηνα απο τοτε που το πηρα και το ειχα παει πισω με την εγγυηση και οι ηλιθιοι με επαιρναν τηλεφωνο και μου λεγανε το dvd δουλευει μια χαρα και τους ελεγα ρε παιδια θα με τρελανετε ? ειναι δυνατον ? δεν παιζει κανενα cd. Και τελικα μετα απο ενα μηνα μου το επεστρεψαν φτιαγμενο αλλα ειχαν κανει χαλια δουλεια δεν εχει κουμπωσει καλα και εξεχει λιγο. ΓΑΜΩ ΤΗΝ HP μου εβγαλε το λαδι και μ ζηταει και 330ε για να μου φτιαξει την οθονη.

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 10 : 08 : 58-----

Κυνήγησέ το... δεν έχεις καμία δουλειά να μιλάς ούτε με infoquest, ούτε με Σαραφίδη.

Θα μιλήσεις απευθείας με HP και θα απαιτήσεις 2 χρόνια εγγύηση.

η hp συνεργαζεται με την Infoquest και αν το στειλεις πισω με την εγγυηση το πας εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...