chronixp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα. Έπεσε στα χέρια μου ένας Pentium4 2A με μια καμμένη μητρική. Ξέρετε κάποια καλή και φτυνή λύση σε MOBO Socket 478 μιας και αυτό θα αντικαταστήσει το παλιό μου κατεβαστήρι!
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 an mpeis se diafora sites sigoura tha breis kana palio asus i tipota tetoio.tha exoun pesei arketa oi times.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 φιλε εγώ έχω ένα mobo για 478 το μονο που θέλει είναι κάτι πυκνωτές που είχαν ανοίξει από τον καιρό αν θες στο δίνω
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 P4 @ 2 για κατεβαστηρι??? Λιγο μεγαλο δεν ειναι???Εννοω θα καιει αρκετα απο ρευμα???Γιατι δεν πας σε κατι πιο παλιο με μικροτερη καταναλωση πχ P3@733???
chronixp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως από ένα Pentium III στα 450 MHz που τον έχω πάρει από την Αγγλία, ούτε και εγώ ξέρω από πότε, ο οποίος σέρνεται στην κυριολεξία, χίλιες φορές καλύτερα ο Pentium4 και ας καίει και λίγο ρεύμα παραπάνω. Πάντως μιας και το θίξαμε το θέμα, τον επεξεργαστή τον δοκίμασα σε άλλο MOBO και παίζει κανονικά. Την μητρική πως μπορώ να την τσεκάρω 100 % ότι είναι καμένη?
Kerk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=478&new_search=new&cat_id=31&page=1 Για νέα Μ/Β S478
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 αν όπως λες ο cpu δουλεύει σε άλλο mobo ( με δικες σου μνήμες ? ) τότε είναι καμένη αν όμως οι μνήμες στο άλλο mobo έινια άλλες παίζει να σου φταίνε και οι μνήμες και η μητρική να μην έχει τίποτα
chronixp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 To CPU το δοκίμασα σε άλλο PC με τις δικές του μνήμες και έπεξε κανονικά. Όταν όμως το δοκιμάζω στο δικό του ΜΟΒΟ με τις δικές του μνήμες δεν κάνει τίποτα. Όμως το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή που παίρνει ρεύμα από την ΜΟΒΟ δουλεύει κανονικά. Αν ή ΜΟΒΟ ήταν καμμένη θα μπορούσε να γινόταν αυτό; Λες αύριο να πάρω τις μνήμες του άλλου και να τις δοκιμάσω στο δικό μου μπας και τελικά είναι οι μνήμες και όχι η MOBO;
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι καμένη mobo και ο cpu να το ανεμιστηράκι να δουλεύει αλλα αφού απόκλείεις τις μνήμες αφού δουλεύουν δοκίμασε καμια παλιά Vga μήπως η δίκια σου είναι καμένη όσο για τις μνήμες δεν θα το πρωτινά να βάλεις άλλες αφού λες ότι εκεί δεν έχει πρόβλημα και ότι δουλεύουν τότε δες vga πρώτα και μετά βλέπουμε
chronixp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ήδη δοκιμάσει να αλλάξω VGA αλλά δεν έγινε τίποτα. Το κακό είναι ότι πως ότι και αν κάνω δεν μου ανοίγει το μόνιτορ καθόλου όταν πάω να τον ξεκινήσω ακόμα και αν βγάλω τις μνήμες.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 καλά όταν βγάλεις τις μνήμες λογικό είναι για βάλτου ένα μεγαφωνάκι να δεις τι Μπιπ κάνει και για δες μήπως είναι παιγμένο το monitor και παιδεύεσαι τσάμπα ?
chronixp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε vatos ευχαριστώ πολύ αλλά τα έχω δοκιμάσει όλα. Τώρα αύριο θα πάρω τις μνήμες από το άλλο μηχανάκι που παίζει εκεί κανονικά ο επεξεργαστής για να τις δοκιμάσω με το ''καμένο'' ΜΟΒΟ. Τώρα αν δεν παίξει θα σε ενημερώσω για να πάμε στη δική σου λύση.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 όπως καταλαβαίνεις φιλε μου εμενα σου είπα ότι μου κάθεται μονο και αν την έφτιαχνα θα την εδικά κανένα 25euro έτσι σου έκοψα τα 15 γιατί θα kanies εσύ την επισκευή αλλα τις μνήμες εγώ θα τις έβαζα στο καμένο Mobo με μεγάλη επιφύλαξη γιατί ίσως εκεί να είναι και το πρόβλημα και να τις αποτελειώσει τι μνήμες παίρνει sdram η ddr
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 τότε δοκίμασε τες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να κατηγορεί τις μνήμες αν ήταν sdram μπορεί να είχες εκεί το πρόβλημα να μην ήταν συμβατές οι μνήμες με το Mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.