Ntemis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά αυτά τα dvdr που είναι για την τηλεόραση(επιτραπέζια),μήπως ξέρετε αν μπορούν να αντιγράψουν dvd π.χ από το videoclub, στο σκληρό τους και μετά σε άδειο dvd δικό μου? Α και κάτι άλλο, λέω να πάρω το sony 80gb RDR-HX525 που παίζει και divx , θα παίζει όμως ελληνικούς υπότιτλους?Αν όχι τι να το κάνω
hyperionsky Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το LG RH7500. Γίνεται γενικά να αντιγράψεις copyrighted DVD στον σκληρό αλλά όχι και να το εγγράψεις μετά σε άδειο DVD. Πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες. Επιφυλάσσομαι για την περίπτωση ύπαρξης hacks/mods ή no-name συσκευών που να είναι ξεκλείδωτες από την μάνα τους. Δεν έχω υπ' όψιν μου το μοντέλο που αναφέρεις. Αυτό που έχω εγώ παίζει ελληνικούς υπότιτλους με το εργοστασιακό firmware.
Ntemis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 MP3 θα αντιγράφει απο cd δικό μου, στο σκληρό ώστε μετά να το αντιγράψω σε άδειο cd ?Τα αυθεντικά cd μπορώ να τα γράψω στο σκληρό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.