Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικό πιο από τα 2 ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά με ένα φιλαράκι στήσαμε ένα pc και και του μένει ένα τροφοδοτικό το pc είναι περίπου ίδιο με το δικό μου σύστημα (υπογραφή) αλλα το pπαιδί δεν θέλει να περάσει τα 65 euro για τροφοδοτικό και έτσι καταλήξαμε σε αυτά τα 2 αξίζουν και αν ναι πιο προτείνεται βεβαια είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις εκτος από το να μην ξεπερνάνε τα 65 ευρώ και να αντέχει το τροφοδοτικό στο σύστημα ευχαρτιστώ παρα πολύ για άλλη μια φορα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806534

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805721

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζετε τα watt θα ελεγα enermax 400 liberty,το βρισκω προτιμοτερο απο το akasa..Απο την αλλη δεν εχω ακουσει τιποτα για τα coolermaster αλλα τα κοβω πανω κατω σαν τα thermaltake..Εναλλακτικα εαν δεν θελει να δωσει λεφτα μπορει να παρει και το hec windmill 385watt στα 44ε\enermax 365w 37\fortron 350w apo plaisio 37\...Εγω μαλλον θα πηγαινα για το windmill γιατι εχει και 12αρι ανεμιστηρα...

Δημοσ.

κοίτα όπως είπα το σύστημα είναι πάνω κάτω σαν αυτό τις υπογραφής μου μπορεί και λίγο πιο απαιτητικό αποτε μαλών θα τα χρειαστεί από αυτά που λες για δώσε κανένα link να δούμε τι παίζει

μαλών πάμε για το Liberty 400 W να το πάρω εγώ και να του δώσω το δικό μου με 50 euro και να πάρω εγώ το liberty καλύτερα για μένα πιστεύω θα είναι και για αυτόν

θα αντέξει το enermax το σύστημα τις υπογραφής μου ?

Δημοσ.

Μπα, το levicom μια χαρα ειναι και εχει κ 50watt+.(Δεν εχεις μεινει ευχαρηστημενος?Και για το ιδιο μπορει να παει..)

Kαι αφου ψαχνεσαι να το κλοκαρεις κιολας...

Ο φιλος τι αλλο θελει να βαλει πανω?

Δημοσ.

ξέρω γω κανέναν δίσκο κάνα dvd -rw και τέτοια μικροσυσκευές παραπάνω μιλάμε για το μέλλον για να μην χρειαστεί άλλο τροφοδοτικό

και είναι ότι το δικό μου με νευριάζει γιατί είναι λίγο φασαριόζοι οι ανεμιστήρες του και έχουν και φως

Δημοσ.

Αυτα δεν "βαραινουν" ιδιαιτερα..

Καρτα γραφικων και o/c ειναι το ζορι..Και το winmill θα του κατσει μια χαρα εαν δεν ψαχτει ιδιαιτερα με αυτα...Βεβαια με 50ε το levicom ειναι σιγουρα προτιμοτερο αλλα στην θεση σου δεν θα το εδινα,ειδικα για να παρω μικροτερο εστω και λιγο πιο ποιοτικο.

Τοσο πολυ θορυβο κανει?12αρι ανεμιστηρα δεν εχει?Κατα γενικη ομολογια ειναι πιο ησυχοι ακομα κ σε no-name υλοποιησεις...

Δημοσ.

ναι ρε συ τώρα για 50W δεν νομίζω να είναι καμια τρελή διαφορα αλλα στην ποιότητα ( πιο σταθερά ρεύματα κτλ) λογικά το enermax θα είναι καλύτερο τώρα το levincom έχει 2 80αρια ανεμιστήρα όχι 12αρι

Δημοσ.

Σαν κάτοχος PaxPower στο προτείνω.

Το θεωρώ τίμιο για τα λεφτά του.

Συν το ότι δεν έχει ακουστεί τπτ αρνητικό για τα AKASA,

το αντίθετο μάλιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...