EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασα για recovery το Get Data Back ύστερα από μια αναζήτηση που έκανα στο Insomnia. Δεν το βρίσκω πρακτικό ομως γιατί μου εμφανίζει εκατοντάδες φακέλους με τα αρχεία χύμα. Υπάρχει κάτι καλύτερο που να εμφανιζει τους φακελους οπως ηταν ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το δοκίμασα αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος, λείπουν αρκετοί φάκελοι. Υπάρχει κάποιο ποιο αξιόπιστο και πρακτικό πρόγραμμα για data recovery ; Το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά ο σκληρός του αδελφού μου έχασε όλα τα δεδομένα εκτός από 3 φακέλους στους οποίους λείπουν και από κει δεδομένα. Ευχαριστώ.
ntg_net Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Kαλο θα ηταν να κατεβαζε κανα Live CD (hiren- ultimate dvd) εχει πολλα εργαλεια και για recovery. Φυσικα σε ολες τις περιπτωσεις που μου ετοιχαν δεν ειδα με κανενα αποτελεσμα 100%. Εχω δει εως 97%. Την δουλεια την κανει καλα αλλωτε το ενα αλλωτε το αλλο για ποτέ δεν ειναι ιδιο το προβλημα. Οποτε google
smilefreeware Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά στα plugins του Total Commander. Είχε κάτι σαν demo αλλά σε άφηνε να κάνεις δουλειά σου.
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 k μην ξεχνας οτι πρεπει να τα κανεις recover σε αλλο σκληρο...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα οτι και αν δοκιμασα βρηκα πολυ λιγα πραγματα... κριμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.