Προς το περιεχόμενο

Μπορεις...?

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να "ξεγελασεις" με καποιο τροπο την μητρικη και να δει τον 533 επεξεργαστη ως 800αρι?

Ρωταω γιατι η μητρικη μου δεν εχει pci lock και εαν τον υπερχρονιζω πανω απο fsb 145 αρχιζει κ τρωει κολληματα ο sata...Eαν ομως μπουταρε με 200fsb λογικα οι pci/agp θα δουλευανε στα 66-33...Βεβαια θα υποχρονιζα to fsb απο μετα το bios sta 165...

Τι λετε στεκει καθολου ως σκεψη?

Δημοσ.

μπα δεν νομίζω αφού ο cpu σου έχει δηλωμένο μέσα του το bus του τώρα αν κανεις καμια πουστιά με τα Jumpers της μητρικής σου και την πάω σε μεγαλύτερο fsb

Δημοσ.

Εαν εχεις jumpers ισως...

Απο την αλλη αφου εχει την δυνατοτητα να τρεχει ο διαυλος στα 200 και να ειναι οι pci/agp σταθερα στα 33/66 γιατι να μην μπορει να τρεχουν το ιδιο σε π.χ 166 fsb?

Δημοσ.

σε μια Κχ18D προ 2 που είχα το fsb το Setareis πρώτα με ένα Jumper η στα 100 η στα 133/166/200 και μετά από βίος του έδινες και καταλάβαινε όμως είχε και pci/agp Lock έτσι πήγε και ο sempromakos 2343

Δημοσ.

Και να φανταστεις πως παντα θεωρουσα τα jumperakia μπελα και δεν τα ηθελα...

Τραβα τωρα βρες εαν υπαρχει κανενα moded bios με τον κινδυνο να αχρηστεψεις την μητρικη...

Κατεβαζω και ενα βιβλιο για το bios μπας και βγαλω καμια ακρη αλλα χλωμο το βλεπω...

Μπριζωθηκα τωρα!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ναι φιλε μου είναι τρελό παίδεμα αλλα αν το βρείς σώθηκες και moded Βίος να βρείς δεν νομίζω να καταφέρεις να κλειδώσεις τις Pci και την Agp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...