kafrilakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Θα πάρω καινούριο PC σύντομα και επειδή θα κρατησω το παλιο,θα ήθελα να φτιάξω ένα wireless LAN μεταξύ των δύο για gaming και μεταφορά αρχειων. Τι συσκευές θα χρειαστώ??? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Θα πάρω καινούριο PC σύντομα και επειδή θα κρατησω το παλιο,θα ήθελα να φτιάξω ένα wireless LAN μεταξύ των δύο για gaming και μεταφορά αρχειων. Τι συσκευές θα χρειαστώ??? Ευχαριστώ. 2 wireless kartes diktiou kai tha pexeis se adhoc mode.
kafrilakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Mε δύο τετοιες θα είμαι εντάξει δηλαδη??? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=902039 Δεν θα χρειαστώ router ή κατι αλλο έτσι??? Παιχνίδια σε LAN θα μπορώ να παίξω με αυτή τη ταχύτητα??? Ευχαριστώ και πάλι.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 nai me kati san auto.ama thes kai internet bazeis kai router.an oxi pezeis epitopou me autes se adhoc mode omos.
kafrilakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία. θα πάρω και ένα τέτοιο router Θα είμαι κομπλέ! ttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=778&product=902101 Να σε ρωτήσω και κατι αλλο: Τι ειναι το adhoc mode??? (εαν σου είναι δύσκολο να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια δωσε μου ένα Link να "μελετήσω" μόνος μου...) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:oops:
HexStatic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 adhoc einai kati san to cross over . Diladi adhoc exeis mono otan thes na kaneis diktio metaksi 2 pc. An ta sindeseis me router profanws den tha exeis epilegmeno to adhoc option. Kai kati akoma.Gia internet kai gaming to wireless einai cool.Alla gia metafora arxeiwn tha sou bgalei ligo tin pisti. P.S. Tha sou proteina na pareis kati se NetGear h D-Link, toulaxiston 108mbps speed (kai oi kartes alla kai to router) Egw me 54aria pou exw psiloupoferw an thelw na metaferw megala files.
kafrilakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 P.S. Tha sou proteina na pareis kati se NetGear h D-Link, toulaxiston 108mbps speed (kai oi kartes alla kai to router) Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τα πολύ μεγάλα αρχεία θα χρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό ή usb flash. Για internet και gaming ενδιαφέρομαι περισσότερο. Με το 54 δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα έτσι??? Λάβε υπόψη σου ότι τα PC θα απέχουν το πολύ 10 μέτρα και θα είναι στον ίδιο όροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.