weirdo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κάρτα tv η οποια θα μπει σε έναν celeron 2,6 ghz, ως εκ τούτου θα ήθελα να είναι όσο πιο ελαφριά γίνετε, έχω μια "ʼσους my cinema" αλλα είναι αρκετά βαριά για τον celeron, να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρει το capture, απλά για watching την θέλω την κάρτα, έχετε κάτι να προτείνεται ;
parsifal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για θέαση μόνο, οποιοσδήποτε επεξεργαστής πάνω από 1GHz θα έπρεπε να αρκεί. Επίσης, η κάρτα σου είναι από τις άριστες στην κατηγορία τιμής της. Μήπως η αίσθηση ότι είναι βαριά οφείλεται σε πρόβλημα με drivers, είτε της κάρτας είτε του chipset της μητρικής σου?
Todoras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν ψάχνεις για κατι πιο παλιο όπως ας πουμε μια Leadtek Winfast 2000...??
tonypapadovic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά έχω την ίδια κάρτα (Asus MyCinema) και μου φαίνεται ότι το συνοδευτικό πρόγραμμα της Cyberlink είναι πολύ βαρύ. Το θέμα είναι ότι δεν ασχολήθηκα παραπάνω και το ερώτημα είναι το εξής: Υπάρχει άλλλο πρόγραμμ απου να κάνει την ίδια δουλειά με το συνοδευτικό; Έτσι μπορεί να γλιτώσει και τα επιπλεόν λεφτά ο weirdo!
weirdo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 να διορθώσω, η κάρτα που έχω είναι είδη σε ένα μηχάνημα και δουλεύει μια χαρά "ακόμη k σε vista" θέλω άλλη μια για τον celeron, είμαι πολύ κοντά σε αυτήν: http://cgi.ebay.co.uk/PCI-TV-FM-Tuner-Recorder-Video-Capture-Card-Remote-A075_W0QQitemZ140063120665QQihZ004QQcategoryZ3761QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem με 20 euro ξεμπερδεύω λέτε ?
capthookb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παλιότερα είχα μια Haupauge WinTVFM, σε υπολογιστή Pentium 166MMX με 64mb ram. Με το software της κάρτας δεν έτρωγε και τους τρελούς πόρους από τον υπολογιστή. Δηλαδή έκανες ταυτόχρονα και άλλες δουλειές. Αργότερα που πήρα έναν Athlon XP 1.8 κράτησα την ίδια κάρτα και άλλαξα πρόγραμμα και έβαλα το DScaler. Με φίλτρα για θόρυβο, deinterlace κτλ έφτανε κάποια στιγμή να χρησιμοποιεί 50%cpu. Παίζει μεγάλο ρόλο το software που χρησιμοποιείς. Και σαφώς η ποιότητα με το DScaler ήταν πολύ πιο καλή από αυτήν με το πρόγραμμα της ίδιας της κάρτας.
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ...και έβαλα το DScaler. Με φίλτρα για θόρυβο, deinterlace κτλ έφτανε κάποια στιγμή να χρησιμοποιεί 50%cpu... Ισχύει αυτό, ειδικά το Judder Terminator και τα MoComp φίλτρα δεν είναι για ασθενείς στην καρδιά Η/Υ...
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 απλά πάς σε PCI σίγουρα γιατι το usb τρώει πόρους συστήματος..κατα τα άλλα πάρε οποια θές..εγώ προτείνω την avermedia που απο τι εχω ακούσει απο πάρα πολλά ατομα εχει βγεί διαμαντάκι απο ποιότητα εικόνας..η Hauppage που έχω εγώ ειναι μέτρια αλλά κάνει την δουλειά της.
Adavis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 H Pinnacle PV-TV Pro που έχω δούλευε καλά ακόμα και με το ΡΙΙ στα 400 παλιότερα. Φυσικά και με το DScaler ή το Chris TV τα πράγματα ήταν καλύτερα!
agribilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν ψάχνεις για κατι πιο παλιο όπως ας πουμε μια Leadtek Winfast 2000...?? Winfast 2000 Ontos panalafri. Tin exo apo tin epoxi pou eixa pentium 3 sta 800 opou mporousa na kano akoma kai capture xoris idiaitero provlima (ta win98 etrogan kolimata).
psyduck Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Το "βάρος" πάει στο εκάστοτε software κυρίως.Δοκίμασε και Dscaler. Από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά τα e-shops λένε και ελάχιστες απαιτήσεις.Και αν δε λένε δες στα επίσημα site και εισαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.