Προς το περιεχόμενο

EIZO vs SAMSUNG - Γενικες Ερωτησεις

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να αγορασω μια απο τις 2 οθονες:

Την ΕΙΖΟ 19" S1911SH

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=897299

και την Samsung 931 BF

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6451&idcat=1&idsubcat=147&idsubsubcat=-1

Πια προτεινεται;

* Ο χρονος αποκρισης τι ρολο παιζει; Οσο πιο μικρος τοσο το καλυτερο;Η Ειzo εχει Χρόνος Απόκρισης 6ms (2ms typical mid-tone) ), ενω η Samsung εχει 2ms.

Ποια ειναι η καλυτερη;

Δημοσ.

Den tin xsero tin samsung alla oi eizo eine sigoura oi kaliteres othones ston kosmo. Den iparhei sigrisi. Oso gia ton hrono apokrisis oso mikroteros toso kaliteros alla pezei rolo & to input lang poy ekei apo oti lene i Samsung isterei. Eizo & pali Eizo min to skeptese katholou. Oso gia ta 2ms tis Samsung pithanon ine midtone ke afto. Ehei test to PcWorld aftou tou mina se 19ares othones & tin Eizo 19" S1911SH tin theorei apo tis kaliteres. Kali agora. Vags Eizo S2110wide

Δημοσ.
Εδώ μπορείς να δεις μια σύγκριση. Οι κυριότερες διαφορές από ότι βλέπω είναι το overdrive, το 10bit gama correction και κάποιες παραπάνω εργονομικές ευκολίες της Eizo. Το response time και των 2 είναι πολύ μικρό, δε νομίζω να υπάρχει κάποια πρακτική διαφορά. Η δικιά μου έχει 16ms και δεν έχω παρατηρήσει πουθενά κάποιο πρόβλημα.
Δημοσ.

Επειδή εγώ και έχω δοκιμάσει και έχω δει τσιμπα την sasmung και σχόλα φίλε.

Φιλική συμβουλή η Eizo από CRT εποχή έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα τόσο καλό που κι ακόμα και άτομα που δεν έχουν αγοράσει Eizo την θεωρουν Κορυφαία.

Αυτό στην TFT εποχή δεν είναι απόλυτα αληθινό δεν λέω ότι η Eizo φτιάχνει κακά μονιτορ αλλά αντίθετα λέω πως πολλα κομάτια της εταιρείας ειναι υπερτιμημένα. Τόσο υπερτιμημένα που πλέον έχει καταντίσει και κουραστικό.

Δημοσ.

Μην ξεχασεις ποτε φιλε μου οτι πληρωσεις αυτο θα παρεις, νομος απαραβατος. Τωρα αν θελεις κατι καλο πληρωνεις, ειδεμη πας σε κινεζικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...