Videoplayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα ρε παδιά. Μήπως υπάρχει καποιος που να ξέρει πως να κάνει ανάκτηση δεδωμένων απο κατεστραμένο σκληρό δίσκο που να μην φαίνεται καν στο Bios και να εχει σκασμενη κεφαλη? Δηλαδή να τον διάλυση και φέτα φέτα να τον διαβάσει? Ξέρω ατι χρείαζεται συνγκεκριμένα εργαλεία για να γίνει αυτό αλλα θέλω μια ιδέα αν είναι δυνατον δηλαδη. ευχαριστώ εκτον προτέρον για αποιαδήποτε ανταπόκριση.
chiderboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Σε χτυπημένο δίσκο που έχει βγει off δε γίνεται. Πόσο μάλλον αν είναι και καμένος!
Videoplayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Σε χτυπημένο δίσκο που έχει βγει off δε γίνεται. Πόσο μάλλον αν είναι και καμένος! Γίνετε και μάλιστα ειναι πολύ δαπανηρό. και δεν το λέω τυχέα. Ίσως υπάρχει κάνας ή δυο που να ξέρουν......μαλλον. thanks anyway.
chiderboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Αν το δώσεις σε εταιρεία ειδικευμένη και τα σκάσεις πολύ χοντρά ίσως να γίνεται αλλά αλλιώς ξέχνα το. Μόνος σου δε μπορείς να το κάνεις
Videoplayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Το ξέρω απλα με ενδιαφέρη τι εξοπλησμό χρειάζετε (πληροφοριακά).
Todoras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Οι εταιρείες που κανουν τετοιες δουλεις περνουν εναν καινουριο δισκο και κανουν τραμπα τις πλακες.... Αυτο ακομα κ να βρεις ιδιο δισκο εσυ δεν μπορεις να το κανεις κ ακομα κ αν κανεις την τραμπα αποκλειεται να δουλεψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.