Προς το περιεχόμενο

GECUBE vs Sapphire

panzapart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το δίλημμα το οποίο ελπίζω θα βοηθήσετε να λύσω. Θέλω νέα κάρτα γραφικών και βρήκα αυτές τις δύο για τις οποίες άκουσα ότι είναι πολύ καλές στην κατηγορία τους. Συγκεκριμένα τη Sapphire x1600pro 256MB 123(E) και τη Gecube x1600 pro 512MB 130(E). Επειδή όμως δεν ξέρω ποια από τις δύο εταιρείες προσφέρει την αναμενόμενη απόδοση θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου. Καλύτερη φαίνεται η 512 αλλά μήπως η εταιρεία τη βάζει να αποδίδει περίπου όσο η 256 της Sapphire?

Δημοσ.

sapphire λεω και γω και το οτι η 7600 τις τρωει με την μια δεν θα συμφωνησω τοσο και ξερω οτι θα μου βγαλετε στοιχεια για τις διαφορες και κτλ και ποσο καλυτερη ειναι η 7600

και εγω εδω και καιρο ειχα αυτη την εντυπωση και πιο πολυ επιρεασμενος απο τα ελληνικα περιοδικα του χωρου που τις 1600 τις βγαζανε σχεδον αχρηστες

ομως σε ολα τα forum και ξενα ιδιως δεν εχω δει κανενα να μιλαει τοσο αρνητικα γιαυτες τις καρτες

Δημοσ.

Αgp εχεις?Κοιτα και καμια 7600gs/χ1650..Εαν παλι εχεις pci-e μην το σκεφτεσαι και πηγαινε στην 7600gt με 130ε απο πλαισιο...

Δημοσ.

ckeck2fire

k sta ksena forums to idio lene

akoma kai h 7600gs exei kaliteres epidoseis aptis 1600

i monh pou tha AKSIZE gia mid budget an ixe kaliteri timi einai h 1650 xt

kata ta alla ine trelh savoura oi kartes

kai sto lew san katoxos tous :)

Δημοσ.

kai sto lew san katoxos tous :)

Μια από τα ίδια! Την έδωσα μέσα στη βδομάδα!

Όσο για το gecube vs sapphire ξαναλέω ότι είναι ίδιες και μην έχετε καμιά αμφιβολία γι αυτό εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με πολύ συγκεκριμένα μοντέλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...