jimaras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 παιδια εχω μια καμερα της crypto (vp-eye 2.0) συνδεδεμενη σε ενα pc(1) στο δικτυο του σπιτιου μου. Μεσω lan μπορουσα να εχω εικονα σε αλλο pc(2) του δικτυου. Οταν εγκατεστησα το kaspersky anti-hacker στο pc(2) δεν με αφηνε να εχω εικονα στο pc(2). Τελικα το απεγκατεστησα αλλα συνεχιζω να μην εχω εικονα της καμερας στο pc(2). Καμμια ιδεα?
Vatos_locos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 bale disable to intusion detection system
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 i kane system restore to mixanima stin imera prin baleis to kaspersky.isos kati exei afisei stin registry kai kanei auto to provlima.i dokimase pali na egkatastiseis tin camera.
jimaras13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 to kaspersky to exw vgalei. exw kanei install kai uninstall tin kamera polles fores. exw katharisei kai tin registry alla tipota.Ypopsiazomai oti to kaspersky exei afisei mia port kleisti alla pws mporw na to dw ayto? exw valei kai to zone alarm tora alla pali tipota
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 system restore mono.ego den exo kati allo na protino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.