jimyg10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Προσπαθώ να σβήσω κατι αρχεία που δημιουργούνται μόνα τους στο φάκελο My Documents/local settings/temp, τα οποία ναι μεν τα σβήνω, αλλά αυτά ξαναεμφανίζονται. Εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και εχω πάρει μήνυμα απο το antivirus οτι εχουν ιο. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο που μπορώ να τα σβήσω κ να μην ξανα εμφανιστούν. Είναι της μορφής 15exmodul32f.i.exe.. Ευχαριστώ..
v-tidus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Στο φάκελο αυτό ο υπολογιστής δημιουργεί αρχεία που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του,οπότε είναι λογικό να έχεις συνέχεια καινούργια αρχεία εκεί. Τώρα όσον αφορά τον ιό,μάλλον κάποιο πρόγραμμα από αυτά που χρησιμοποιείς είναι μολυσμένο και δημιουργεί τον ιό κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να ψάξεις στο google με το όνομα του ιού που σου βγάζει.
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 jimyg10 το ίδιο και σε εμένα. NOD32 έχεις; Μήπως έχει πάρει το μάτι σου και τίποτα setup.exe/autorun.inf σε κανένα (shared) φάκελο; Αν βρεις καμια λύση let me know μιας και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να ασχοληθώ -ελπίζω να βρω μέσα στο σ/κ-.
jimyg10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 jimyg10 το ίδιο και σε εμένα. NOD32 έχεις; Μήπως έχει πάρει το μάτι σου και τίποτα setup.exe/autorun.inf σε κανένα (shared) φάκελο; Αν βρεις καμια λύση let me know μιας και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να ασχοληθώ -ελπίζω να βρω μέσα στο σ/κ-. To Panda Antivirus + Antispyware εχω.. Στο ιδιο φάκελο δημιουργείται κ ενα αρχείο setup..
jimyg10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως ξέρει τουλάχιστον κανεις τι μπορει να κανουν αυτα τα αρχεια...?? Όταν τρέχουν τρώνε κ πολύ μνήμη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.