peterst Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το γνωστό ασύρματο ρούτερ Fast 1540WG σε υπολογιστή με Win XP και κάρτα δικτύου Intel Pro Wireless 3945ABG. Συνδέομαι στο δίκτυο κανονικά και μετά από κάποια ώρα πέφτει η σύνδεση. Πάω στον πίνακα ελέγχου στις συνδέσεις δικτύου κ βλέπω ότι πρέπει να κάνω ενεργοποίηση την κάρτα δικτύου. Την κάνω (αν και δεν την έχω απενεργοποιήσει εγώ) κ μου βγάζει ότι η σύνδεση απέτυχε. Κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή κ δουλεύει κανονικά. Βλέπει δίκτυο, μπαίνει ιντερνετ κ όλα καλά μέχρι να ξαναγίνει το παραπάνω. Φταίει η κάρτα? το ρούτερ?Τι μπορώ να κάνω?
NullScan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να φταίνε και τα Windows. Έχεις κάνει κανένα windows update? Πιθανώς να υπήρχε κάποιο πρόβλημα κι να έχουν βγάλει fix.
peterst Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ειναι με SP2. Τώρα να φταίνε τα windows μου φαίνεται δύσκολο,αν κ δεν ξέρω.
NullScan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μετά το SP2 η MS έβγαλε ένα σωρό updates. Τα έχεις κάνει? Παίζει και να μην φταίνε τα windows αλλά ας το εξασφαλίσουμε πρώτα αυτό...
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 62 updates exoun bgei meta to spk2.b.pio new drivers gia tin karta episis.
peterst Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 λοιπόν....εφταιγε η κάρτα δικτύου κ τα drivers της κατέβασα τους τελευταίους κ οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.