Προς το περιεχόμενο

agora asirmatou modem , axizei?

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδα αυτο το ασυρματο μοντεμ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=695211

. αυτο που θελω ειναι να μπορω να μοιραζω το ιντερνετ μου οχι μονο στο pc αλλα και στο λαπτοπ ταυτοχρονα (εχει wifi) . Αυτο το συγκεκριμενο αξιζει? . Το ρωταω γιατι δεν εχω καλη εμπειρια απο netgear . Θα εχω καλη αποδοση στο ιντερνετ η λογω ασυρματου σηματος μπορει να υπαρχουν απωλειες σε σχεση με το ενσυρματο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν αξίζει αλλά θα σου πώ κάτι άλλο. Όταν είχα βάλει dsl είχα πάρει το usb Modem sagem που δίνει μαζί με το πακέτο ο ΟΤΕ. Μετά απο λίγο καιρό αποφάσισα να πάρω και εγώ ασύρματο router για να δίνω και σε άλλα pc και laptop. Πήγα λοιπόν και αγόρασα ένα της D link που ήταν και απο τα καλά. Με λίγα λόγια δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να λειτουργήσει σαν modem. Τί άλλαζα ρυθμίσεις, τί setup έκανα στα pc με ip κτλ... τίποτα. Μέχρι που ήρθε και τεχνικός και δεν μπορούσε να το φτιάξει. Βασικά δεν έβλεπε τη γραμμή της DSL. Δεν άναβε το λαμπάκι που έγραφε dsl δηλαδή, ενώ σαν router λειτουργούσε κανονικά- υπήρχε δηλαδή network. Ένας φίλος μου, μου είπε πως είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα (είχε forthnet όμως) και έφτιαξε μόνο όταν πήγε και πήρε το modem που δίνει η forthnet με το πακέτο. Ε είπε να το δοκιμάσω αφού δεν είχα και πολλές επιλογές. Αγοράζω λοιπόν το alcatel speedtouch που δίνει η ΟΤΕnet και ως δια μαγείας με το που έβαλα το καλώδιο του τηλεφώνου, άναψε το λαμπάκι της dsl και όλα απο τότε πήγαν καλά..

Δεν ξέρω τί παίζει με αυτή την ιστορία αλλά.. αν θέλεις να πάρεις άλλο και σου συμβεί το ίδιο.. να ξέρεις οτι μάλλον αυτό θα είναι.

Κοίτα ας μην γελιόμαστε, αυτά που γράφει το πλαίσιο περι 5 σε 1 και ουαου και πράσινα άλογα είναι ψιλά γράμματα. Όλα την ίδια δουλειά κάνουν και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο- το ίδιο καλά. Απώλειες δεν θα έχεις σε σχέση με το usb εκτός αν απομακρυνθείς πολύ. Εγώ μετά απο αυτά που πέρασα.. σίγουρα θα προτιμούσα τον ασφαλή δρόμο. Θα έπαιρνα αυτό της forthnet.

Ο βασικός λόγος για να τα προτιμήσεις είναι το ότι τα υπόλοιπα κάνουν προβλήματα. Άλλο μπουκώνει με τις πολλές συνδέσεις εύκολα, άλλο κάνει επανεκκινήσεις και κόλπα, άλλο δε δουλεύει σωστά κ.α. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις αλλά σε αυτά τα λεφτά αυτές είναι οι δύο πιο αξιόπιστες και δουλεμένες αυτή τη στιγμή

Μια χαρά είναι και αυτό από το in a box αν το πήρες με το πακέτο. Τώρα αν πας σε καινούριο καλύτερα να προτιμήσεις ένα από τα δύο που σου είπα

το κακο ειναι οτι κανει 110 ευρω μονο του ενω με το πακετο της 4νετ 190 οποτε αμα θελησει κανενας φιλος να βαλει dsl θα τσιμπισω το μοντεμ .

δεν βρισκω και κανα μεταχειρισμενο γμτ

Το SpeedTouch έχει 80-85€ στα oteshop και είναι σκυλί. Μπορείς να χτυπήσεις και κανα πακέτο απο e-shop. Δίνει κι άλλα δωράκια μαζί αν σε ενδιαφέρουν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001502

exo dei d-link na pezoun kala alla sigoura tha protimousa zyxel 660hw i esto linksys an kai thelei firmware update gia na pexei telia giati tha deis oti kai i forthnet exei sikosei kapoia firmware update.se ligo kairo tha diorthothoun kai auta ta provlimata oristika ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

an kai to thread einai sketh paraplhroforhsh (blepe "panagos") 8a apantisw. Katarxin, la8os titlos "axizei?". Ti ennoeis "axizei" ? 8es wireless H' den 8es ? An exeis laptop(s) kai den 8es na plymirisei to spiti kalwdia, tote epibaletai, den einai 8ema axias. An den se noiazei gia ta kalwdia, tote apla den sou xreiazetai, den einai 8ema axias. Exartatai loipon ti akribws 8es. 2on, ta wireless modems paizoun kanonikotata. Proswpika exw usr9106 kai usr9107 kai paizoun xwris problhma anexarthtws isp (ta exw dokimasei se ote,forthnet,vivodi -ok den synexizw giati peftw sthn paraplhroforhsh, blepe "panagos"). To kostos prepei na kymenetai apo 80-110 euro. 3on, la8os lexh: "apwleies". Den yparxoun apwleies -den xaneis apo kapou! Diafora stis taxythtes metaxy wireless kai kalwdiou yparxoun (nai! exei diafora) :) Panago: stous ypologistes den yparxoun 3orkia kai kakes magises ;)

sinithos epidi i grammi anikei ston ote kai oxi ston provider an kati pezei ston ena isp tha pezei kai ston allon.o provider ena authentication kanei kai dinei bandwidth.ola ta protokola gdmt vpi vci ktl it's by ote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...