Προς το περιεχόμενο

Poia karta grafikon?

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 7600gt είναι αρκετά (~25-50% χοντρικά) ισχυρότερη από την 6800gt. Για την τιμή της είναι πάρα πολύ καλή αγορά και -κατά τη γνώμη μου- «δένει» καλύτερα με τον επεξεργαστή σου. Δεν ξέρω όμως τις απαιτήσεις της σε τροφοδοτικό που λογικά θα είναι μεγαλύτερες από αυτές της 7600gt.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

TA ekanes ligo axtarma ta montela mou fainetai . Gia diavase ligo to post sou giati egw psilokollisa. Telospantwn i 7600 travaei poly ligotero reyma apo tin 6800. Mallon giayto kai oi poly xamilwteres thermokrasies tis.

Δημοσ.
TA ekanes ligo axtarma ta montela mou fainetai . Gia diavase ligo to post sou giati egw psilokollisa. Telospantwn i 7600 travaei poly ligotero reyma apo tin 6800. Mallon giayto kai oi poly xamilwteres thermokrasies tis.

Έχεις δίκιο οπότε επαναδιατυπώνω:

Η 7600gt είναι αρκετά (~25-50% χοντρικά) ισχυρότερη από την 6800gt.

Η 6800gt για την τιμή της είναι πάρα πολύ καλή αγορά και -κατά τη γνώμη μου- «δένει» καλύτερα με τον επεξεργαστή σου. Δεν ξέρω όμως τις απαιτήσεις της σε τροφοδοτικό που λογικά θα είναι μεγαλύτερες από αυτές της 7600gt.

Και προσθέτω:

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τη διαφορά τιμής ~60? με την 7600gt θα έχεις όντως -λίγο- καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Παιδιά δώστε μου μια βοήθεια γιατί επείγει.Έχω την 7800 GT σε ΜSI.Θέλω να την πουλήσω να πάρω την 8800 GT. Την έχω ένα εξάμηνο μονάχα.Είναι καλά γύρω στα 160 Ευρώ ή είναι λίγα???? Όσο μπορείτε πιο γρήγορα γιατί επείγει.

Δημοσ.
Παιδιά δώστε μου μια βοήθεια γιατί επείγει.Έχω την 7800 GT σε ΜSI.Θέλω να την πουλήσω να πάρω την 8800 GT. Την έχω ένα εξάμηνο μονάχα.Είναι καλά γύρω στα 160 Ευρώ ή είναι λίγα???? Όσο μπορείτε πιο γρήγορα γιατί επείγει.

Από λίγο που είδα στον Skroutz είναι μάλλον λίγα (αν και δεν ξέρω τι παίζει με την dual από το ΠΛΑΙΣΙΟ).

Btw τι σχέση έχει αυτό με το παρόν thread;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

epidi nomizo oti kateliksa se karta ksethabo to topic gia tin teleutaia erotisi prin paro tin karta...

vrika metaxirismeni autin...

1)na tin paro i an perimeno gia DX10 karta?

2)tha tin sikoni to sistima mou?(sto proto post exo ta stixia tou sistimatos)

3)an tin exei kanis,mpori na mou pi an ine euxaristimenos?

Δημοσ.

To an tin "sikonei" to sistima sou eksartatai apo to PSU sou. Mia 8800 8elei kalo trofodotiko. poloi lene 600W kai pano ego tin exo dei kai se 530W Tagan full sistima kai einai ok.

Pados min pareis tin X800... den exei kan Shaders 3.0... an 8es na pareis kati metaxirismeno protimise i GeForce seira 6 kai pano i ATI seira 1xx0 kai pano.

Tora an einai na pareis metaxirismeni i na pareis DX10.. den to ksero.. i tsepi sou to kserei... :P

Δημοσ.

Αν εννοείς αν ο cpu είναι αρκετός ή αν θα 'χεις απώλειες στην απόδοση, πιστεύω πως δε θα υπάρχει κάποια σημαντική μείωση της ταχύτητας.

Αν εννοείς από άποψη τροφοδοτικού, καλό είναι να δίνει 18A ή 20Α ακόμα καλύτερα στα 12v.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...