Προς το περιεχόμενο

Deja Vu

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις γύρισα απο cinema.Πήγα να το δώ, τελικά αργήσαμε στην προβολή και είδαμε άλλη ταινία (Them).Μετά απο αυτή είδα το Deja Vu.Χωρίς να ξέρω περι τίνως πρόκειται λοιπόν μπήκα στην αίθουσα για να δώ μια περιπέτεια...

Πρώτ η καλή εντύπωση όταν διάβαζα του τίτλους στην αρχή ο σκηνοθέτης.Όταν είδα Tony Scott, κάτι μου έλεγε οτι θα δώ μία πολλή καλή ταινία...(Μήπως αυτό το κάτι λέγεται "true romance, domino, spy game etc"?)

Anyway, η ταινία αποδείχθηκε πολύ καλή.Συνδιάζει τα εφφέ μίας μεγάλης παραγωγής με την ουσία μιας καλής αστυνομικής περιπέτειας...Πολλά κοινά βρήκα με το spy game, στο τομέα της έντασης και το πόσο πολύ σε καθηλώνει μπροστά απο την μεγάλη οθόνη.Μπαίνεις κανονικά μέσα στην ταινία.Επίσης τα στοιχεία sci-fi (με την έννοια του μη-εφικτού) δίνουν πολύ ωραία στίγμα στην ταινία.

Ερμηνεία του Denzel Washington πολύ καλή.Το μόνο αρνητικό που μπορεί να βρεί κάποιος στην ταινία είναι οτι δεν παρουσιάζει τόσο πολύ τους υπόλοιπους χαρακτήρες.Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου αυτό.

Σκηνοθεσία χαρακτηριστική του Tony Scott.Όχι τόσο σαν το domino, αλλά περισσότερο σαν το Spy Game.

Καταλήγοντας, είναι μια ταινία που θα πρότεινα σε καποιον που θέλει να πάει να δεί μία ταινία που συνδιάζει την περιπέτεια και την ουσία μιας καλοφτιαγμένης ταινίας...

8.5/10

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε αρκετά αν και το μότο της ταινίας ¨αν κάποιος σου έλεγε... μπλα μπλα μπλα¨ μου φάνηκε λίγο και τετριμένο.

Στα σημεία που προσπαθούσαν να εξηγήσουν το πως δούλευε το εργαλείο, λέω πάει ξεφύγαμε. ήρθαμε να δούμε μια περιπέτεια και το σενάριο είναι καθαρό sci-fi τύπου Minority Report (what if...)

Anyway, παίζω κάνα βαθμό πιο κάτω απο τον Godfath3r...

Δημοσ.

Και μένα minority report μου θύμησε αλλά μάλλον μου άρεσε πιο πολύ απο αυτό καθώς στο Deja vu είχε τουλάχιστον μια επιστημονική (αν και με λάθη) εξήγηση. Είναι και ο Denzel φοβερός ηθοποιός.

8/10 Επειδή θα μπορούσε το cast να είναι ακόμη καλύτερο και ο Val Kilmer πιο αδύνατος..

Δημοσ.
Και μένα minority report μου θύμησε αλλά μάλλον μου άρεσε πιο πολύ απο αυτό καθώς στο Deja vu είχε τουλάχιστον μια επιστημονική (αν και με λάθη) εξήγηση. Είναι και ο Denzel φοβερός ηθοποιός.

8/10 Επειδή θα μπορούσε το cast να είναι ακόμη καλύτερο και ο Val Kilmer πιο αδύνατος..

Χαχαχαχχαχα, ναί ρε σύ...Πώς έγινε έτσι?Μοσχαροκεφαλή...

Όσο για την επιστημονική εξήγηση που πάνε να δώσουν, είναι λογικό να μην είναι ορθή.Αλλιώς το μηχάνημα αυτό θα υπήρχε... :-D :confused:

Δημοσ.

και εμενα μου αρεσε αρκετα παιδια.... 8/10..

φιλε υπαρχει το μηχανημα....γι 'αυτο ειναι ετσι ο Val Kilmer

πηγε πιςω στο χρονο και του προσθεθηκαν μερικα κιλα σαν κουσουρι...lol

Δημοσ.

Emena mou fanike poli kali i taineia. Perasan 2 ores kai xoris na varetho oute lepto (sineparmenos kai apo max screen othoni). E entaksei to an ginontai afta pou deixnei i taineia einai profanes: OXI. Alla afto tha pei epistimoniki fantasia. Eidika to na steileis sto xrono kati pou exei maza einai adynato afou afto apaitei apeiri energeia. To oti o xronos pantos einai kati topiko kai den exei tin efthigrammi poreia pou emeis antilamvanomaste einai alithia.

Kamia sxesi me minority report kata tin apopsi mou, to opoio itan arketa moufa kai empaze se polla simeia...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

11 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ DEJA VU:

1. Αν είσαι λουσμένος με ντίζελ και εκραγεί μια φιάλη προπανίου δίπλα σου, απλά εκτοξεύεσαι 10 μέτρα έξω από ένα σπίτι και είσαι πολύ τσαντισμένη
  2. το FBI φτιάχνει τα πιο πολύπλοκα gadget-κράνη που καμπυλώνουν τον χρόνο, μπορεί να τα χρησιμοποήσει MONO ένας μπανιστιρτζής χακεράς, εκτός κι αν πεί στον κυνηγό λαθρεμπόρων καπνού να χρησιμοποιήσει τον διακόπτη ON/OFF.
  3. Ο χακεράς από το 2 έχει HUMMER.
  4. Όσες οθόνες κι αν έχει ένα μηχάνημα, όσες γεννήτριες κι αν χρειαστεί να δουλέψουν για να λειτουργήσει αυτό, όσα blackout κι αν γίνουν, για τον χειρισμό του απαιτούνται μόνο 2 χειριστήρια.
  5. Μπορεί ένα όπλο ή ένα χαρτί να έχει μεγάλη μάζα για να μεταφερθεί στο παρελθόν, ωστόσο ένας μαύρος αστυνομικός με μπάκα και βυζιά μπορεί να πάει αρκεί να μείνει μόνο με τα εσώρουχα.
  6. Αν τύχει ποτέ και χάσεις την αγαπημένη σου βαλίτσα, απλά πέρασε ένα βίντεο από κάποιο OCR και θα στην βρεί σίγουρα με ακρίβεια 99.91%.
  7. Όταν κάποιος πάθει καρδιακή προσβολή, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να γράψει "Κάντε μου ανάνηψη¨στο στήθος του για να σηκωθεί και να σώσει ένα ferry γεμάτο κόσμο λίγες ώρες μετά.
  8. Πάντα έχεις όσα ακριβώς γράμματα θές πάνω στο ψυγείο για να γράψεις "U CAN SAVE HER".
  9. Όταν μια σφαίρα σου προκαλέσει διαμπερές τραύμα, μπορείς άνετα να στηριχτεις,κρεμαστείς,σηκώσεις πράγματα με το χτυπημένο χέρι.
  10. Το 60% των αστυνομικών, FBI,... στις ΗΠΑ έχουν κοιλιά ταβερνιάρη.
  11. ΑΝ η υποτροφία έρευνας ενός πανεπιστημίου είναι από την CIA ή το FBI ή το υπουργείο άμυνας, τότε χρειάζεσαι 2 μόνο χρόνια για να καμπυλώσεις τον χωροχρόνο για 102 ώρες.
Δημοσ.

Μερικά είναι πολύ πετυχημένα...Αν τα έγραψες (και δν τα αντέγραψες απο κάποιο site) εσύ, είσαι θεός!!!Βρήκες τις περισσότερες τρύπες που έχει η ταινία...

Δεν ξέρω...Ίσως να'ναι το μοντάζ του κυρίου Scott, λίγο η μεγάλη ο οθόνη, λίγο ο πολύ καλός ήχος, λίγο η πολύ καλή διάθεση...Εγώ την ευχαριστήθηκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...