Steven Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα προβληματάκι... Έχω κάτι anime στα οποία οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο avi αρχείο.. Στα windows για να τους δεις χρειάζεται να έχεις κάνει install το VobSub... Στο MacBook μου τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν οι ρημαδουπότιτλοι?? Παίζει κανά κολπάκι με το VLC ή με κάποιο πρόγραμμα? Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντικό να παίξουν οι υπότιτλοι, καθώς γιαπονέζικα δεν έχω μάθει ακόμα Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Kατ'αρχήν, κάκκιστα δεν έχεις μάθει γιαπωνέζικα. Το VLC δεν τους απεικονίζει αν παίξεις το .avi αρχείο; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Άμα είναι ενσωματωμένοι στο avi, θα παίξουν παντού, γιατί είναι πλεον μέρος της εικόνας. Αν χρειαζόσουν VobSub για να παίξουν στα Windows, τότε ΔΕΝ είναι ενσωματωμένοι στο avi, αλλά έρχονται σε ξεχωριστό αρχείο (srt ή sub). Σ'αυτή την περίπτωση μπορείς να τους φωρτώσεις με τον VLC πολύ εύκολα. Πας: File->Open File->Load Subtitles (Settings)->Browse και επιλέγεις το αρχείο των υποτίτλων (μην ξεχάσεις να επιλέξεις και το avi να παίξει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για να θελει το vobsub δεν ειναι text οι υποτιτλοι, αλλα vobsub format (.idx + .sub). θα τους δεις με το vlc, αλλα θα επιλεξεις το .idx αρχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό είναι το πρόβλημά μου... ΔΕΝ είναι ξεχωριστό αρχείο, αλλά επίσης ΔΕΝ είναι και απόλυτα ενσωματωμένοι στο avi γιατί αλλιώς θα ίσχυε αυτό που λέει ο Mercyful_Fate.. Όταν τα πρωτοκατέβασα και δεν είχα το VobSub δεν έπαιζαν οι υπότιτλοι. Κάνοντας το install και χωρίς να κάνω κάτι άλλο παίζουν κανονικά (μιλάμε για windows πάντα) Δεν υπάρχουν άλλα αρχεία εκτός από το avi... Δυστυχώς το VLC από μόνο του δεν τους απεικονίζει... Πρόσπάθησα να βρω VobSub για Mac αλλά δεν κατάφερα κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δεν θελω να φανω δυσπιστος, αλλα λιγο μπερδεμενα μας τα λες... Στο ψηφιακο χωρο, δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση ειναι 0 XOR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μάλλον είναι .mkv, και το VLC τα παίζει μια χαρά τις περισσότερες φορές.. Απλά άνοιξέ το με το VLC και μετά από το μενού Video -> Subtitles track και επιλέγεις τους υπότιτλους που θές.. Ενημέρωσε αν παίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ακολούθησα τις οδηγίες του worldcitizen και στο subtitles track πράγματι έχει 2 επιλογές. Disable και Track 1. Ήταν στο disable αλλά ακόμα και όταν το έβαλα στο Track 1 δεν έδειξε υπότιτλους... Μήπως πρέπει να πειράξω το Subtitles text encoding στα settings του VLC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 den einai aparetito na uparxoun 2 arxeia, me to vobsub mporeis na kaneis ensomatosh to avi me to srt se ena avi arxeio, malon kati tetoio exei sumvei.... prepei me kapoio tropo na egatastiseis to vobsub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 αν υπάρχει vobsub για mac δεν υπάρχει θέμα να το εγκαταστήσω....Υπάρχει όμως?? Πριν 1-2 μέρες που έψαξα δεν βρήκα κάτι εκτός αν μου διέφυγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για τσέκαρε και τα Prefs του VLC (τσέκαρε το Advanced κάτω αριστερά).. Και μετά επέλεξε το Track1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ακριβώς έτσι είναι... και πάλι τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 den einai aparetito na uparxoun 2 arxeia, me to vobsub mporeis na kaneis ensomatosh to avi me to srt se ena avi arxeio, malon kati tetoio exei sumvei.... prepei me kapoio tropo na egatastiseis to vobsub. Αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο, τοτε ειχες δικιο, κι εγω αδικο. Sorry Δεν μπορεις να βρεις απο πουθενα αλλου ξεχωριστους υποτιτλους για την ταινια αυτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παραδίνεστε?? Καμιά άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ποτέ! Τους κανονικούς με δίπλα τα srt τα βλέπεις αυτόματα ή χρειάζεται να ορίζεις path? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.