xoakin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ένα project σε visual basic και το οποίο θέλω να το μετατρέψω σε .ΝΕΤ ώστε να μπορέσω να δουλέψω καλύτερα.Εχω μάθει ότι υπάρχει ένας wizard που κάνει αυτόματα την μετατροπή αλλά ότι και migration και να δοκίμασα δεν μου δούλεψε....Οποιος μπορεί και γνωρίζει θα ήθελα να μου απαντήσει.
stavrakis1821 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Den katalava. ti project einai? An einai aplo desktop application tote copy paste mesa sto Visual Studio 2005 kai prepei na einai ok. Ta coding standards ths VB6 kai VB.Net den exoun allaksei pisteuw. An ennoeis apo asp se asp.net omws tote ok xreiazete allages, arketes.
xoakin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μια απλή windows εφαρμογή είναι.απλά κατά την διαδικασία του upgrade μου βγαζει το εξής σφάλμα:
random Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 πιο σαφές δεν γινόταν το μήνυμα λάθους. να το μεταφράσουμε στα ελληνικά;
xoakin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Λέει ότι για να μπορέσω να κάνω το upgrade χρειάζεται να εγκαταστήσω ένα component το οποίο χρησιμοποιείτε στο παλιό πρόγραμμα σε vb.Απλά δεν ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσω να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο component .
entrodus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος το flex grid (Mshflxgd.ocx) είναι μέρος του Visual Studio 6. Σίγουρα έχεις εγκατεστημένη και τη VB6 στον υπολογιστή που προσπαθείς να κάνεις τη μετατροπή? Τέλος πάντων, αυτό το αρχείο μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: και πρέπει να το κάνεις register (τρέχεις την Regsv32)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.