Προς το περιεχόμενο

Tellas - Φακελος Ξεφτιλα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ. Ποτε δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να ειναι τοσο απαγοητευμενος απο τις υπηρεσιες μιας εταιρειας. Λενε και το ασπαζομαι 100% πλεον πως μια εταιρεια για να ειναι μεγαλη δεν φτανει να εχει μονο το ονομα αλλα και να μπορει να το υποστηριξει μεσα απο την "συμπεριφορα" της σε χρηστες που την υποστηριξαν απο την πρωτη στιγμη. Θα αφησω τις εισαγωγες και θα περασω αμεσα στο θεμα μου.

Ειμαι συνδρομητης στην Tellas εδω και περιπου 2 χρονια (ισως και λιγο παραπανω). Πριν απο

περιπου εναμιση μηνα (κατα τις 23 Οκτ.) λογο καποιας υποχρεωσης πηρα την αποφαση να

διακοψω την συνδρομη μου στην Tellas (τερματισμος υπηρεσιας internet). Επειδη χαρακτιριζομαι ως απιστευτα σχολαστικος, φροντισα εκεινη την περιοδο να ρωτησω & και να μαθω τις ενεργειες που πρεπει να ακολουθησω ωστε να διακοπει το αοριστου χρονου συμβολαιο μου. Πραγματι μετα απο καποια τηλ. με ενημερωσαν πως επρεπε να αποστειλω στα κεντρικα της εταιρειας ενα fax με ολα μου τα στοιχεια οπως επισης το αιτημα μου.

Πρωτα ο θεος στις 30 Οκτ. απο την δουλεια μου εστειλα το εν λογο fax, κρατησα το αποδεικτικο της αποστολης και φροντισα να επικοινωνησω με την εταιρεια (ως οφειλα) για να σιγουρευτω οτι εφτασε. Να μην τα πολυλογο ολα πηγαν καλα μεχρι και αυτο το σημειο. Στην τελευταια μου επικοινωνια μαζι τους με διαβεβαιωσαν πως το αργοτερο 1 με 2 Δεκεμ. ολα θα εχουν τελειωσει και πως αν εχω προπληρωσει καποιες μερες τα λεφτα θα επιστραφουν πισω ταχυδρομικα με την μορφη επιταγης.

Οι μερες περασαν, ο Δεκεμ. εφτασε με το καλο και η υποθεση ειχε παγωσει! Η αποκορυφωση ηταν στις 5 Δεκεμ. Η υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων οπως ολοι ξερουμε ειναι 24 ωρες το 24ωρο. (μην χεσω!...) Λογο της δουλειας μου εφτασα πολυ αργα στο σπιτι και κατα τις 11 το βραδυ εκανα κληση στο γνωστο σε ολους νουμερο προκειμενου να μαθω τι εγινε με το αιτημα μου.

Βλεπετε τα παιδια εβλεπαν μπαλα (μερα champions league) και δεν μπορεσα να πιασω γραμμη μεχρι τις 12 το βραδυ. Περιμενα συνολικα σε αναμονη 30'. Τελικα αφου ειχα αφρισει απο τα νευρα στις 12.05 εκανα ενα τελευταιο τηλ. και στην συντομευση πατησα την τεχνικη υποστηριξη. Ευτυχως σταθηκα απιστευτα τυχερος και καποιος νεαρος κ.xxxxxxxx αν δεν κανω λαθος βγηκε στην αλλη ακρη της γραμμης. Δυστηχως για εμενα ειχα βγει εκτος εαυτου και το παληκαρι ακουσε παρα πολλα. (Παντως ειχε την υπομονη και τα ακουσε, φυσικα στο τελος του ζητησα συγγνωμη) Ο νεαρος ζητησε συγγνωμη για οτι εχει μεσολαβησει μεχρι τωρα και ειπε οτι θα συμπληρωσει καποια φορμα παραπονων ωστε να διεκπαιρεωθει το αιτημα μου. (Δηλ. εχει περασει ενας ολοκληρος μηνας και τωρα θα καταλαβουν οτι πρεπει να δωσουν ενα τελος στο συγκεκριμενο θεμα.) Τελικα εκανα υπομονη και του ειπα να προχωρησει στην φορμα παραπονων προκειμενου να τελειωνει η υποθεση.

Σημερα ο μηνας εχει 8 το Internet στο σπιτι λειτουργει κανονικα και μας περιμενει Σαβ/κο. Εγω απο εδω και περα τι πρεπει να κανω? Φταιω αν κατεβω στα κεντρικα και τα κανω ολα πουτ...α. Τι στο καλο πρεπει να κανει ενας χρηστης για να ξεμπερδευει?

Ειμαι τοσο αγανακτισμενος που το περιστατικο ηθελα να βγει προς τα εξω. Καλως ηρθατε στην συγχρονη ομηρια μου. Αλλα οπως ειπαμε ετσι ειναι οι μεγαλες εταιρειες! ΑΛΛΑ εχουν κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος αν νομιζουν οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες θα μεινουν αναμεσα σε εμενα και αυτους.

Δημοσ.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου.

Μόνο μια απορία να εκφράσω: Τι στο διάολο είναι αυτό που πειθαναγκάζει έναν ISP να ζητάει φαξ για να διεκπεραιώσει ένα αίτημα; Δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ίδιο τους το προϊόν; Την ίδια παλαιομοδίτικη μαλακία στον εγκέφαλο έχω αντιμετωπίσει με την Otenet. Ντε και καλά φαξ. Το οποίο συνήθως χάνεται. Κάποιος υπάλληλος άνοιξε το παράθυρο και το πήρε ο αέρας ή δεν ξέρω γω τι.

Μόνο στη Forthnet είχα στείλει με email φωτογραφία! τηλεφωνικού λογαριασμού γιατί δεν είχα scanner ή φαξ, και μου απάντησαν ακαριαία ότι το έλαβαν και ότι είναι ευανάγνωστο.

Δημοσ.

ΟΤΕΝΕΤ & ΦΟΡΘΝΕΤ τα φαξ τα παραλαμβανουν σε ψηφιακη μορφη και οχι σε "χαρτι". Ετσι αν δωσεις το αριθμο τηλεφωνου που εστειλες το ΦΑΞ το βρισκουν αμεσως.

Οσο για σενα jodi στην θεση Δευτερα θα τους επερνα παλι τηλεφωνο για να δω σε πιο σταδιο βρισκεται το αιτημα.

Δημοσ.

Για να επιστρέψεις στον ΟΤΕ πρέπει η Tellas να δώσει εντός μιας εβδομάδας

την άιτηση που υπέβαλλες στον ΟΤΕ αλλιώς δεν ισχύει(ή κάτι τέτοιο).

Εγώ περίμενα 20 μέρες.Με παίρνουν πριν 5 μέρες τηλέφωνο απο την Tellas

για να με πείσουν να μην φύγω απ'αυτούς(την στιγμή που εδώ και 3 περίπου

εβδομάδες είχαν λάβει την αίτηση μου)! Άκου θράσσος!

Για να μην τα πολυλογώ,καταλαβαίνεις τί "κόλπο" χρησιμοποιούν για να μην

σε διαγράψουν από συνδρομητή.

Το τέλος δόθηκε όταν με πήραν από τον ΟΤΕ γιατί παρατήρησαν τις

καθυστερημένες αιτήσεις που λάμβαναν και μου δώσαν το τηλεφωνο ενός

δικηγόρου σε περιπτωση που δεν διακοπεί η συνδρομή μου μέχρι τις 6 Δεκεμβρη.

Και όντως από τις 5 Δεκέμβρη είμαι ok.

Απογοητεύτηκα από την Tellas πάντως.Πήρε επάξια μια θέση στην μαύρη μου

λίστα.

Δημοσ.

Πρώτον...

Η γραμμή σου Adsl στον ΠΟΤΕ δεν ανήκει?

Ρώτα αν έστειλαν την αίτηση στον ΠΟΤΕ και αν ο ΠΟΤΕΣ δε σου κόβει το ίντερνετ!!...

Το ίδιο έγινε με την κοπέλα μου με TELEDOME, η TELEDOME έλεγε οτι έχουν στείλει το αίτημα κ δε κόβει την γραμμή ο ΠΟΤΕΣ !! ( δε πλήρωσε τπτ έξτρα ευτυχώς )

Την έκοψε 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ !!...

Για τσέκαρε αυτό που σου λέω.. !!

Δημοσ.

Ρε παιδιά με την 10η προσπάθεια καταφέρνεις να φύγεις από την tellas. Ακόμα δεν το μάθατε; Γι' αυτό έγραφα και σε άλλο τόπικ ότι όσο καλό κι αν είναι το zisto σήμερα (γιατί σε 2 μήνες δεν ξέρω τι θα παίζει) δεν πρόκειται να δεσμευτώ 12 μήνες με μια εταιρεία όπως η tellas.

Δημοσ.
Ρε παιδιά με την 10η προσπάθεια καταφέρνεις να φύγεις από την tellas. Ακόμα δεν το μάθατε; Γι' αυτό έγραφα και σε άλλο τόπικ ότι όσο καλό κι αν είναι το zisto σήμερα (γιατί σε 2 μήνες δεν ξέρω τι θα παίζει) δεν πρόκειται να δεσμευτώ 12 μήνες με μια εταιρεία όπως η tellas.

τα ιδια κι εγώ. εκει που ξέρουν το ζιστο και τα μηρμυγκια τους.

ο πατερας μου ειχε τηλεφωνια τελλάς, και τα ιδια τράβηξε για να ξεκόψει.

Δημοσ.

Fax εν ετη 2006 2 2007.γιατί ρε παλληκάρια όταν αγόρασα το προιόν σας έγιναν όλα τηλεφωνικά και τώρα για να διακόψω μου ζητάτε fax;Στην αγορά έλεγα την αλήθεια και τώρα λέω ψέμματα;Ρε άι σιχτήρ.Το τι τράβηξα με αυτούς τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για να διακόψω πρώτα το τηλέφωνο και μετά το νετ δεν λέγεται.Και που το λέει ρε μάγκες ότι είμαι υποχρεωμένος να στείλω fax;Πάντως με 10 κιλά μπινελίκια να δείτε τι καλά κάναν την διακοπή χωρίς να στείλω fax.Ελλάς το μεγαλείο σου.Ξυπνήστε ρε όργια.Ακόμη να καταλάβετε πως απελευθερώθηκε η αγορά και πως σε λιγότερο από ένα χρόνο(γνώμη μου) θα πηγαίνουμε σε όποιον πάροχο τηλ.ή νετ γουστάρουμε;

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Μπορει να εχω καιρο να ποσταρω πανω στο θεμα που ο ιδιος ανοιξα αλλα εχω μπλεξει με αλλες υποχρεωσεις.

Η ξεφτιλα συνεχιζεται σταθερα με το θεμα της Tellas, ετσι εχω αποφασισει να παρω την κατασταση στα χερια μου πηγαινοντας στον ΟΤΕ της περιοχης που μενω προκειμενου να μαθω ποτε ο παροχος εστειλε το αιτημα μου για διακοπη.

Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη? Οποιος μπορει ας κανει καποιο σχολιο.

Ευχαριστω.

...και για οσους ειναι συνδρομητες στην Tellas μονο ενα εχω να πω... Περαστικα σας!!! (οπως λεει ο τυπος απο το Survivor)

Θα με καταλαβετε οταν θελησετε να φυγετε απο την εταιρεια.

Δημοσ.

Παιδιά, πριν ένα χρόνο πέρασα τα ίδια και χειρότερα για να καταφέρω να φύγω από την TIM. Κατάλαβα ένα πράγμα: όταν κάνεις συμβόλαιο οκ, όταν λύεται ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ! Πρέπει να γίνει κάποια καταγγελία στο Συνήγορο ή δε ξέρω πού αλλού και να υποχρεωθούν να δίνουν ΓΡΑΠΤΟ ότι ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ πια τίποτα. Μέχρι τότε ποιός μπορεί να ξέρει τί θα βγαίνουν να μας ζητούν ακόμα και χρόνια μετά τη λήξη των συμβολαίων.

Δημοσ.

Auto den einai tipote mprosta se auta pou traviksa ego. En eth 2002-2003 eixa internet kai thlefonia Tellas loipon epeidh tha efeuga apo to meros mou kai tha phgena allou os foithths den mou xreiazotan pleon afou tha afina to spiti mou, loipon perno thlefono sthn tellas kai mou lene kai mena to paramuthi oti prepei na steilo na me fax to aithma mou, eno opos eipothike parapano h olh diadikasia energopoihshs egine me ena aplo thlefonima, telos panton plhrono ton teleuteo logariasmo ftiaxno thn aithsh ktl kai ta stelno, perno thl meta apo 2 ergasimes kai mou diabebeonoun oti den xreiazete na kano kati allo kai oti to aitima mou exei proothithei, ratao tha mou steilete kapio xarti oti kopike h sumbash mou, apanthsh htan oxi den orizei kati tetoio h politikh ths eterias. Meno usuxos ego kobo kai to thlefono apo ton ote kai feugo gia thn foititikh zoh. Auto egine 2003 Dekeumbri. 2004 ioulio pou gurisa gia diakopes erxete ena xarti apo tellas oti xrostao apo maio-iounio 2004, perno thl kai ti mou apantane afou den exete kanei aithsh diakophs ta akousa ola ekei thn stigmh kai h eironia na mhn mporo na to apodikso, na tous eksigo pos ginete afou oute grammh den eixa kai pos plhrothikan oi prohgoumenoi mhnes apanthsh etsi fenete ston upologisth mas kurie. telos panton epeidh den eimai antropos thn upomonhs leo outos h allos htan 20 - 30 an den kano lathos na upotithemena xrostoumena leo na ta plhroso alla apeto xarti epibebeoshs diakophs uphresias apanthsh den ginete.Bebaia den ta plhrosa. loipon oktombri 2004 mou erxete pali xarti gia ta sugkekrimena xrhmata ksanaperno thlefono ta idia tous leo kai ego oti h sunomilia katagrafike pou kataname kai exo oles tis apodeikseis kai ta xartia oti exeo epikoinonisei me ton sunigoro tou politi kai an sunexisoun tha anagkasto na miliso me ton dikigoro mou, apo tote oute xarti mou ksanahrthe oute fonh oute akroash.

Hthiko didagma kai tsampa na dinoun internet kai thlefonia h kai na me epidotoun na xrisimopoihso tis upiresies tous den prokite na ksanasunergasto. Kai gia akomh mia fora sumfono me tous parapano kai epikroto thn Forthnet toulaxiston stis uphresies internet pou mporo na exo apopsi.

Δημοσ.
Παιδιά, πριν ένα χρόνο πέρασα τα ίδια και χειρότερα για να καταφέρω να φύγω από την TIM. Κατάλαβα ένα πράγμα: όταν κάνεις συμβόλαιο οκ, όταν λύεται ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ! Πρέπει να γίνει κάποια καταγγελία στο Συνήγορο ή δε ξέρω πού αλλού και να υποχρεωθούν να δίνουν ΓΡΑΠΤΟ ότι ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ πια τίποτα. Μέχρι τότε ποιός μπορεί να ξέρει τί θα βγαίνουν να μας ζητούν ακόμα και χρόνια μετά τη λήξη των συμβολαίων.

Oso afora tora thn tim diafono katheta orizontios plagios kai apo opia gonia thelete, na mou eleges gia thn vodafone paei sto kalo, eimai sundromiths tim edo kai 4 xronia kai mesa se auta eixa toulaxiston duo sundeseis loipon me to pou teleione o xronos an hthela to ekoba amesa (dokimasmeno, sunithos to ekana sthn deuterh mou sundesh) amesh eksipiretisi oti kai na po ligo kamia sxesh me to palio kako efialth Telestet, isos me thn allagh onomatos na egine kai allagh taktikhs. tora an epeses se argith h se kanena parakmiako tim center, ti na po!!!!! Ego sta tim - center Patras kai ta 3, kefallhnias to palio kai to kenourgio kai Athina- Hlioupolhs apoluta euxaristimenos

Δημοσ.
Oso afora tora thn tim diafono katheta orizontios plagios kai apo opia gonia thelete, na mou eleges gia thn vodafone paei sto kalo, eimai sundromiths tim edo kai 4 xronia kai mesa se auta eixa toulaxiston duo sundeseis loipon me to pou teleione o xronos an hthela to ekoba amesa (dokimasmeno, sunithos to ekana sthn deuterh mou sundesh) amesh eksipiretisi oti kai na po ligo kamia sxesh me to palio kako efialth Telestet, isos me thn allagh onomatos na egine kai allagh taktikhs. tora an epeses se argith h se kanena parakmiako tim center, ti na po!!!!! Ego sta tim - center Patras kai ta 3, kefallhnias to palio kai to kenourgio kai Athina- Hlioupolhs apoluta euxaristimenos

ΤΙΜ πέρσι το καλοκαίρι (2005): ζήτησα διακοπή η ίδια, με ταυτότητες και ό,τι άλλο μου ζητούσαν, στο κατάστημά τους της οδού Μάρνη, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό έγινε Μάιο. Η διακοπή κύλαγε μήνα με μήνα, κάθε μήνα μου ζητούσαν και από ένα fax με κάτι που έλεγαν ότι έλειπε (πώς αλήθεια αφού είχα πάει εγώ η ίδια σε κείνους αρχικά?) ... τελικά μια τους μου είπε πως κακά έκανα να πάω σε κατάστημά τους αντί να τους πάρω τηλέφωνο. Δηλαδή μπουρδέλο.

Έμεινε ένα υπόλοιπο που ήταν υπέρ μου. Και εδώ μπουρδέλο στο τετράγωνο. Έφτασαν να μου πουν ότι τους τα χρώσταγα. Δε με εξυπηρέτησαν ποτέ στο ''κατάστημά'' που είχα πάει με τον τελευταίο λογαριασμό μου, στη Φειδιπίδου. Τελικά τους τα χάρισα να τα πιούνε έναν καφέ. ΓΥΦΤΟΙΙΙΙΙΙΙ!

Οπότε θα σου έλεγα να είσαι ευχαριστημένος όσο σου φέρονται καλά. Και αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις εταιρείες. Σιγά το αγγελάκι η ΤΙΜ!

Δημοσ.
Πρώτον...

Η γραμμή σου Adsl στον ΠΟΤΕ δεν ανήκει?

Ρώτα αν έστειλαν την αίτηση στον ΠΟΤΕ και αν ο ΠΟΤΕΣ δε σου κόβει το ίντερνετ!!...

Το ίδιο έγινε με την κοπέλα μου με TELEDOME, η TELEDOME έλεγε οτι έχουν στείλει το αίτημα κ δε κόβει την γραμμή ο ΠΟΤΕΣ !! ( δε πλήρωσε τπτ έξτρα ευτυχώς )

Την έκοψε 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ !!...

Για τσέκαρε αυτό που σου λέω.. !!

σωστα...το μονο π επρεπε να ρωτησεις ειναι ποτε εστειλαν αυτοι την αιτηση στον οτε..κ μεχρι ποτε θα πληρωνεις εσυ.

ο οτε κοβει το adsl μετα απο κανα μηνα κ ο isp συνηθως την 1η βδομαδα...κ εννοειται δεν χρεωνεσαι.

αυτον τον μηνα π θα χεις απλα ενεργοποιημενο adsl μπορεις να παρεις μια καρτα για adsl ή να παιρνεις free accounts apo isps.

Δημοσ.

palikaria to idio me ton jodi eixa pathei kai egw persi me apotelesma na mou steiloun logariasmo tous peira thl kai tous eipa mages edw kai 1.5 mhna exw steilei fax, me ta polla mou eipan ok tha to doume (eixa paei kai apo ta grafeia tous)afisteto,kai meta apo ena xrono me peire to nomiko tmhma ths tellas

na mou pei oti xrwstaw.to kako einai oti meta apo ena xrono to apodiktiko tou fax to exw petaksei kai epidei ta dikastiria gia autous den kostizoun apofasisa na plhrwsw alon ana mhna.

thelei megalh prosoxh,pairnei o kathe anefthinos to fax pou stelneis kai to grafei sta kakala tou.

peraestika se olous mas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...