Filos19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας.Σκοπεύω να κάνω αίτηση για φοιτητικό internet μέσω του προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ.Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας σχετικά με το ζήτημα της επιλογής παρόχου ADSL.Λαμβάνοντας υπ'οψη σας τις αναλογίες τιμής και ταχύτητας που προσφέρουν οι υπαρχοντες πάροχοι να μου πείτε τι θα ήταν καλύτερο για μένα.Άλλωστε οι καλές υπηρεσίες και τα πεονεκτήματα γενικά πρέπει να επιβραβέυονται σ'αυτή τη ζωή.Επίσης να σκεφτείτε και άλλα χαρακτηριστικά παρόχων όπως αξιοπιστία, σιγουριά, σωστές υπηρεσίες, ταχύτητα ενεργοποίησης κτλ. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!
panmik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Έχω HOL και είμαι ευχαριστημένος. Στα 768 είμαι .Δες την προσφορά τους και κρίνε....Απο εξυπηρέτηση πάντως είναι σε καλό βαθμό. Μένω Ρόδο και να σου πω ένα παράδειγμα..Δευτέρα χαλάει το ρουτεράκι (Fritzbox fon πολύ καλό) και τους παίρνω τηλ.Το στέλνω με κούριερ χρέωση δική τους και τους στέλνω αργότερα εμαιλ τον αριθμό αποστολής. ΜΕτά απο λίγη ώρα μου στέλνουν εμαιλ οτι μου έστειλαν νεο ρούτερ και να πάω σε 1-2 μέρες να το πάρω ,πράγμα που έγινε... αυτά απο δική μου πλευρά. (δες και τις τιμές πάντως)
thdrs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Συμπτωματικά, η HOL έχει και την χαμηλότερη τιμή: κάτω από 10 ευρώ το μήνα. Επίσης, μπορείς να μπαίνεις ελεύθερα και στις βιβλιοθήκες με όλα τα επιστημονικά περιοδικά: http://www.heal-link.gr
Filos19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Συμπτωματικά, η HOL έχει και την χαμηλότερη τιμή: κάτω από 10 ευρώ το μήνα. Επίσης, μπορείς να μπαίνεις ελεύθερα και στις βιβλιοθήκες με όλα τα επιστημονικά περιοδικά: http://www.heal-link.gr Ναι αλλά πρέπει να αλλάξεις σύνδεση στο τηλέφωνο σε HOL και δεν λέει.Εγώ πήγα να βάλω HOL και μου είπαν ότι υποχρεωτικά πρέπει να διώξω οτε και να τα στάζω σ' αυτούς αλλιώς: <<no HOL σταθερή? no ΗΟL ADSL>> Πράγμα που δεν γουστάρω καθόλου.Έλεος...:evil:
pao132003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 δεν αλλάζεις σύνδεση. εναλλακτικά θα μπορείς να χρησιμοποιείς hol. αν δε θες να τη χρησιμοποιήσεις, δεν τη χρησιμοποιείς. βάλε HOL χωρίς άλλη σκέψη
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Έχει κανείς γραφτεί για το πακέτο της Altecnet; Είναι ευχαριστημένος/η; Ας μας πει, γιατί έχω παρατηρήσει πως η προσφορά δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό και αυτό είναι καλό,υποθέτω, για κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει modem,αλλά να χρησιμοποιήσει το παλιό που χρησιμοποιεί εδώ και δύο χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.