caveneo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Τί παθαίνουν συνέχεια τα windows μου. Εκεί που κάθομαι μου πετάει σφάλμα εργασίας το explorer.exe. "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2649 ModName: ivih264.dll ModVer: 2.2.4.2 Offset: 0002071f" Το παραπάνω error μου βγάζει συνέχεια συνήθως όταν μπαίνω στο φάκελο "Οι εικόνες μου". Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ή format;
caveneo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Έχω καλά νέα. Έψαξα στο google για το αρχείο "ivih264.dll" και βρήκα ότι συσχετίζεται με το WinDVD. Έτσι σβήνω το WinDVD και κάνω αναζήτηση στον σκληρό για το συγκεκριμένο αρχείο. Βρήκα 2 αρχεία το ένα στο C:\Program Files\Intervideo και στο C:\Program Files\Common Files\Intervideo" έσβησα και τους δύο καταλόγους και όλα είναι καλά πλέον. Δεν κρασάρει όταν μπαίνω στις εικόνες μου και έχω προβολή σε "μικρογραφιές" και ούτε όταν τρέχω αρχεία avi ή mkv ή ogm. Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο κόλλημα με το H.264 codec. Γίνεται να περάσω στο Windvd χωρίς αυτό το αρχείο; Βασικά αν δεν έχετα τα ίδια πράγματα που έχω εγώ περασμένα στον υπολογιστή μου κοιτάξτε εδώ: "http://support.microsoft.com/kb/883791" μπορεί να έχει κάτι για το πρόβλημά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.