dterzakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θέλω να βγώ offtopic ούτε να τα ισοπεδόσω όλα, αλλά για το hardware που προσφέρει δεν είναι αρκετά καλή η τιμή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ε όχι και ακριβό! Βρες άλλα μηχανήματα με ίδια ακριβώς σύνθεση AΛΛA και ίδια αυτονομία και ποιότητα με αυτα της Apple και τότε το συζητάμε για την τιμή. Ίσως η σειρά Pro να είναι λίγο ακριβή, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά 17άρια κάτω από 3 κιλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε μου δεν ειναι ακριβό. Και πίστεψεμε αξίζει τα λεφτά του και την αναμονή του. Εχθες έβαλα winXP λόγο ενός προγράμματος στην δουλειά και πάνε σφαίρα. Καλα οταν τα ειδα σ αυτο το μηχάνημα μόνο που δεν έκλαψα.... Mac + Win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dterzakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ε όχι και ακριβό!Φιλε μου δεν ειναι ακριβό Αυτό εννοούσα και εγώ... Δεν μπόσεσα να βρω κάτι αντίστοιχο σε win laptop!! ΥΓ: dali13gr -> 1000 posts!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Είδες,άμα ποστάρεις από το κινητο,χάνεις τα ερωτηματικά! Σόρρυ, δεν είδα οτι έκανες ερώτηση. Υ.Γ. 1001 posts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 να ρωτήσω κάτι;μήπως έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών; τα vista τα σηκώνει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι τα Vista θα τα σηκώνει κανονικά με εξαίρεση την Ultimate edition με το Aero Interface ενεργοποιημένο... Αν και πιστεύω να είναι καλύτερα να περιμένουμε το Leopard που θα έχει το Boot Camp στην τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το 950 chipset της Intel είναι certified για το Aero, οπότε το υποστηρίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.