Προς το περιεχόμενο

Τim Plus με 3,5 ευρώ το μήνα GPRS???

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανένας για το tim plus και τις δυνατοτητες που σου δίνει με 3,5 ευρώ να έχεις άπειρο download με το μόνο όριο το κάθε αρχείο να μην είναι πάνω από 1mb?

Ένας φίλος μου το έβαλε και συνδεει το κινητό με το φορητό και εχει ιντερνετ παντού!!!!

Δημοσ.

Opws grafei kai sto episimo site: "H TIM προσφέρει απεριόριστη περιήγηση στο WAP με το νέο πρόγραμμα TIM Plus Non-Stop! Το TIM Plus Non-Stop προσφέρει με μόνο 3,49€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) ανά 30 ημέρες απεριόριστη περιήγηση στο TIM Plus και σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου!"

Ara opws katalavaineis isxuei mono gia WAP sites!

Δημοσ.
Opws grafei kai sto episimo site: "H TIM προσφέρει απεριόριστη περιήγηση στο WAP με το νέο πρόγραμμα TIM Plus Non-Stop! Το TIM Plus Non-Stop προσφέρει με μόνο 3,49€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) ανά 30 ημέρες απεριόριστη περιήγηση στο TIM Plus και σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου!"

Ara opws katalavaineis isxuei mono gia WAP sites!

Αυτό ακριβώς του είπα και εγώ ότι είναι μόνο για WAP sites και ήρθε και μου έδειξε ότι μπαίνει κανονικά σε σελίδες web. Συνδεσε το κινητό του με το φορητό μου και έμπαινε κανονικά!!!!

Δημοσ.

και εγω το εχω εδω και 3 μηνες και ειναι γαματο! κατεβαζω ο,τι θελω ολα δωρεαν. και φυσικα δε μπαινω στα wap sites, αλλα σε κανονικα μεσω του mobile opera!! ειναι απιστευτο.. με εχει βολεψει αφανταστα αυτο το καιρο που ειμαι στη σχολη αστυφυλακων.

Δημοσ.
Περίμενε να του έρθει ο επόμενος λογαριασμός.....

Αφού είναι με κάρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...