XXXXX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολους σημερα μετα απο μεγαλο αγωνα με τον οτε εβαλα adsl στα 768,εχω router thomson 536v6,το προβλημα μου ειναι οπως καταλαβα και σε πολλους αλλους,οτι προσπαθω να κατεβασω αρχεια με τον mTorrent αλλα οι ταχυτητες ειναι απιστευτα χαμηλες <7 εως 9kb/s> διαβασα οτι θελει καπιες ρυθμησης για να ανεβη η ταχυτητα αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα που μπορω να βρω ρυθμησης <tutorial> στα ελληνικα η αν καπιως θα μπορουσε να γραψει κατι μηπως ξεκοληση και ανεβουν οι ταχυτητες:-? sorry για την ορθωγραφεια μου αλλα....
unre@l Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 lepon, ade mia volta sto http://www.adslgr.com kai psakse sto forum exei guide gia ta pada! btw: min nomizeis oti sta torrents 8a perneis pada to full speed pezoun alloi paragodes ekei!
XXXXX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 full speed το ξερω ρε οτι δεν γινεται αλλα οχι και 7-9!παντως thanks για το site αλλα το ειχα βρη πρην γραψω εδω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 1)katarxhn tha prepei na anoikseis thires tcp/udp mesa apo to web interface tou modem-router sou http://www.portforward.com/ 2)prepei na exeis tis kataliles rythmiseis sto client sou(upload,download speed kai polla alla...) 3)eksartatai i taxytita kai apo tin diathesimothta tou arxeiou 4)apo prosopiki empeiria me azureus kai 768ara, to max pou exw ftasei ine 60kB/s me wstoso 15kB/s upload sygrxonos des kai edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161304
PlaStiK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μας είπες αν έχεις ρυθμίσει το router σου να κάνει port forwarding στο μtorrent. Αν δεν το έχεις κάνει, πήγαινε στο portforward.com, βρες το router σου, και ακολούθησε τις οδηγίες για να ανοίξεις το κατάλληλο port. Edit: Με πρόλαβε ο unameit
XXXXX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 παιδια δεν εχω κανει καπιες ρυθμησης απο αυτες που γραφεται γιατι τωρα αρχιζω και μπαινω στο κλιμα του adsl,αποτι βλεπω θελει αρκετες ρυθμησης για να κανει κατι καλυτερο,θα ξεκινησω με αυτα που γραψατε παντως ευχαριστω που βοηθατε!το tutorial ειναι αριστο!
XXXXX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 αποτι καταλαβα μεγαλη σημασια εχει να ειναι συνδεμενη πανω απο 10 και καπιες συμαντικες ρυθμησης,δοκιμασα σε ενα που ειναι 25 seeders και κατεβαζω με 75kbs/s:-D
No_MeRcY Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ναι στην αρχη πιανει πολυ μικρες ταχυτητες, και υστερα απο καποια ωρα ( μεχρι να συνδεθεις με πολλους ) ανεβενει και η ταχυτητα , εγω με 1024 στο μτορρεντ συνηθως εχω 106-107..
Andree Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Από τότε που πήρα το πακέτο adsl 768 της forthnet σε μερικές σελίδες που προσπαθώ να ανοίξω(ακόμα και στο insomnia) μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας" (μετά από 2-3 προσπάθειες τελικά τις εμφανίζει). Σε άλλες πάλι, στις οποίες έμπαινα με την πρώτη όταν είχα dial-up, δεν μπορώ να μπω καθόλου. Συχνά πυκνά μάλιστα μου εμφανίζεται(με την adsl σύνδεση) μήνυμα από την υπηρεσία msn messenger(λέει κάτι για system failure to act, system to alert, security monito σε windows user-stop! scan critical system errors-stop! immediate attention required κ.α.). Ξέρει κανείς τί γίνεται...:? ? ΥΓ.: Έχω adsl εδώ και ενάμισυ μήνα περίπου
Andree Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Kane ena check tous dns poy exeis. Αν εννοείς downloading speed, κατεβάζω με 768 εως και 800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.