panther_512 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Αρκετά τα προβλήματα που συναντώ στα φόρουμς του Insomnia το τελευταίο καιρό. - Το φόρουμ κολλάει. Δεν μπορώ να κάνω refresh ή να πάω σε άλλο τόπικ. Γενικώς το browsing έχει σοβαρά κολλήματα. - Αρκετά συχνά όταν επιλέγω κάποιο θέμα, αντί να με βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα, μου βγάζει παραθυράκι να κάνω download το αντίστοιχο php αρχείο - Όταν ποστάρω κάτι, τρώει γερό κόλλημα για πολύ ώρα μέχρι να το ανεβάσει. Τις περισσότερες φορές γίνεται double post χωρίς να έχω πατήσει το confirm παραπάνω από μία φορές. Αυτά. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα μοιάζει σαν να χειροτερεύει σιγά σιγά και τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται πλέον σχεδόν συνέχεια.....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Και σε μενα μου το κανει αυτο με τα αρχεια php το Insomnia.
Eusebius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Από 27 Νοεμβρίου: Υπάρχει πρόβλημα με τον server ο οποίος πλέον έφτασε στα όρια του. Θα γίνει αλλαγή σύντομα και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση. Μέχρι τότε ζητούμε συγγνώμη για τη ταλαιπωρία (αν και εσείς φταίτε)
nontasg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Σε μένα χθες όλο λευκές σελίδες έβγαζε ή database errors....Μάλλον μπούκωσε ο server..... Νομίζω είχε αναφερθεί ο hal στο πρόβλημα παλιότερα....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Επίκειται αλλαγή του server. Μέχρι τότε παρακαλούμε λίγη υπομονή.
thanocaster Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Καμιά υπομονή και κανένα έλεος! Tear down the wall!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.