savvoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ...........................................................
billpeppas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Kaloshl8es sto insomnia file. Kalo tha htan na "prosexeis" apo edw kai sto eksis kai na... KEFALAIO 5: vazeis pio katatopistikous-swstous titlous sta thread sou
savvoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ...........................................
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πρόγραμμα μηχανογράφησης-Κεφάλαιο 4 Αυτό που γράφει παραπάνω ο billpeppas είναι το εξής: Ο τίτλος Κεφάλαιο 4 που είχες δώσει στο παρόν θέμα (πριν τον αλλάξω ) δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Κεφάλαιο 4 από τι; Για να λάβεις βοήθεια, πρέπει να εξηγείς το πρόβλημα σωστά.
savvoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 .......................................................
con1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολου και ολες,ειμαι νεος χρηστης και εχω το εξης προβλημα και θα παρακαλουσα καποιος να με βοηθησει....ο φορητος μου εχει ενα καμμενο pixel τιποτα σπανιο,θελω ομως να προσπαθησω να το διορθωσω φαινεται μονο σε μαυρο φοντο τεσπα εχω κατεβασει ενα προγραμμα που λεει πως μπορει να το διορθωσει αλλα ειμαι αρχειο mp4 και εγω ειμαι ασχετος και πσαχνω να βρω καποιο unzip αν μπορει καποιος ασ βοηθησει............ευχαριστω εκ τον προτερων
random Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 κι εγω εδω και μια βδομάδα έχασα το αγαπημενο μου σκυλί, τον Μπάμπη και ψάχνω να το βρώ, προσφέρω αμοιβή 2 μπισκότα μιράντα, αλλα τέσπα ψάχνω και ενα μεταχειρισμένο παπί για ντελίβερι, μηπως ξερετε κανα καλο μαγαζί πλάκα-μοναστηράκι να πουλάνε φτηνά ascii ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 κι εγω εδω και μια βδομάδα έχασα το αγαπημενο μου σκυλί, τον Μπάμπη και ψάχνω να το βρώ, προσφέρω αμοιβή 2 μπισκότα μιράντα, αλλα τέσπα ψάχνω και ενα μεταχειρισμένο παπί για ντελίβερι, μηπως ξερετε κανα καλο μαγαζί πλάκα-μοναστηράκι να πουλάνε φτηνά ascii ? Εγώ ξέρω ένα, έχει καλή πίττα γύρο και homemade πατάτες. Όσο περιμένεις να φτιαχτεί το ascii σου, η Κατερίνα σου κάνει μανικιούρ - πεντικιούρ και σου λέει και τον καφέ. Θες τηλέφωνο;
savvoul Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή δεν έχω χρόνο για forumομαχίες......απλά για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα : 1. Δημιουργούμε αρχείο με τα πεδία που θέλουμε να τροποποιήσουμε (από report level II). Η πρώτη στήλη περιέχει τον "κωδικό κλειδί"(συνήθως ο κωδικός) το οποίο δεν αλλάζει. Το αρχείο πρέπει να αποθηκευτεί σε μορφή *.prn (μορφοποιημένο κείμενο). 2.Από το DOS c:\edit\"όνομα αρχείου".prn, και ανοίγει το αρχείο. Σημειώνουμε το νούμερο από το οποίο ξεκινάει η κάθε στήλη του αρχείου. π.χ. πεδίο 1 --- στήλη 1 , πεδίο 2 ---- στήλη 12, πεδίο 3 - --- στήλη 25). ΑΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (,) ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ (.) - Από την επιλογή "αρχείο" αποθηκευουμε τις αλλαγές. ("ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ). 3. Πληκτολογώντας EXIT επιστρέφουμε στα windows. 4. Στο "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" επιλέγουμε REPORT - COMMUNICATION - ASCII FILES , και πηγαίνουμε στην σχεδίαση fonts. 5. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ***** ΠΡΟΣΟΧΗ ****** Επιλέγουμε το αρχείο στο οποίο θα γίνουν οι μεταβολές (π.χ. για τιμές αποθήκης - το αρχείο αποθήκης) & επιλέγουμε ένα αρχείο *.afn, ή δημιουργούμε ένα νέο <νέο αρχείο>. Επιλέγουμε σχεδίαση. Το ονομάζουμε οπως επιθυμούμε και πατώντας enter, εμφανίζει μία φόρμα σχεδίασης. Με F2 εμφανίζεται πίνακας "Θέσεις πεδίων" Με Crtl+F10, εμφανίζει πίνακα με τα πεδία του αρχείου που θέλουμε. Σημειώνουμε τα πεδία που θα τροποποιηθούν και το πεδίο - κλειδί (π.χ. πεδίο 2 = κωδικός πεδίο 14 = τιμή χονδρικής πεδίο 15=τιμή λιανικής) Πατάμε ESC & στο πίνακα "Θέσεις πεδίων" γράφουμε σε κάθε σειρά α) το Νο του πεδίου β) το : γ) το μέγεθος του πεδίου (Παράδειγμα 2:10 14:6 15:6 6. Αφού τελειώσουμε στον πίνακα "Θέσεις πεδίων πατάμε ESC και επιστρε΄φουμε στην σχεδίαση. Στην θέση 1 βάζουμε τον κωδικό κλειδί και μποστά από αυτό το σύμβολο @ (δηλαδή το @1 σημαίναι ότι θα πάρει το πεδίο από την πρώτη γραμμή του προηγούμενου πίνακα). Τα υπόλοιπα πεδία τα βάζουμε στις θέσεις που είχαμε σημειώσει στο βήμα 2. Δηλαδή @1 (στην αρχή) @2 (στην στήλη 14) @3 (στην στήλη 25) (Το @ δηλωνει την αρχή του πεδίου). 7. Αφού τελειώσουμε τον σχεδιασμό, και για να "καταλάβει" το κεφάλαιο, πρέπει να βάλουμε τον χαρακτήρα # στην επόμενη κενή γραμμή της σχεδίασης (γραμμή 2). - Καταχωρούμε τις αλλαγές. 8. IMPORT ΑΡΧΕΙΟΥ . Από communication - import αρχείου, επιλεγουμε το αρχείο που δημιουρήσαμε. Στο όνομα αρχείου ascii, γράφουμε την διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο prn που θέλουμε να εισάγουμε (π.χ. c:\temp\allagi.prn). Εμφανίζονται κάποιες ερωτήσεις, στιςε οποίες συνήθως απαντάμε όχι. 9. Αν όλα είναι σχεδιασμένα σωστά, γίνεται αυτόματα η εισαγωγή των στοιχείων. Σε αντίθετη περίπτωση εμφανίζει μήνυμα " Υπάρχουν μηνύματα λαθών" ή "Ο κωδ. δεν συμφωνεί" Σε αυτή την περίπτωση ξαναβλέπουμε τον σχεδιασμό και ελέγχουμε αν επιλέξαμε το σωστό αρχείο (παράγραφος 5). ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟ BACKUP, πριν από κάθε ενέργεια. οι πληροφορίες είναι από το http://www.taxheaven.gr Υ.Γ.Μάλλον paredwse πηγαίνεις πολύ στην Κατερίνα και έχεις χάσει λίγο το νόημα του forum. 2)billpeppas πιστεύω να κατάλαβες ότι κακώς άλλαξες το θέμα 3)random & con1 =ότι να'ναι 4)λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς σας όποιος θέλει να μου την ''πει'' τo mail μου το έχετε....γιατί εδώ δε θα ξαναμπώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ....................................................... ........................................... ........................................................... Επειδή δεν έχω χρόνο για forumομαχίες......απλά για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα : 1. Δημιουργούμε αρχείο με τα πεδία που θέλουμε να τροποποιήσουμε (από report level II). Η πρώτη στήλη περιέχει τον "κωδικό κλειδί"(συνήθως ο κωδικός) το οποίο δεν αλλάζει. Το αρχείο πρέπει να αποθηκευτεί σε μορφή *.prn (μορφοποιημένο κείμενο). 2.Από το DOS c:\edit\"όνομα αρχείου".prn, και ανοίγει το αρχείο. Σημειώνουμε το νούμερο από το οποίο ξεκινάει η κάθε στήλη του αρχείου. π.χ. πεδίο 1 --- στήλη 1 , πεδίο 2 ---- στήλη 12, πεδίο 3 - --- στήλη 25). ΑΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (,) ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ (.) - Από την επιλογή "αρχείο" αποθηκευουμε τις αλλαγές. ("ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ). 3. Πληκτολογώντας EXIT επιστρέφουμε στα windows. 4. Στο "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" επιλέγουμε REPORT - COMMUNICATION - ASCII FILES , και πηγαίνουμε στην σχεδίαση fonts. 5. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ***** ΠΡΟΣΟΧΗ ****** Επιλέγουμε το αρχείο στο οποίο θα γίνουν οι μεταβολές (π.χ. για τιμές αποθήκης - το αρχείο αποθήκης) & επιλέγουμε ένα αρχείο *.afn, ή δημιουργούμε ένα νέο <νέο αρχείο>. Επιλέγουμε σχεδίαση. Το ονομάζουμε οπως επιθυμούμε και πατώντας enter, εμφανίζει μία φόρμα σχεδίασης. Με F2 εμφανίζεται πίνακας "Θέσεις πεδίων" Με Crtl+F10, εμφανίζει πίνακα με τα πεδία του αρχείου που θέλουμε. Σημειώνουμε τα πεδία που θα τροποποιηθούν και το πεδίο - κλειδί (π.χ. πεδίο 2 = κωδικός πεδίο 14 = τιμή χονδρικής πεδίο 15=τιμή λιανικής) Πατάμε ESC & στο πίνακα "Θέσεις πεδίων" γράφουμε σε κάθε σειρά α) το Νο του πεδίου β) το : γ) το μέγεθος του πεδίου (Παράδειγμα 2:10 14:6 15:6 6. Αφού τελειώσουμε στον πίνακα "Θέσεις πεδίων πατάμε ESC και επιστρε?φουμε στην σχεδίαση. Στην θέση 1 βάζουμε τον κωδικό κλειδί και μποστά από αυτό το σύμβολο @ (δηλαδή το @1 σημαίναι ότι θα πάρει το πεδίο από την πρώτη γραμμή του προηγούμενου πίνακα). Τα υπόλοιπα πεδία τα βάζουμε στις θέσεις που είχαμε σημειώσει στο βήμα 2. Δηλαδή @1 (στην αρχή) @2 (στην στήλη 14) @3 (στην στήλη 25) (Το @ δηλωνει την αρχή του πεδίου). 7. Αφού τελειώσουμε τον σχεδιασμό, και για να "καταλάβει" το κεφάλαιο, πρέπει να βάλουμε τον χαρακτήρα # στην επόμενη κενή γραμμή της σχεδίασης (γραμμή 2). - Καταχωρούμε τις αλλαγές. 8. IMPORT ΑΡΧΕΙΟΥ . Από communication - import αρχείου, επιλεγουμε το αρχείο που δημιουρήσαμε. Στο όνομα αρχείου ascii, γράφουμε την διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο prn που θέλουμε να εισάγουμε (π.χ. c:\temp\allagi.prn). Εμφανίζονται κάποιες ερωτήσεις, στιςε οποίες συνήθως απαντάμε όχι. 9. Αν όλα είναι σχεδιασμένα σωστά, γίνεται αυτόματα η εισαγωγή των στοιχείων. Σε αντίθετη περίπτωση εμφανίζει μήνυμα " Υπάρχουν μηνύματα λαθών" ή "Ο κωδ. δεν συμφωνεί" Σε αυτή την περίπτωση ξαναβλέπουμε τον σχεδιασμό και ελέγχουμε αν επιλέξαμε το σωστό αρχείο (παράγραφος 5). ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟ BACKUP, πριν από κάθε ενέργεια. οι πληροφορίες είναι από το http://www.taxheaven.gr Χαιρόμαστε που επιτέλους βρήκες τη λύση. Υ.Γ.Μάλλον paredwse πηγαίνεις πολύ στην Κατερίνα και έχεις χάσει λίγο το νόημα του forum. Τα εκπληκτικής εμβρίθειας προηγούμενα μηνύματά σου (όπως τα έχω κάνει quote εδώ) μαρτυρούν ποιός έχασε το νόημα του forum και ποιός χρειάζεται επειγόντως την Κατερίνα. Ευτυχώς που κατά τα άλλα, δεν σου αρέσουν οι forumομαχίες... 2)billpeppas πιστεύω να κατάλαβες ότι κακώς άλλαξες το θέμα Ε όχι! Δεν έγινε αντιληπτό πιο πάνω ότι ο υποφαινόμενος είναι υπεύθυνος για την αλλαγή του θέματος με τον κα-τα-το-πι-στι-κό-τα-το τίτλο "Κεφάλαιο 4"; Γιατί ο billpeppas πρέπει να αρπάξει από τα τρυφερά μου χέρια το credit; 3)random & con1 =ότι να'ναι Ενώ εσύ... 4)λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς σας όποιος θέλει να μου την ''πει'' τo mail μου το έχετε.... ΟΚ, ευχαριστούμε πολύ. Αν υπάρχει χρόνος για σπατάλη, θα σκεφτούμε σοβαρά την ευγενέστατη πρό(σ)κλησή σου. γιατί εδώ δε θα ξαναμπώ Μάλιστα. Καλά. Αντίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.