vags Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γεια, εχω ενα συστημα με μια καρτα της Gigabyte ΑΤΙ Radeon Χ1900ΧΤΧ 512 σε μια οθονη ΕΙΖΟ s2110 & μερικες φορες παρατηρω on gaming ενα παρασιτο, μια οριζοντια γραμμη παχους 2-3 χιλιοστων 4 εκατοστα απο τη βαση της οθονης εχει χρωμα κανονικα δεν ειναι κενο η κατι τετοιο ακολουθει την εικονα μονο που εχει διαφορα σαν να υπαρχει σε εκεινο το σημειο μια καθυστερηση. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται ? Οθονη δεν ειναι γιατι το κανει & σε αλλη.
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Vags όπως ανέφερα και σε προηγούμενο thread, δοκίμασε με v-sync on. Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα.
vags Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σου φιλε antonl, που τη βρισκω αυτη τη ρυθμιση ?
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Από ότι θυμάμαι έχεις εγκατεστημένο το Ati Catalyst Control Center. Άνοιξε το και πήγαινε στο "3D" -> "All Settings" -> "Wait for vertical refresh". Kύλισε το slider δεξιά ("Always on") και λογικά όλα θα είναι ΟΚ μετά. Συνήθως, εκτός από την εξάλειψη του «δακρίσματος» της οθόνης, επιφέρει και μια μικρή πτώση στην ταχύτητα των παιχνιδιών. Αλλά στην πράξη δε νομίζω να παρατηρήσεις τίποτα τέτοιο στο συγκεκριμένο τουλάχιστον παιχνίδι.
1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Thanks antonl καλυτερα ανεβασε λιγο τα φιλτρα σου να πεσουν λιγο τα καρε. η συγκεκριμενη επιλογη τα πετσοκοβει για να τα φτανει η οθονη. αν θελεις δοκιμασε και αυτο που σου λεω και οτι προτιμας.
vags Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος που υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις ? Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Βρίσκονται κι αυτές στο Catalyst Control Center -> 3D. Φαντάζομαι πως ο 1980 εννοεί τις επιλογές Anisotropic Filtering και Anti-Aliasing. Το Mipmap Detail Level (στο ίδιο menu) λογικά θα είναι στο max από default. edit: Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση πως οι συγκεκριμένες επιλογές πρέπει να υποστηρίζονται από την εφαρμογή/παιχνίδι για να λειτουργήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.