Προς το περιεχόμενο

13 λόγοι για να βάλουμε VISTA. Προσθέστε...

kosnikola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα ωραια ειναι και σωστα, αν και τα βρηκα πολυ διασκεδαστικα, αυτα που εγραψες. Ακου ομως, και εγω vista εχω. Εχουν ενα καρο προβληματα που μου σπανε τα νευρα. Αλλα οπως και με τα xp, ετσι και με τα vista, θελουνε χρονο για να συνεργαστουν τοσο με το hardware οσο και με το software, μπας και γινουν καπως συνεργασιμα ρε παιδι μου. Και στο κατω κατω δεν εχουμε και πολλες επιλογες, εκτος οπως προσπαθησα εγω να βρω ακρη με τα linux και πήρα τα @@ μου. Γιαυτο λοιπον μην γρινιαζουμε και ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε, για να κανουμε την δουλεια μας.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν βάζω ποτέ VISTA!

Eιναι παντελώς άχρηστα, και ανώφελα.

Τα XP γίνονται υπερασφαλή απο ένα έμπειρο χρήστη.

Εμένα με ενδιαφέρει η ταχύτητα, την ασφάλεια διαβάζω και την φτιάχνω μόνος μου με τόσα προγραμματάκια free που υπάρχουν..

Α! και κάτι άλλο. Ανυπόγραφοι drivers (όπως πχ rootkits, backdoors etc) μπορουν να φορτωθούν στα VISta οπότε πάει και το συγκριτικο πλεονέκτημα της ασφάλειας των VISTA..

H απόδειξη του παραπάνω έχει δημοσιευτεί πρόσφατα και υπάρχει και σχετικό προγραμματάκι "υπο διωγμό απο την Microsoft" !

Ο πολύς φόβος βλάπτει την απόδοση!

Happy Vista-less Year!! Kiss my VIST-ASS

Δημοσ.

1oq κ βασικός λόγος:

Ο καλός θεός έστειλε τα svista για να μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε την ελευθερία του open source λογισμικού μεταβαίνοντας σε unix συστήματα (κ δεν εννοώ τη διπλή από τα win φυλακή της Apple)

Δημοσ.

γιατι μαλωνετε για το ποιος θα βαλει ή οχι τα vista ?

η γνωμη μου ειναι οτι ολα τα λειτουργικα εχουν bugs γιατι ολα τα φτιαχνουν ανθρωποι -κανενας δεν ειναι τελιος -

απο κει και περα υπαρχουν λειτουργικα που ειναι ανοικτου κωδικα και κλειστου κωδικα ,οποιος εχει χρονο ασ βαλει λειτουργικο ανοικτου κωδικα και ας το φτιαξει στα μετρα του

ο καθε χρηστης στον δικο του υπολογιστη θα βαλει το λειτουργικο συστημα με το οποιο θα κανει ποιο παραγωγικη την εργασια του ,ποιο αποδοτικη την εργασια του και με τα λιγοτερα γι'αυτον προβλιματα

το να απολογουμαι για το λειτουργικο που χρισημοποιω το θεωρω βλακεια

ο καθενας φτιαχνει εναν υπολογιστη στα μετρα του για να κανει μια εργασια ας εγκαταστησει το λογισμικο μαζι με το λειτουργικο συστημα που θα του επιτρεπει να κανει την εργασια του σωστα

Δημοσ.

13913612__1190710940__1__1-788628a2.jpg

Τα XP είναι σαν μια παλια (γερή μεν ακόμα) Merzedes! Η μηχανή της λόγω καλής συντήρησης δεν έχει πάθει τίποτα και είναι ακόμα σε θέση το κασετόφωνο της να παίζει κασέτες!!!!

Με το Service (Pack 3) οι ρόδες θα είναι ακόμα σε θέση να παραμένουν σταθερές πάνω στο έδαφος για να είναι ασφαλής ο οδηγός...

LSD-Door-Kits-Mercedes-Benz-CLK-4.jpg

Τα Windows Vista όμως είναι σαν μια καινούρια Merzedes που το κασετόφωνο δεν γίνεται δεκτό από το σύστημα της, γιατί απλά η τεχνολογία εξελίσεται και πλέον όλοι ακούνε (ή θα ακούνε) μόνο mp3!!!! Έχει καινούριες ρόδες, καινούριες δυνατότητες, αυτοματοποιημένα συστήματα & θυμίζει κάτι από 2008... σε σχέση με την παλιά που θυμίζει παλιές εποχές!

Εννοείται πως αν κάποιος δώσει λεφτά να πάρει ένα νέο αμάξι, πως θα πάρει τη καινούρια, γιατί τη παλιά ίσως την βρεί σε κάποια αποθήκη που την στείλανε για απόσυρση, όσο ακόμα βέβαια υπάρχει και εκεί...

Οι αντιπροσωπείες δεν πουλάνε πλέον παλιάς τεχνολογίας μηχανήματα!

Και τα καλά pick-up έχουν καλύτερη απόδοση ήχου από τα CD-players, αλλά κανείς δεν αγοράζει πλέον δίσκους....ούτε καν CD σιγά-σιγά!

Welcome to Windows Vista!

Δημοσ.

Μα καλά είναι πια τόσο απαραίτητο να αναβαθμίσει σε vista?

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε κανένα νύμα σχετικά με τους 1000+ λόγους για να μην

βάλει κανείς vista?

Εγώ πάντω XP τρέχω και παραλληλα έχω και το Debian4 και δεν έχω κανένα μα κανένα

λόγο να χαλάσω τη σταθερότητα του συστήματός μου.

Δημοσ.

Να δώσω κι εγώ τα 2 cents μου:

δεν θα βάλω Vista, γιατί πολύ απλά θέλω πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνω αυτά που έκανα μέχρι τώρα σε XP και παλιότερα WinOSes...

Μάλιστα, στον κόσμο που μου έφερνε Η/Υ για επισκευή, έχω δηλώσει ότι αναλαμβάνω H/Y με Vista, μόνο για φορμάρισμα και πέρασμα XP...

Δημοσ.

Kανείς δεν υποστήριξε ότι τα Vista είναι πιο σταθερά από τα ΧP.

Kανείς δεν υποστήριξε ότι τα Vista είναι πιο γρήγορα από τα XP με το ίδιο hardware.

Αντίθετα, πολλοί υποστήριξαν ότι τα Vista είναι πιο όμορφα από τα ΧP.

Πολλοί υποστήριξαν ότι τα Vista είναι πιο ασφαλή από τα XP.

Eύλογο ερώτημα: Αν έχω γρήγορο hardware , με τα ΧP και το NOD 32 εγκατεστημένο και πλήρη υποστήριξη software και hardware, ποιό μειονέκτημα μου μένει απέναντι στα Vista ? Αυτό θα ρωτήσει και ένας ψυχίατρος!

Άρα όσοι προτιμούν τα Vista είναι για τον ψυχίατρο.:devil:

Δημοσ.
Kανείς δεν υποστήριξε ότι τα Vista είναι πιο σταθερά από τα ΧP.

Kανείς δεν υποστήριξε ότι τα Vista είναι πιο γρήγορα από τα XP με το ίδιο hardware.

Αντίθετα, πολλοί υποστήριξαν ότι τα Vista είναι πιο όμορφα από τα ΧP.

Πολλοί υποστήριξαν ότι τα Vista είναι πιο ασφαλή από τα XP.

Eύλογο ερώτημα: Αν έχω γρήγορο hardware , με τα ΧP και το NOD 32 εγκατεστημένο και πλήρη υποστήριξη software και hardware, ποιό μειονέκτημα μου μένει απέναντι στα Vista ? Αυτό θα ρωτήσει και ένας ψυχίατρος!

Άρα όσοι προτιμούν τα Vista είναι για τον ψυχίατρο.:devil:

Εγω παλι υποστηριζω οτι τα vista ναι ειναι πιο σταθερα απο τα xp.... και μιλαω παντα για αυθετνικες εκδσοσεις... Ναι κολλανε σπανιοτερα, ναι εχουν πολυ καλυτερη διαχειριση της μνημης, ναι δεν εχει χρειαστει να κανω ουτε μια φορα restart με το μονοπυρηνο συστημα της υπογραφης μου και με full aero .

Ναι εγω υποστηριζω οτι βλεπω πολλες φορες γρηογοροτερες επιδοσεις απο τα xp. Και το αναφερω σε επιδοσεις στα ιδια games σε vista και xp... και δεν αναφερομαι σε dx10 games για να εχω συγκριση αντικειμενικη.

Και τελος ναι....τα vista με δεδομενο οτι δεν τοποθετεις αλλο firewall , σε καθαρη εγκατασταση λειτουργικου, ειναι πιο ασφαλη απο τα xp... βλ σοβαρο πληρες παραμετροποιήσιμο επιτέλους firewall

Να σας θυμισω ωστοσο την γκρινια οταν ειχαν βγει τα windows xp .... ποιος θα το φανταζοταν μετα απο τοσο καιρο οτι θα τα θεοποιουσαν ολοι.... Ξεκολληστε... Microsoft ειναι και τα xp και τα vista.... Δεν εχει νοημα να συγκρινετε.... Οσον αφορα τις αναβαθμισεις.... και πριν 7 χρονια παλι τις κανατε....Δεν νομιζω αλλωστε οτι αν αγορασει κανεις σας τωρα computer με dx10 αναγκαστικα καρτα γραφικων και τουλαχιστον 2πυρηνο επεξεργαστη θα βαλει xp...ειναι υποκρισια να αφηνετε να εννοηθει κατι τετοιο!!!:devil::devil::devil:

Δημοσ.

επειδη παρακαλουθω καθημερινα το λινκ τηs microsoft για νεα στοιχεια ληψηs,παρατηρησα σημερα οτι εχει αποσυρει την rc service pack1 απο τα αρχεια προs ληψη.

λετε εντοs των ημερων να σκασει μυτη η release;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...